VAN DER SAR BUDE DO DVOU TÝDNŮ FIT

08.02.2007, 16:12
Aktuality
V Manchesteru United se budou moci brzy opět spolehnout na brankářskou jedničku Edwina van der Sara. 36letý brankář v neděli utrpěl zlomeninu nosu, zpět mezi tři tyče by se měl vrátit nejpozději za dva týdny...

Van der Sara v nedělní dohrávce Premier League zranil útočník Tottenhamu Robbie Keane. Nizozemský gólman vedle tutovky irského útočníka chytil ještě neúmyslný úder kolenem a ze zápasu musel odstoupit. Sir Alex Ferguson v té době již vyčerpal všechna tři střídání a do brány tak musel John O´Shea.

Bývalý gólman Ajaxu Amsterdam a Fulhamu musel kvůli zlomenému nosu vynechat včerejší přátelské utkání nizozemské reprezentace proti Rusku a v současné době má zakázáno trénovat. K tréninku by se však měl vrátit ještě před koncem tohoto týdne a v sestavě manažera Sira Alexe Fergusona by se opět mohl objevit již 17. února v utkání FA Cupu proti Readingu.

United čeká vedle zápasů domácího poháru a Premier League také osmifinále Ligy mistrů, kde je jejich soupeřem francouzské Lille. První zápas je na programu již 20. února a tou dobou by Van der Sar měl být již stoprocentně fit. Do té chvíle se budou na Old Trafford spoléhat na polského brankáře Tomasze Kuszczaka.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele