Van de Beek neměl do United chodit, říká Van Basten

26.10.2020, 11:46
Aktuality
Donny van de Beek byl hodně dlouho spojován s odchodem z Ajaxu, letos v létě se s amsterdamským klubem rozloučil a z nabízených možností si vybral Manchester United. Krok nizozemského záložníka byl okamžitě kritizován a tyto hlasy zatím dostávají za pravdu...

Van de Beek v dubnu oslavil 23. narozeniny a zatímco v Ajaxu patřil mezi klíčové postavy, na Old Trafford plní ve velké konkurenci roli náhradníka. V základní sestavě nastoupil jenom ke dvěma pohárovým zápasům, v rámci Premier League a Ligy mistrů naskakuje na závěrečné minuty.

"Donny neměl do United chodit. Když jste dobrým fotbalistou, chcete hrát každý týden. Pro hráče jako on je doopravdy špatné odehrát šest nebo sedm zápasů za rok, úplně mu to zničí rytmus," domnívá se Marco van Basten.

"Vím, že vydělává více, než na kolik byl zvyklý, ovšem jako špičkový hráč musíte být sebekritičtí a vyhlížet šance, když přestoupíte do velkého klubu. Donny si měl počkat na lepší nabídku a přestoupit do jiného klubu. A pětiletý kontrakt? To je úplný nesmysl, pak nemáte chodit do Manchesteru United, ale počkat si na jiný tým. Musíte chtít hrát týden co týden, takový klub je pak pro vaší kariéru špatnou volbou," pokračoval legendární útočník.

O Van de Beeka se dlouhodobě zajímal i Real Madrid a United za něho zaplatili čtyřicet milionů liber. Za výběr není kritizován pouze fotbalista, vzhledem k přítomnosti Paula Pogby a Bruna Fernandese nedával spoustě lidí smysl ani postoj Manchesteru United.

"To je pravda. Nic proti němu, ale proč ho United kupovali? Všechny zápasy sleduje jenom z tribuny," říká někdejší obránce Red Devils Patrice Evra, k němuž se přidává i Gary Neville: "Sám si musí myslet: 'co tady vlastně dělám?'"

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (187)

Přidat komentář
Kluivert9

Zatím dost nepochopitelná ignorace.

Reagovat
-Pato-

mě třeba přijde nepochopitelné tohle hodnocení po měsíci a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tnt03

Reagovat
Pony Slaystation

zase čteme jen titulky?

"Musíte chtít hrát týden co týden, takový klub je pak pro vaší kariéru špatnou volbou,"

Má jednoznačně pravdu, zápasovou zátěž nenahradíš. Zatím má odhráno 233 minut, čili ani né 3 zápasy...

Reagovat
-Pato-

Co to tady prosímtě plácáš a facepalmuješ o čtení titulku? Já jsem si článek přečetl a předpokládal bych, že ani ty, ani Van Basten, který tu je citován, tady nebudete očekávat, že v takové konkurenci se Donny, který nepřišel jako žádná světová extratřída (čímž o něm netvrdím, že není kvalitní hráč, a nemá potenciál na to, základ hrát) bude nastupovat v Manchesteru týden co týden v základu po necelých 2 měsících s týmem. Je podle mě více než očividné, že úroveň anglické a holandské ligy, je naprosto někde jinde. Stejně jako styl fotbalu, jak v Anglii tak samotného Manchesteru. Kdyby tohle hodnocení vyřkl někdy v lednu, tak tady můžeme polemizovat o něčem, nicméně v tuto chvíli je jasné, že sám Donny potřebuje nějakou dobu na aklimatizaci. A myslím, že každý kdo sleduje Untied pravidelně musí tak nějak tušit, že jeho chvíle dřív nebo později přijde a už půjde jen o to, jestli se dokáže té šance chopit.

Reagovat
pingla

Reagovat
kvasha16

.... kiezby to tak brali nejaky mufani aj pri Havertzovi a pod,

Reagovat
-Pato-

Já to u něj tak beru. Netvrdím, že se mi zatím nelíbí ty jeho výkony ale bojím se, že po čase si jak on, tak werner přivyknou anglickému tempu a pak už to bude horší.

Reagovat
Svatej

Alespoň, že ta všeobecná touha hodnotit přestupy po pár týdnech, jako to máme tady, funguje ve světě taky dost spolehlivě

Reagovat
Busby babes

nechapu, kde vzal ech 6-7 zapasu... ceka nas 50 zapasu. I kdyby nebyl v zadnych planech, tak uz jen diky zranenim a tak jich 20 odehraje uplne v klidu jen z nutnosti.

Reagovat
iamek

Přesně. Neřeknu kdyby byl leden a on pořad sedel. Máme za sebou 5 kol a už panika.

Reagovat
Sir Red Devil

presne v tom suhlasim, Jednak obrovska porcia zapasov kde treba rotovat kader, jednak nebola v podstate letna priprava ani poriadne volno takze ako to tu pise kolega ak mohli tragedi typu lingardino a andreas odohrat desiatky zapasov 25+ ich DvdB odohraje určite a nič sa nedeje.

Reagovat
Svatej

Jup, když dokázali v minulým ročníku 40 zápasů odehrát Pereira i Lingard, tak nevidím jedinej důvod, proč by neměl minuty těm dřevákům sebrat kvalitnější hráč.

Druhá věc je, že se tohle vyčkávání stává víc a víc normální. Frank minulou sezonu po pár zápasech odstřelil Pulišičice a poslal ho na sobě pracovat, protože bylo prostě příliš brzo. Pak se vrátil a byl nejlepším na hřišti.

Nepoletujete okolo nějakýho hráče Ajaxu teď? Třeba si to jen Basten jistí do budoucna.

Reagovat
Busby babes

treba. tuhle o nem mluvil tusim Mitten s Phelanem a ten na nej pel chvalu a rikal, z eho vidi na tu pozici Bruna nebo jako takoveho toho second strikera ze zalohy... uvidime, zapracovavame ho pomalu, pral bych si aby hrla vic, ale tyhle komenty po mesici...

Reagovat
Svatej

Mě by zajímalo, jak by vypadalo, kdyby hráli vedle sebe s Brunem.. Pogba formu dle všeho stejně nemá a pořádně nehraje, tak kdy jindy udělat menší experiment, než v době, ve který stejně všichni tragédí?

Jestli ti to udělá radost, tak nás do tří týdnů čeká to samý se Ziyechem.

Reagovat
iamek

Prosadil se vůbec někdo z ajaxu do základu top týmu? De jong v Barceloně docela bida, De light pořad zraněny, ten vás to samé, Beek zatím taky nehraje, Dest netuším jak hraje.

Reagovat
Kovi81

De Ligt se po tom slabsim zacatku hodne vypracoval se mi zda

Reagovat
Gazdo

Tak u Desta aj Ziyecha je skoro hodnotit kedze maju za sebou prvy mesiac a Dest uz dostal zaklad v EC a zahral na paradu a myslim ze prava strana obrany patri momentalne v Barce jemu cize ano ten to zatial dokazal, De Ligt po zraneniach zacal pravidelne hravat a je jednym z pozitv z Juve podla toho ako sa o nom fans vyjadruju a De Jong hrava so zeleznou pravidelnostou odkedy do barcelony prisiel az doteraz (to ze hra hrozne je vec druha na to si sa nepytal ) A Beek zatial mesiac v novom time kde je na jeho poste konkurencia v podobe Bruna cize si myslim ze tam je to tiez zatial v cajku

Reagovat
El-Pistolero-68

Nezda se mi, ze by byl De Ligt furt zraneny, vsak v Juve hraje dost. A myslim, ze se i zlepsuje.

A De Jong v Barcelone je spatny?

Reagovat
Gazdo

De Jong za 75 mega je teda spatny

Reagovat
iamek

Jsem myslel, ze měl více zranění v Juve. Chyběl první sezóně kvůli zranění 4x a teď je zraněny do 15.11. podle dostupných údajů a v tehle sezóně ještě do hry nezasáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by spolu mohli fungovat, pokud by ten třetí plnil striktně defenzivnější úkoly

Reagovat
iamek

Na twitteru se přesně tohle teď řešilo. Byl tam i příklad Fabinha nebo Mendyho v City.

Reagovat
kilobyte

Teď má o 90 minut méně než Pogba. Kdyby nastupoval pokaždé v základu a dařilo se mu, tak by beztak Van Basten prohlásil, že věděl, že se prosadí.

Reagovat
Bucky

Možná bys mohl dodat, že o 90 minut méně než Pogba znamená, že má ve všech zápasech Premier League a LM méně než 70 minut. A i to je samo o sobě varovný signál, když Pogba je v hierarchii před ním a prostor taky nedostává. Takže ani zranění jednoho hráče mu nemusí přinést zápasy v základu. Jasně, je brzy a určitě něco odehraje, ale s ohledem na složení kádru je ten přestup opravdu dost zvláštní.

Reagovat
Busby babes

co je zvlastniho na tom, ze jsme privedli hrace, ktery muze alternovat za pogbu a Bruna a nemusi tam pak zaskakovat Andreas?

Dostali jsme vyprask od Spurs a ta dvojice Pogba - Matic, pripadne Pogba - Fred proste nefungovala. fred se Scottem naopak funguji v tom, co delaji vyborne. Na tom prestupu neni zvlastni vubec nic.

Reagovat
Bucky

Když na to mají kupovat za 40 mega druhého náhradníka na pozici a nevadí ani jedné straně, že můžou přibrzdit slušně našlápnutou kariéru mladého hráče, tak budiž. Ani United ale nemají neomezený budget a zvláštní na tom je, že posilují na pozici, kterou mají pokrytou v pohodě, ale na těch kde jsou nejslabší a nemají alternace neposílí vůbec.

Reagovat
Busby babes

na to muzu rict jen: PATE kolo. fakt nechapu, co tu resis. Bude hrat dost. Ale ty uz tu basnis o zabrzdeni kariery. Prestoupil dpo klubu, kde je vetsi konkurence na jeho pozici. zahraje si dost. Ale nehraje od prvniho zapasu no... tragedie, fakt.

Reagovat
Busby babes

btw ano, meli jsme ji tak v pohode pokrytou, ze kdyz se Pogba zranil, tak tam hral Pereira.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

Zvláštní je jak všichni vědí, že odehraje málo zápasů. Jenom on a vedení United to neví.

Reagovat
Bucky

"Jasně, je brzy a určitě něco odehraje, ale s ohledem na složení kádru je ten přestup opravdu dost zvláštní."

Tvoje dedukce? "Zvláštní je jak všichni vědí, že odehraje málo zápasů." Aspoň si ten komentář přečti, když na něj reaguješ.

Reagovat
frank

Tak ono i nejakych 20-30 zapasu, z toho vetsina jen jako nahradnik, je pro jeho fazi kariery malo. Ale treba od Vas odejde do leta Pogba a bude dostavat vic prilezitosti.

Reagovat
Busby babes

Andreas loni naskocil do 40 zapasu a odehral pres 2000 minut. fakt bych se nebal, ze si zahraje malo.

Solskjær on Van de Beek: "Don't worry about that, he will get his games — it is easy to say who should be playing, more difficult to say who shouldn't."

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu pozici máme konkurenci a už se můžou všichni posrat Liverpool koupil dražšího náhradníka na levý křídlo s tím, že se s VdB ani nepočítá primárně na lavičku... O City ani nemluvě...

Reagovat
kiwwi

easy...James

Reagovat
-Pato-

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Elliasson

Asi tak nějak... Vždyť může nastoupit kdykoliv a pomoci United jakýmkoliv způsobem. Nikdo neví.

Reagovat
Freedo

Hodnotit to, jestli se prosadí, je blbost. Ale určitě se dá říct, že to byl zbytečnej přestup vzhledem k tomu, že posily by byly potřeba na úplně jiných postech. Máme tři hráče na jeden post v záloze a v obraně hraje Lindelof a na křídle James.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Trapný koment Kontrakt na pět let by mu asi nedali, kdyby s ním do budoucna nepočítali... Všichni chytří jak rádio, třeba jim dá čas za pravdu, ale na soudy je teď opravu moc brzy.

Reagovat
Y.N.W.A

nemusí bejt... jsou případy, kdy se i z holandský ligy i do PL chodí tak, že rovnou hraješ... ono to počítat do budoucna opravdu může bejt i takovým tím stylem, hostování, lavička, hostování, odchod v tichosti...

Reagovat
krupa1919

když tam přicházel, tak jsem si hned vzpomněl na přestup Depaye z PSV

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Boban

zrovna Pogba je letos dost mimo... otázka jestli se zvedne/Ole bude mit koule nechat ho sedět

Reagovat
Teoretik

jen letos?

Reagovat
Boban

Tak driv to byla i frustrace ze spoluhrac/stylu/treneru, kdy se cekalo co vymysli. Letos se fakt nema na co vymlouvat, je to jen o nem.

Reagovat
Busby babes

jen prodelal covid, nemel zadnou pripravu... zrovna letos ma nejobjektivnejsi vymluvy za posledni roky.

Reagovat
Busby babes

Pogba neni posledni tri zapasy v zakladu... a z lavicky naopak ozivil po prichodu 2 ze 3 zapasu.

Reagovat
iamek

Vždyť už sedí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad i zčerná

Reagovat
Sandstorm

Pogba už nebyl v základu nějaký tři zápasy v řadě.

Reagovat
iamek

Odehráno pět kol

Reagovat
eibe

a v kolika z těch 5 kol hrál v základu?

Reagovat
iamek

Pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousek Arsenalu no. v kolika z nich hral v zakladu Ozil? Nema cenu se s nima zahazovat, jsou to maly decka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kowe

Zato ty jsi teď dokázal svoji dospělost

Reagovat
eibe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wyqinac

Ozil zrovna prestoupil a je to mladik, ktery si nehranim muze znicit karieru?

Reagovat
eibe

Ozil neodehrál žádný zápas za United, není to hráč United.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
eibe

pointa je taková, že tady někdo píše, že se odehrálo zatím jen 5 kol a já se zeptal, v kolika zápasech naskočil v základní sestavě, když už se odehrálo 5 zápasů, mám to poslat i faxem?

Reagovat
iamek

Ani v jednom protože má spouuustu času. Stačí? Stále mi ta pointa nějak nedochází. Stejně se muzu ptát kolik minut odehrál generační talent Saliba.

Reagovat
Front hell

Van beekovi taky umřela matka?

Reagovat
iamek

Takže u Salibi to je argument, ale u Lingarda to nebyl argument, ze má těžce nemocnou matku a musí se starat o malého prcka?

Reagovat
Front hell

Co já s tím? Řešíme tady van beeka. Můj názor je že je brzo dělat nějaké závěry na začátku sezóny. Ty tady ohledně van beeka vytahnes salibu,který nehraje asi z důvodu že mu umřela matka a jako 19 kluk to asi nese těžce. Jeden nehraje protože nemá místo v sestavě,druhý protože má těžkou životní situaci. Takže totálně mimo ty dva srovnávat.A najednou tady už vytahujes lingarda a něco z jeho životní situací. Jsem tady někde psal že to neberu, protože jinak nevím co jsi o tom mám myslet a proč to tady vůbec vytahujes.

Reagovat
Busby babes

naskocil letos za nas do 7 zapasu. do vic zapasu zasahl jen Rashford. Vetsina byla z lavicky a nekolik bylo na par minut. Ma odehrano 230 minut, 15. v tymu. podobne minut jako ma Matic, James, Greenwood...

Reagovat
eibe

Což je škoda, protože by měl hrát už v základu a z těch 5 zápasů nebyl ani jednou od začátku.

Reagovat
celeb

no zrejme dufal, ze bude mat viac minut ako Matic, ci nejake zelene drevo.

Ale ak mu nikto netahal medove fuzy ohladom zakladu v zostave popod fuzy pri prestupe, tak by to mal akceptovat a makat, aby sa do zakladu dostal.

Reagovat
Busby babes

Donny zadnej problem nema, nikde se nevyjadruje, ze by byl nespokojeny etc. to jen bulvar rozjizdi sracky okolo United...

no on ten Matic byl loni pomerne klicovej hrac v prubehu sezony.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Má to těžké. Dostat se do sestavy na místo Bruna je prakticky nemožné. A jako střídající hráč je první volbou Pogba. Ale hraje se hodně zápasů, takže v průběhu sezony určitě dostane větší prostor. Musí být trpělivý. V Realu by nehrál o moc více.

Reagovat
Swarley

to jsou starosti, chce to čas...

Reagovat
smazaný uživatel

To se ted vyjadri kazda podobna kreatura po Evrovi? To ze nehraje a hraje James, byt to nejsou uplne stejny typy, je ostuda Oleho. Ale je u nas 2 mesice proboha.. Byvaly hvezdy by se mely venovat starym a vnoucatum momentalne.

Reagovat
Tomanatura

Kdyz prestouoil David Silva k City, tak se v Oktoberi resilo, ze to byla chyba a ma jit zpatky do Valencie...

Treba se s Donnym opravdu pocita az od pristi sezony, kdy muze odejit Pogba. Kdo vi.

Reagovat
iamek

V první sezóně odehrál druhy největší počet minut v kariéře s jen o 58 minut méně, než v nejlepší sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

hustý

Reagovat
iamek

Tak ne. Ještě ve Valencii odehrál o par minut více. I tak.

Reagovat
vitasrp

To nebylo o tom, že by David Silva nehrál, ale že nepodával žádný oslnivý výkon, sice byla patrná ta neuvěřitelná kvalita na míči, ale ta spanilost a agresivita anglickýho fotbalu mu dávala zabrat.

Pak si udělal totální prdel z obránců Blackpoolu a od tý doby o něm už nikdo nepochyboval.

Reagovat
Tomanatura

Byl tu i clanek, ze Odejde Silcmva zpet do Spanelska?

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim, ze je priskoro hodnotit.

Na druhu stranu, v tom time proste momentalne nema miesto, zaujimalo by ma, ake s nim maju plany.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak legendy klubu ho podporili

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ole stejně do pár týdnů, max. měsíců poletí a nový trenér bude stavět třeba na něm, tak co...

Reagovat
Tommy$

Zkusil bych možná diamant a vecpal je tam všechny.

Reagovat
icefish

Já ne, ale je to jen můj názor. Myslím si, že na diamant potřebuješ fakt dobrou obranou čtyřku - sehrané kvalitní stopery, kteří nechybují a krajní obránce s perfektní fyzičkou, kteří jsou výborní dozadu i dopředu. United tohle prostě nemají...

Reagovat
Busby babes

na to nemame krajni beky.

Reagovat
Freedo

Jakej typ krajních beků je potřeba? Wan Bissaka i Telles jsou dobří dopředu. Telles bude muset zlepšit fyzičku, Bissaka to uběhá v poho. Naopak mi přijdou na wingbacka ideální. Samozřejmě takovej Shaw by tam hrát nemohl.

Reagovat
Busby babes

AWB je dobrej dopredu? vsak dopredu je zatim uplne marnej.

Reagovat
vodka

AWB je dopředu bídný, on ti tam sice naběhne, ale z jeho strany tam není nic víc, než příhra dozadu. Centry má slabé.

Reagovat
j_mrazik

Tak ho to naučte.

Reagovat
r.mrazik

pravda...ale ono to je dane i tim,ze neexistuje pravy zaloznik a kdyz jde bissaka dopredu,tak tam nikoho u sebe nema a jde do vic hracu

Reagovat
vodka

tak to, že neumí přejít jeden na jednoho není chyba spoluhráče. A to, že se náš pravý záložník stahuje na střed je očividně záměr, protože se tak stahuje Mata, Greenwood, prakticky všichni, co tam nastoupili.

Reagovat
r.mrazik

tak ono je tezky,kdyz potahne mic a pred nim je obrance a stahuje se tam i souperuv zaloznik...nalevo ma shaw vzdy podporu,napravo bissaka moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ale Aaron logicky nemůže nechat otevřenou celou lajnu, že jo. Musí tomu přizpůsobit to, do jakýho rizika půjde..

Reagovat
vodka

tak jasně, ale centr by občas mohl hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo. Z těch všech našich heat map je úplně zřejmě, že celý blok Martial, Mata/Mason, Bruno hrajou úplně nalevo u Marcuse. AWB tak nejenom, že často nemá na tý svý straně podporu dopředu, ale často navíc ani podporu dozadu, takže si na svoje výpady musí nechat zajít chuť. V tomhle by si se Sanchem podle mě úplně skvěle (minimálně dopředu) vyhověl.

Reagovat
vodka

tak jeho jistí momentálně McTom, když se vysune dopředu

Reagovat
r.mrazik

on kdyz hraje v utoku rash,tak ma nabehy taky vetsinou smerem doleva...ten tym je cely nalevo...

teoreticky by pomohlo zacit hrat 433,ale to musime pockat na kridlo

jinak mas recht

Reagovat
smazaný uživatel

Počkáme na pravý křídlo a rok 2030 je náš

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Mazec, že takovej Bissaka by ten rok opravdu za vás hrát mohl, přitom mi ten rok příjde jak ze scifi budoucnosti

Reagovat
cristiano.K.

Ashley Young by nesouhlasil

Reagovat
Busby babes

Ashley Young hraje v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem mě úplně šokovalo, že teď v základu za inter hrál RWB Darmian. To mně přijde jako úplně nepochopitelná věc...

Reagovat
vodka

to teda jo, zvlast kdyz je na hostovani v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Není, ne? https://www.livesport.cz/hrac/darmian-matteo/WbNknKk3/

Ale zmátl jsi mě. Uvěřil jsem, že s Interem je to už síla zvyku

Reagovat
vodka

a jo, ja jsem si ho spletl s dalotem

Reagovat
cristiano.K.

však, proto je tam to "by"

Reagovat
r.mrazik

ehm...souhlasim,ze to byl totalne zbytecny prestup...

navic co zatim hral,tak vubec nepresvedcil,ale beru,ze musi dostat trochu casu..

ale stejne mi prijde,ze jsme ho vubec kupovat nemeli,kdyz je na stejnou pozici jako bruno...

radeji jsme ty prachy meli nechat a v zime zkusit sancha...

Reagovat
Elliasson

Uvidíš. Zbytečně brzo hodnotíš.

Reagovat
r.mrazik

Je to dost možný...

Já z něj nikdy odvařený nebyla herně se mi u nás vůbec nelíbí

Ale určitě bude lepší, když se budu mýlit

Reagovat
stiflerovamama

Keď sa zastanem Oleho, aj niektoré Kloppove posily najprv nehrali a dal im čas na aklimatizáciu na herný štýl, a postupne sa sa z nich stali kľúčový hráči.

Na druhej strane Ole nie je Klopp a o nejakom hernom štýle United sa asi tiež nedá hovoriť.

Reagovat
r.mrazik

keita je klicovy hrac? treba...

Reagovat
pedroLFC

spíš Fabinho

Reagovat
stiflerovamama

Fabinho, Robertson ...

A u Keitu sú v prvom rade problémom zranenia

Reagovat
r.mrazik

jj,protoze herne je urcite jinak skvely...ale to je fuk...glorifikace kloppa ohledne prestupu vzdy pobavi

Reagovat
stiflerovamama

Jediný kto mu vyložene nevyšiel bol Karius, ktorý stál 7 mil ?

Reagovat
r.mrazik

uz ne tyhle sracky znova znova...

Reagovat
stiflerovamama

Počúvam kto mu nevyšiel.

Reagovat
r.mrazik

keita,ox,shaquiri,minamino,karius..

ze je nekdo IP a spise nehraje nez hraje, jde taky za tim,kdo ho privede...

Reagovat
Ranoth

jasne lebo Klopp ma vestecku gulu a vie kto bude IP a kto nie ze ? OX bol zo zaciatku skvely ale dojebali ho zranenia, Shaqiri svoju cenu splatil centrom na hlavu Giniho v semifinale LM proti barce, Minamino prisiel za par mega, nikto od neho nic necakal ani necaka lebo nanom nemame ako prerobit a jeho velka vyhoda ze moze zahrat vsade vpredu a pomaly sa dotoho dostava a svoje si odohra aj ked neda 10 golov za sezonu a Karius nato za aku sumu prisiel tiez nebol ziadne fiasko ale dojebal 1 zapas a to uz ho navzdy odrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Mimamino už má letos tři góly. Těch deset klidně může dát.

Reagovat
r.mrazik

takovy vymluvy muzes udelat u kazdeho nakupu,takze to fakt nema smysl...ale jak rekl ten nade mnou...

" posily najprv nehrali a dal im čas na aklimatizáciu na herný štýl, a postupne sa sa z nich stali kľúčový hráči."

Reagovat
stiflerovamama

Vyberieš si hráča, ktorý má od začiatku pôsobenia u nás problémy so zraneniami a nie je schopný odohrať aspoň 5 zápasov v rade. A neviem koľko krát si ho videl hrať, ale je to asi náš najfutbalovejší záložník po Thiagovi, a určite mal viac dobrých ako zlých zápasov.

Reagovat
avicii

Reagovat
krupa1919

Určitě to chce čas, tomu rozumím, zvyknutím si na jiný styl hry atd, ale borec ve 23 letech by prostě měl už začít hrávat.. mám strach, aby to tak nebylo u něj až do konce sezony

Reagovat
YNWA__MSN

Neměl no... Nechápu proč by hráči typu Sancho, Haaland, Upamecano měli jít do Man U, když mají moznost jit do jiného lepšího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi, jako by ti fotbalisté závodili, kdo udělá největší blbost. Poborský taky nikdy neměl chodit do United, když tam byl Beckham, Griezmann neměl nikdy chodit do Barcy, když je tam Messi, Balle do Realu a tak by se daly psát litanie. Tyto omyly neudělat a všichni jmenovaní mohli mít Zlatý míč. Griezmann byl třetí na světě a najednou dělá náhradníka.

Reagovat
eder

Jenže ti fotbalisté takhle neuvažují. Je vcelku přirozené, že míří výš a výš. A ve všech třech případech, které jmenuješ, šli hráči do aktuálně (v evropském měřítku) do lepšího klubu, tedy v rámci kariérního postupu. To, že to pak nedopadne a zústanou ve stínu někoho jiného je věc druhá, ale to si dopředu nikdo nepřipouští - to bych jim nevyčítal.

Reagovat
martin.b

De Beek může mít problémy s poziční hrou, s defenzivou...ne náhodou pod Koemanem v repre nehrál. To chvíli trvá, než to do něj dostanou, protože v přítomnosti Bruna pro něj nikde jinde než na CM není místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamätam, ked este prisiel Carrick, tak ako sa na jesen dost riesili, ze na United nema a zbytocny nakup atd..to co sa rozputalo teraz po 5 zapasoch v lige, to si uz dlho nepamätam a to napriklad podobne zacinal aj Fabinho pod Kloppom

Reagovat
icemike

Today's #RefWatch panel all agree that VAR got it wrong at Old Trafford and #CFC should have been awarded a penalty against #MUFC.

Skoda že nikdo z nich nejezdí dělat var...

Reagovat
r.mrazik

treba by piskli i to drzeni ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

uz nebrecte...to je hrozny. V tom zapase nebyla zadna penalta a spravne. Stejne jako tohle. Fotky hezky vsechno, ale intenzita skoro 0. ve vsech pripadech.

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/122608790_3451835974934238_1196434447651396560_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0yGYBw1caeAAX_Jx9nH&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=a9bc7d0e7d1c4be99ba0d513e7a25dd5&oe=5FBA1E39

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

love is in the air...

Reagovat
Front hell

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

nehlede na to, ze chelsea hrala jak kdyby tam prijel fulham v poslednim kole a k zachrane potreboval bod. Potom co utratila 200 micu za posily. Jak muzete resit vubec nejakou neexistujici penaltu. Zapomente na ten zapas a delejte, ze se vubec nehral.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

dobre hambáček

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

Nebejt Fedeho, chtěl bych ho k nám. Že takovej hráč v MU nehraje, svědčí o tom, že má MU asi fakt našlapanej kádr a dovolí si koupit na lavičku někoho jako je Van Beek.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo na to vraví Donny? Prachy sú prachy, ale keď chceš rásť, tak musíš hrať. Pokiaľ United počíta s nim len sporadicky, tak s ním pekne vyjebali.

Reagovat
oli9

Hodnotit ho je brzo... Byl zvyklý hrát pořád no..Ted má jinou roli.... Pro něj škoda protože je v ideálním věku kdy by měl hrát , ale taky může přijít zranění někoho z United a může se ukázat klidně v celé sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš tohle breceni.. je nasranej že jeho United nikdy nechtěli vždy je tam 7 týdnu co by jako chtěl má 5 let kontrakt.. a i jemu museli říct že koukej a budeš se učit.. za rok je v základu letos se využije dost.. úplně na klid po 5 kolech..

Reagovat
AjaxFans

Snad se chytí

Reagovat
Front hell

Zbytečné starosti. Zahraje si ještě dost.

Reagovat
Swarley

Snad umí pravý křídlo

Reagovat
iamek

Prý zvládne i CB

Reagovat
jk

Cetto by to mohl zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Petr Ludwig?

Reagovat
Busby babes

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teď všude vyhlášenej data scientist.

Reagovat
Busby babes

jo tak...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

United want someone who can study data across a range of performance indicators — including medical and recruitment — but will also be able to straddle the business side of the club.

The role is a step in the direction of United establishing their own research unit, similar to what Liverpool have done with Dr Ian Graham. Graham holds a Cambridge degree in theoretical physics and his modelling has helped improve Liverpool’s record on injury prevention, conditioning, on-field performance and recruitment.

tady je z toho clanku v Athleticu.

Reagovat
iamek

To zni zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Zbytečný řešit ted. Uvidíme za půl sezony, jak na tom bude.

Každopádně argumentace Pereirrou a Lingaardem jsou podle mého mimo - od příchodu Fernandese prakticky nehrál ani jeden, těch minut po nich zbylo minimum. K tomu byl většinu sezony mimo Pogba. To byly důvody, proč ti dva první půlku sezony hráli relativně hodně.

Je otázka, kde bude v té hierarchii potom. Pravděpodobně nebude hrát s Pogbou a Fernandesem. Je otázka, jestli je vůbec před takovým Fredem, jestli by hrál místo Tominaye nebo Matiče. Stejně tak až se vrátí Martial a bude hrát Cavani/Greenwood, tak jak se to tam poskládá.

On klidně může hrát relativně dost (2000 minut?) nebo může být v situaci, kdy si vůbec nekopne, pokud se ti ostatní hráči udrží zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep

Reagovat
Eichel

Reagovat
dreambox61

Nechat sedet miliardu na lavicce je dost velkej LUXUS!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře mu tak

Reagovat
cristiano.K.

Van Basten je sympaták. Logické to moc není, ale kope do United, tak je to v pořádku

Reagovat
Eichel

No je, lebo ak sa reálne ráta s de Beekom ako prvou náhradou za Bruna, čo tak zatiaľ vyzerá, tak to pre neho nie je príliš dobrá situácia. Takisto, keď Pogba pár krát sedel, tak nebol náhradou za neho ale v zálohe dostali prednosť McTominay a Fred. Jasné, je fakt skoro a može sa jeho vyťaženosť zvýšiť, ale momentálne to skor vyzerá, že má kryť chrbát najlepšiemu hráčovi a to si toľko nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít radši do toho Reálu....

Reagovat
kiwwi
Reagovat
celeb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele