Van Bommel ukončil spekulace, v Bayernu zůstane i Demichelis

19.03.2009, 12:33
Aktuality
Mark van Bommel bude i nadále působit v Bayernu Mnichov. Nizozemskému záložníkvi měla po letošní sezoně vypršet smlouva a o jeho budoucnosti se hodně spekulovalo, nyní se s bavorským velkoklubem dohodl na novém dvanáctiměsíčním kontraktu. K jeho podpisu dojde v nejbližších dnech...

"Konečně jsme došli k dohodě. Zůstávám a těším se na další sezonu v dresu Bayernu," prohlásil bývalý kapitán PSV Eindhoven.

Van Bommel přišel do Bayernu v roce 2006 z Barcelony a především pro trenéra Jürgena Klinsmanna je hodně důležitý - v létě se totiž Nizozemec stal prvním zahraničním kapitánem Bayernu v jeho historii.

Vedle Van Bommela zůstane v Bayernu ještě další hráč základní sestavy - Martin Demichelis. Ten v klubu působí již od roku 2003, nová smlouva je platná až do léta 2012. "Jsem spkojen. Doufám, že toho s Bayernem dosáhnu ještě hodně," řekl argentinský univerzál.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com, bundesliga.de

Komentáře (27)

Přidat komentář
Kapřík

dobrá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

mark van bommel!!!nej!!! martin demichel !!!!nej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis tahle sezona nic moc ale doufam že se zase rozjede jako v tý minulý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super.Tymoščuk nema šancu sa cez Bommela presadit:)

Reagovat
Kapřík

spíš bych řekl že budou hrát spolu...

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš ne, jedině, že by Tymoš dokázal v rozdávání míčů a inteligenci hry nahradit Zé Roberta...

Reagovat
Kapřík

No já si tyhle dva spolu dokážu představit, záloha Schweinsteiger, Van Bommel, Tymoščuk, Ribery by fungovat mohla...a u Tymoščuka silně pochybuju že budu sedět, na to je až příliš dobrej .

Reagovat
smazaný uživatel

já tymoše vidim spíš místo Bommela

Reagovat
irik

Nebudu sprostý.

Takže.

******* do ********* ****** ******* di ********* .

Reagovat
smazaný uživatel

tak, v poslední době se mu daří, v létě přijde ještě Tymoščuk, takže není na škodu mít o něco širší kádr, ale bojim se akorát, že si ještě míň zahrajou hráči jako Sosa, Kroos apod.

Reagovat
Arne

Na Kroose se Sosou to snad nebude mít až tak velký konsekvence, ne? Hlavně teda na Kroose ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no, na Kroose vlastně ne, ten je totiž v Bayeru no, tak ale oba hráči jsou přirození středový ofenzivní hráči... (Sosa je v ofenzivní záloze sice univerzál, ale ve středu hřiště má bych řekl více prostoru)

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis je dobrá zpráva. Van Bommel by měl odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel nemá v Bayernu co dělat. Na jeho místo určitě Tymoščuka.

Odejit by měl i Zé Roberto. Náhradu vidím Marinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zé Roberto Bayernu má pořád co dát.

Reagovat
irik

Nahradit Zé Roberta Marinem?

Reagovat
Arne

Marin za Zého...

Reagovat
smazaný uživatel

Marin? proč nahradit Zé Roberta křídelníkem, když své ZS/Ocpeme na křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zé Roberto je zvyklý hrát nalevo a jen přítomnost Ribéryho změnila jeho pole působnosti. Už v Bayeru i v brazílii hrát vždy nalevo a s tím přišel i do Bayernu. Ribéry je ale jasnou volbou, tudíž hraje jinde. Pokud odejde Ribéry, je Marin jasnou náhradou (náhradu beru i na post Ze Roberta). Vidím zálohu ve složení (zleva: Marin-Borowski-(bohuzel)Van Bommel-Schweinstaiger/Altintop (podle formy).

Reagovat
smazaný uživatel

... Zé Roberto odešel na rok z Bayernu, v Sao Paulu (nebo FC Santos?) se přemístil na pozici DZ => hrál v reprezentaci, též na DZ... a navíc byl vyhodnocen nejlepším hráčem brazilské nejvyšší soutěže! a to celé z pozice DZ... a do Bayernu se vrátil už na pozici defenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

drtivou většinu kariéry hrál na pozici levýho záložníka. Nechceš se doufám hádat....

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale na DZ se nepřemístil kvůli Ribérymu, ale kvůli tomu, že na DZ hraje lépe a navíc jsi neargumentoval tím, že tam hrál celou kariéru, ale tím, že přišel Ribéry...

Reagovat
smazaný uživatel

Před příchodem Ribéryho s ním počítali na post levýho záložníka (Bayern nekoupil Zé Roberta pro bránění...to vím naprosto jistě), kde zkoušeli dokonce i Podolskiho, poněvadž se přes Toniho ani přes Kloseho do útoku nemohl prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, ty jsi se setkal s Hoenesem a Hitzfeldem a zjistil jsi si, že to bylo takto, že? Podolski zkoušen nalevo, protože neměl šanci se prosadit proti duu Miro-Luca? proč teda Bayern koupil Schlaudraffa? a s Zé Robertem se asi těžko počítalo na křídlo, když místo Hargreavese nebyl pořízen jiný defenzivní záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Na místo Hargreavese přišel Tim Borowski z Brém. Stejně tak se počítalo se Sousou, Deislerem a nebo s Ottlem. Bayern to má docela dobře naplánovaný... v obraně po sezone skonci minimalne jeden z dvojice Lucio-Van Buyten a náhrada je jasna: Breno. To samy na postu brankare... Butt neprisel z Benfiky na pozici jednicky, kde sou jeho casy v leverkusenu, bohuzel. Spekuluje se, ze misto Rensinga prijde Frey a ja tomu docela i věřím (prý už jsou kluby částečně dohodnutý). Bayern čeká v létě nejspíš prodej Ribéryho, za něhož dostanou spoustu peněz a určitě velká čast padne na potencionální náhrady. Zé Robertovi vedení nabídlo smlouvu na rok a důvod je jasnej: věk a jeho předchozí nerozhodnost....). Osobně sem zvědavej jestli zustanou Lell a Ottl. Odchody vidím v létě na: Lucio, Van Buyten, Ribéry, Ottl a příchody na: Mertesacker, Marin, Metzelder, Miguel a Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Borowski přišel až o sezonu později co odešel Hargreaves... skončí jeden z dvojice Lúcio - van Buyten Lúcio je naše opora v letošní sezoně... hele, já nevim jak dlouho si nic nesledoval, ale vypadá to na více než rok, protože z obrany je největšim kandidátem na "odhození" Demichelis, kterého jsi zrovna nenapsal... Mertesacker a Metzelder? no, neřekl bych, že by se do Bayernu zrovna hodili, s férovostí je na tom Mertesacker sice lépe než Lúcio, ale to bude už asi tak vše... Ottla si Bayern pohlídá, už teď v létě ho chtěl Frankfurt a on zůstal, Ballack byl pouze spekulací, kterou on ale "znehodnotil" tím, že už nikdy nebude hrát v Bundeslize... Marin? to by byla opravdu zbytečná koupě, Bayer podepsal Baumjohanna, navíc tam potom máme plno hráčů, kteří můžou hrát nalevo a nedostávají šanci kvůli Ribérymu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Bayern asi opět bude zkoušet šťěstí ve Francii (výběr je velký), ale moc tomu nevěřím. Líbil by se mi Ben Arfa, ale to je hráč do španělska. Libil by se mi Gorcouff, ale ten mi do německa taky moc nepasuje a Landreaua taky nezískáme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele