Van Basten zúžil nizozemský výběr

16.05.2008, 15:32
Aktuality
Trenér reprezentace Nizozemska Marco van Basten zúžil kádr hráčů., kteří mají šanci dostat se na ME do Rakouska a Švýcarska. Mužstvo opustili obránci Emanuelson z Ajaxu a Jaliens z Alkmaaru. V týmu už není ani záložník Maduro z Valencie a útočník Koevermans z Eindhovenu. Na vlastní žádost byl už dříve vyškrtnut Clarence Seedorf z AC Milán.

Brankáři: Sander Boschker (FC Twente), Edwin van der Sar (Manchester United/Angl.), Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam), Henk Timmer (Feyenoord Rotterdam).

Obránci: Wilfred Bouma (Aston Villa/Angl.), Tim de Cler (Feyenoord Rotterdam), John Heitinga (Ajax Amsterdam), Joris Mathijsen (Hamburg/Nem.), Mario Melchiot (Wigan/Angl.), Andre Ooijer (Blackburn Rovers/Angl.).

Záložníci: Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord Rotterdam), Orlando Engelaar (FC Twente), Nigel de Jong (Hamburg/Nem.), Denny Landzaat (Feyenoord Rotterdam), Wesley Sneijder (Real Madrid/Šp.), Rafael van der Vaart (Hamburg/Nem.), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar).

Útočníci: Ryan Babel (FC Liverpool/Angl.), Klaas Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam), Dirk Kuyt (FC Liverpool/Angl.), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid/Šp.), Robin van Persie (Arsenal Londýn/Angl.), Arjen Robben (Real Madrid/Šp.), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic Glasgow/Škót.).

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slaba sestava

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych nerek ze slaba, porad je lepsi nez ta ceska

Reagovat
Kapřík

Slabší mají jenom obranu, ostatní místa v sestavě mají skvěle obsazený.

Reagovat
havrys99

Van der Sar - Bouma,Mathijsen,Ooijer,Heitinga - de Jong - Sneijder,Van der Vaart,Robben - van Persie,Huntelaar.....fakt nevim proč byl vyřazen Emanuelson...vyřadil bych Engelaara, de Zeeuwa a možná i de Clera....jinak výbornej útok a záloha, ale vzal bych toho hráče Arsenalu z reklamy na Nike °Dostaň se na další úroveň°

Reagovat
smazaný uživatel

ty krásooo docela nabitej útok hvězdami,dost silnej,narozdíl od našeho

Reagovat
Tomik111

tj

Reagovat
smazaný uživatel

Urby Emanuelson?

Clarence Seedorf?

Khalid Boulahrouz?

Hedwiges Maduro?

Ron Vlaar?

Romeo Castelen?

Dirk Kuyt?

Roy Makaay?

Jonathan de Guzman?

Royston Drenthe?

Reagovat
smazaný uživatel

kuyt tam je a seedorf tam nece

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele