VALERON MÁ PŘED SEBOU DLOUHÉ ČEKÁNÍ

01.04.2007, 15:05
Aktuality
Juan Carlos Valeron se včera podrobil plánované operaci kolena, která má zachránit jeho profesionální kariéru. Záložník Deportiva La Coruňa bude nyní šest měsíců čekat na výsledek chirurgického zákroku, na hřišti by se pak mohl objevit nejdříve za rok...

31letý záložník má s levým kolenem velké problémy. Na začátku loňského roku se podrobil operaci, po níž následovala šestiměsíční pauza. Během letní přestávky se pak vrátil do hry, v přátelském utkání s Benfikou Lisabon si však zranění obnovil a následoval druhý chirurgický zákrok. Ten třetí mu naplánovali lékaři a má za cíl zahránit kariéru bývalého španělského reprezentanta, jemuž se bolest opět ozvala před dvěma týdny.

"Bude to trvat šest měsíců, než budeme vědět, zda se bude moci vrátit do vrcholového fotbalu. Pokud to dopadne dobře, mohl by se na hřišti objevit za rok," sdělil po dvouapůlhodinové operaci doktor Rafael Arriaza.

"S výsledkem jsme nakonec všichni spokojeni. Ačkoli nás čeká tvrdá práce, je zde naděje, že Juan Carlos Valeron bude ještě hrát," řekl dále Arriaza.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Xavi

Drž se!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele