Valdés neprodlouží smlouvu a v Barceloně nejspíš v létě skončí

18.01.2013, 09:43
Aktuality
Dlouholetá brankářská jednička Barcelony Víctor Valdés klub po sezoně nejspíš opustí. Jednatřicetiletý gólman prostřednictvím svých agentů oznámil, že s katalánským celkem neprodlouží smlouvu platnou do roku 2014. Podle španělských médií ho Barcelona nejspíš v létě prodá.

"Agenti Víctora Valdése na odpolední schůzce oznámili Barceloně, že hráčovo nezlomné rozhodnutí je neprodloužit v klubu kontrakt, tudíž se neřešily otázky financí," stojí v prohlášení, které včera od brankářových agentů obdržela agentura EFE.

Valdés se nedávno nechal slyšet, že chce před koncem kariéry poznat ještě fotbal jinde. V Barceloně přesto věřili, že s prodloužením smlouvy nebude problém, sportovní ředitel Andoni Zubizarreta v tomto směru neskrýval optimismus.

Odchovanec barcelonské fotbalové akademie chytá za klub od roku 2002, ve španělské lize dosud absolvoval 348 zápasů, dalších 94 utkání přidal v Lize mistrů. S Barcelonou vyhrál pět ligových titulů a nyní míří za dalším, třikrát triumfoval v Lize mistrů. Jako náhradník Ikera Casillase se stal se španělskou reprezentací mistrem světa i Evropy.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com, čtk

Komentáře (476)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele