Vachoušek: Vracím se domů a strašně se těším

25.06.2008, 12:47
Aktuality
Štěpán Vachoušek se vrací domů a ještě dnes odpoledne podepíše dvouletou smlouvu s Teplicemi. Bývalý český reprezentant následně odcestuje do Modré, kde se jeho staronový zaměstnavatel připravuje na novou sezonu...

"Vrátil jsem se domů a moc se na to těším," řekl Vachoušek ke svému angažmá v Teplicích. Právě tady s velkým fotbalem začínal, přes Slavii se pak dostal do Marseille a následně do Austrie Vídeň. Teď se z rakouského klubu vrací zpět do Teplic, když ho v uplynulém roce a půl trápila zranění, kvůli kterým nehrál. "Cítím se dobře a už se nemůžu dočkat, jak si zase s klukama zahraju," uvedl Vachoušek, který měl před sebou několik nabídek, ale Teplice zvítězily na plné čáře.

"Byly prostě nejrychlejší, rozhodlo i naprosto férové jednání s panem Hrdličkou. Navíc je to pro mě návrat do důvěrnéhbo prostředí," vysvětlil svoji volbu.

Teď si přeje jediné - zůstat zdravý. "Po tak dlouhé době bez fotbalu je pro mě prioritou být zdravý a hrát. Věřím, že tady najdu svoji někdejší formu a znovu se poperu o dres nároďáku. A že Teplicím pomohu k lepšímu umístění, než bylo to loňské," vyjmenoval Vachoušek osobní cíle ve svém staronovém působišti.

Osmadvacetiletý fotbalista začínal s fotbalem v Bílině a pak postupně putoval do České Lípy, Xaverova, Teplic, Blšan, Slavie, Marseille a Austrie Vídeň. V reprezentaci odehrál 23 utkání a vstřelil dva góly.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uvidime, na Vachouška jsem docela zvědavy, i když jsem ho nikdy neměl rad, ale vlastni antipatie stranou...hodně štěsti...

Reagovat
smazaný uživatel

porad pamatuju jeho krasnej gol z primaku v repre.... at se dari

Reagovat
Sosi

kterej myslis?

Reagovat
Radin

OT: Sigma Olomouc B si sice vybojovala postup do druhé nejvyšší soutěže, tu si ale nezahraje.//proč to vedení nechce?Jak jinak chce kvalitně připravit na ligu juniorku

Reagovat
smazaný uživatel

to mas jedno jestli hrajes msfl nebo 2. ligu..

Reagovat
Sosi

NIkdy jsm ho neměl rád, přišel mi jako taková balerína...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele