V REALU SE DĚJÍ VĚCI...

03.03.2006, 23:25
Aktuality
Krátce po nástupu nového prezidenta Martína se věci v královském klubu dávají do pohybu. Rafael Benítez nebude novým koučem Realu, Ronaldo není nominován do městského derby s Atlétikem a Baptista si myslí, že Ronalda kouč Caro šetří na Ligu mistrů.

Jako nového trenéra si Martín údajně vyhlédl Rafaela Beníteze, ten však spekulace ignoruje. "Já se nenechám rušit, soustředím se jen na svou práci zde v Liverpoolu," hlásí Benítez. "Jediné, o čem přemýšlím, jsou zápasy s Charltonem a Benfikou v Champions league."

Kde však možná slaví Martín první úspěchy, je kádr prvního týmu Realu. Nový předseda nedávno prohlásil, že bílý dres budou oblékat jen ti, kteří budou klubu dostatečně loajální. Všemožné spekulace označovaly jako prvního přes palubu Ronalda a krok kouče Cara, nezařadit Ronalda do derby s Atlétikem, tomu nasvědčuje.

Devětadvacetiletý Ronaldo je nejlepším střelcem Realu Madrid, v sedmnácti zápasech La Ligy nastřílel deset branek. Nicméně zájem milánských velkoklubů Interu a AC živí spekulace o jeho letním odchodu.

To si v žádném případě nemyslí Ronaldův krajan a spoluhráč Julio Baptista. "Nemyslím si, že platí cenu za to, co se stalo na začátku týdne. Pokud tentokrát není v týmu, jsem si jist, že tam bude příště," prohlásil Baptista. "Bude odpočinutý na zápas s Arsenalem, přestávka mu udělá dobře." Zatím se dá jen spekulovat, jak se vše vyvine, až další dny ukážou více.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (18)

Přidat komentář
antimadrista

Jako tu krizi co sme měli my, byla rozhodně menšího kalibru. Máte tam hádky a to sme my neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se to nedá srovnávat. Vy jste zase byli po nějakých dvaceti kolech dvanáctí v tabulce a bez trofeje myslím 5 let.

Reagovat
HOST*

ronaldo a adriano-to by byla síla

Reagovat
HOST*Ondrej

Dobrře jim tak...To maji z toho že tym nabili hvězdama a nehleděli na tym.Real to je samá primadona.Měli by si brát příklad z Valencie.Ti hrajou jako tým a nikdo není žádná superstar...Valencia forever

Reagovat
HOST*

si se posral,že by to byla síle?Vzpamatuj se!Jsou to stejní hráči a zrovna moc jim to nejde!Jen ze začátku vždy něco a pak hovno.Ještě,že má Inter Martinse a Cruze!Táhni Ronaldo do Brazilie!

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano má ten problém, že si nedokáže udržet vrcholnou formu na delší dobu, o celý sezóně ani nemluvě. A Real je ten poslední, kdo má čas s nim pracovat na vyrovnanosti výkonů...

Reagovat
HOST*antimadrista

No...a vy budete teď třetí rok

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela zajímavé přirovnání.

Reagovat
HOST*yarda

Jak víš, že nebyly hádky? Ale na druhou stranu dusné mlčení je možná ještě horší, to je známá věc...

Reagovat
HOST*roman

Ronaldo je nejlepsi hrac sveta

Reagovat
HOST*

tak teď si mě dostal hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Rony je dobrák, dobrý chlapec. Spravil pre nás veľmi veľa, on osobne vyhral všetko, čo sa vyhrať dá vo futbale. Ale mám pocit, že ho to ťahá do Itálie, tam ho všetci milujú, dajme mu teda šancu, nech ide. Rozhodne však som proti tomu, aby sa práve z neho spravil nejaký najhorší hráč alebo obetný baránok č. 1.

Reagovat
sansiro

Asi ho to tam táhne, ale třeba v Interu ho už moc nemusí... Teda kromě Morattiho

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde, ale až po MS. Přece ho neprodáme jako nějakého chudáka, který je jen přítěží. Na MS může být klidně králem střelců a jeho cena pak bude dvojnásobná. Tu částku bych si dovedl představit někde kolem 25 mil.

Reagovat
HOST*1860

pro real kazdopadne neni pritezi..nejlepsi strelec baletu co dodat? jestli ho pustite bude to chyba.. kdo ho nahradi? raul? cassano? si delas prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

Přemejšlej trochu, jak to kolega napsal a co se v posledních dnech stalo, než tady napíšeš takovou s prominutim blbost. On reagoval na to, že Ronaldo něco řekl, teď seděl na tribuně a prezident Realu řekl to co řekl ( což se dá stáhnout na Ronalda ). On to myslel tak, že Ronaldo vypadá v posledních dnech jako persona non grata, ze který se udělá obětní beránek...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele