V REALU PRO ZMĚNU POHODA A SPOKOJENOST

22.01.2007, 13:32
Aktuality
V Realu Madrid opět převládá spokojenost. "Bílý balet" se po dlouhé době alespoň dělí o první příčku v Primera Division a jeho trenér Fabio Capello rozdává úsměvy na všechny strany...

"Jsem spokojený především s postojem hráčů. Po duševní stránce jsme připraveni skvěle, vyhrát tady se nepodaří každému," radoval se Capello po včerejší výhře 1:0 na půdě Mallorky. Ta nedokázala zopakovat týden staré překvapení, kdy zvítězila na hřišti v té době vedoucí Sevilly.

Čelo španělské nejvyšší soutěže je nyní hodně vyrovnané. Hned tři týmy - Barcelona, Sevilla a Real Madrid, mají na svých kontech 38 bodů. V těsném kontaktu jsou i čtvrtá Valencia (36) a pátá Zaragoza (35). To vše se může změnit již ve čtvrtek, kdy Barcelona dohrává utkání s Betisem Sevilla.

Real během posledních týdnů potkalo hned několik nepříjemností. V lize doma ostudně podlehl 0:3 Huelvě, po špatném výkonu prohrál na půdě Deportiva La Coruňa a během minulého týdne vypadl z tamního poháru. Realem navíc lomcují neustálé slovní přestřelky mezi odcházejícím Davidem Beckhamem na straně jedné a prezidentem Ramonem Calderonem a sportovním ředitelem Predragem Mijatovičem na straně druhé.

"Jsme šťastní, protože minimálně do středy budeme mezi vedoucími týmy soutěže. Dokázali jsme se přenést přes několik složitých okamžiků. Jsme na správné cestě," směje se Capello.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejdulezitejsi je, ze jsou po dvou vitezstvi a vyrazeni z poharu spokojeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak málo stačí k spokojenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, jak si Mijatovic myslel, že vede Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid v hluboké krizi a přesto na úrovni nejlepšího týmu světa a nejlepšího týmu Evropy za poslední rok... Čím to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým má krizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla a Barcelona, abychom si rozuměli... A Kyslík jako vždy nechápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím, že máte odehráno více zápasů? Jo tím.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

páté je Atlétiko(35), Zaragoza je šestá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele