V rakouské lize nejlepší Zickler

11.09.2007, 15:09
Aktuality
Salcburk se loni radoval ze zisku rakouského mistrovského titulu a jeho triumf včera večer potvrdil Alexander Zickler. Německý útočník byl nejlepším střelcem soutěže a přesto, že vynechal několik zápasů, si vysloužil ocenění pro nejlepšího hráče sezony...

"Získat toto ocenění je pro mě velkou poctou, zvláště pak, když jsem byl vybrán svými rakouskými kolegy," řekl po převzetí ceny šťastný Zickler.

33letý útočník se dlouho trápil v Bayernu Mnichov, po přestupu do Rakouska však ožil. Loni v dresu Salcburku nastoupil k 29 zápasům, v nichž zaznamenal 22 branek a velkou měrou tak pomohl k zisku titulu.

Z galavečeru si ceny odnesli také další. Trenér Mattersburgu Franz Lederer získal trofej pro nejlepšího kouče roku, nejlepším týmem se stali účastníci semifinále světového šampionátu hráčů do 20 let, jejichž kouč Paul Gludovatz obdržel ocenění za zásluhy. Zástupkyním něžného pohlaví pak kralovala hráčka Neulengbachu Natascha Celouchová.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Mich

Jj par zapasu RB Salzburgu sem videl a tohle je fakt zabiják

Reagovat
HOST*pepa

je vazne dobrej ale uz je stary

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele