V Pekingu si chce zahrát i Riquelme

15.01.2008, 11:40
Aktuality
Hvězdné obsazení by mohl mít letošní olympijský turnaj v Pekingu. Za Brazílii by si v Číně rád zahrál Kaká, trenér Itálie Roberto Donadoni uvažuje o nominování Alessandra Del Piera s Filippem Inzaghim a jedna velká hvězda by mohla obléknout dres Argentiny, kterou by rád reprezentoval Riquelme...

"Chci hrát na olympijských hrách. Byl jsem na mistrovství světa, na Copa America, místních zápasech... ale ne na Hrách. Udělám to nejlepší, co bude v mých silách, abych si zajistil místo v Pekingu," prohlásil argentinský záložník.

Riquelme bude muset udělat dojem především na Sergia Batistu, jelikož právě on byl jmenován trenérem argentinského olympijského týmu. Batista, který může na OH nominovat tři fotbalisty starší 23 let, se do fotbalových dějin své země zapsal přdevším v roce 1986, kdy v Mexiku vybojoval titul mistra světa.

Riquelme na konci roku 2007 konečně vyřešil své neshody s Villarrealem, kde kvůli sporům s trenérem Pellegrinim vysedával pouze na lavičce náhradníků, a utekl z vězeňské cely Žluté ponorky. 29letý záložník se vrátil domů a přestoupil do Boky Juniors.

"Jsem doma; vrátil jsem se, abych ještě jednou oblékl tento dres. Nyní chci zůstat zde, mám tady smlouvu do roku 2010. Cítím se dobře, myslím víc na své štěstí, než na peníze," řekl Riquelme.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevíte jak je to s termínem OH vzhledem k evropským ligám. Já si pamatuju, že když tam hráli naši, tak se to krylo s naší ligou a byly problémy s uvolňováním hráčů. Nějak se mi nezdá, že by letos kluby pouštěli své hráče tak lehce.

Reagovat
Kily

olympiáda je tuším od 8. do 24. srpna, takže případní reprezentanti nebudou klubům k dispozici na začátek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam bude co nejvíc hvězd, bylo by to oživení turnaje...

Reagovat
alias

italská a španělská liga začíná pravidelně na rozhraní srpna a září takže tam by neměl být problém

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mno j ale angličani tam moc dobři asi nbudou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele