V Norimberku věří, že udrží střelce Drmiče

22.02.2014, 13:57
Aktuality
Josip Drmič patří mezi nejlepší posily, které bundesligové kluby získaly během léta. Švýcarský reprezentační útočník se v Norimberku rychle rozkoukal, střílí góly a poutá pozornost věhlasnějších klubů. Sportovní ředitel 1. FC Martin Bader věří, že Drmič bude hrát v Norimberku i v další sezoně.

"Pokud se udržíme v nejvyšší soutěži, určitě tu bude hrát dál," vyhlásil Bader. O prvoligovou příslušnost se v Norimberku ještě nedávno výrazně obávali, teď už je ale situace mnohem lepší. Tradiční klub vytrval ve zlepšených výkonech a posunul se už na čtrnáctou pozici.

Jednou z hlavních postav Norimberku je jednadvacetiletý Drmič. Skvělou formu ukazuje hlavně v posledních zápasech, během jara odehrál čtyři ligové zápasy a nastřílel pět branek. Celkem jich má na kontě jedenáct a stahuje náskok vedoucího dua Ramos, Lewandowski se čtrnácti góly.

Drmičovy výkony právem poutají pozornost. K vážným zájemcům o jeho služby údajně patří Aston Villa, podle německých médií si jej vyhlédla také Hertha jako potenciální náhradu za Adriana Ramose. "Uvidíme, co se v létě stane. Hlavní je zachránit se. Pak uděláme všechno pro to, abychom hráče udrželi," doplnil Bader. Drmič má údajně výkupní klauzuli ve výši 3,5 milionu eur, to ale Bader odmítl.

Autor: Radim Šantrůček / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na Robogola a Mentala nema ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle srovnávání je fakt na místě

Reagovat
smazaný uživatel

ok, irony off

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk má kádr na to aby hráli střed ligy, jen by to chtělo aby se přidali i další hráči a né jenom Drmič

Reagovat
PetersCZ

To je švýcar jak já jamajčan...

Reagovat
smazaný uživatel

to nemozes vediet

Reagovat
smazaný uživatel

osobně bych tipnul, že ses na Jamajce nenarodil

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

jen hulit jako Bob Marley nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Chorvat jak vyšitej

Reagovat
smazaný uživatel

Od začiatku som tvrdil, že Norimberg má káder na tie lepšie pozície v druhej polovici tabuľky, v Drmicovi som videl veľký potenciál a spolu s Kiyotakem, Chandlerom a Ginczekom môžu do budúcna pomôcť Norimbergu výrazne herne aj finančne, pri ich prípadnom predaji...Snáď sa Josip nezasekne a bude pokračovať v týchto výkonoch aj naďalej...

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl přestopit do BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele