V nominaci na Zlatý míč nechybí Messi, Ronaldo nebo pět italských mistrů Evropy

08.10.2021, 21:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (227)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Jednoznačně Lewa, cokoliv jiného bude fraška

Reagovat
Salfovic

Vyvíjí se to pro něj slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Beči

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
celeb

a preco?

V LM aj repre neuspel.

Ako tento rok to moze vyhrat uplne hocikto.

Skor to daju Jorginhovi za ME a LM, nez Lewovi sa 'sokujuci' titul v BL.

Reagovat
Beči

Zlatý míč by nikdo nedal Lewovi za titul s Bayernem, ale za ty mraky gólů, které nastřílel.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Galavecer je v Parizi takze cenu nejspis dostane Messi

Reagovat
oli9

Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Modric

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri?

Reagovat
Mass

Ten to vyhraje za 5 let.

Reagovat
kubys

Hodně šílená nominace.

Reagovat
mimi_united

Kjaer by si zaslúžil minimálne nejakú čestnú cenu

Reagovat
miguel bain

Ten už dostal čestnou nominaci.

Reagovat
Mass

Proto je tady v tom výběru, i když výkony na to nemá.

Reagovat
Benfica

mimo Portugalcov by som si ako víťazov vedel predstaviť asi len Kantého, Jorginha, Lewandovského a Lukakua..

Reagovat
fenixLFC

tvl portugalci, kante a jorginho teda ani nahodou

Reagovat
Benfica

Nechcel som, aby to vyznelo tak ze Portugalcov davam ako favoritov, len ze tych favoritov vyberam mimo nich.. Jorginho vyhral LM, Euro, je UEFA hracom roka, za mna s Lewandovskim najvacdi favoriti..

Reagovat
Kenneth

Jorginho by nemel co delat ani v top 5. Kdokoliv jiny krome Lewy nebo Messiho je vysmech.

Reagovat
Benfica

Ked uzbto dali Modricovi, mozu aj Jorginhovi

Reagovat
fenixLFC

modric mal ale miliardu krat lepsiu sezonu nez cely jorginho

Reagovat
Messiáš

Presne, navic to, jak hral na MS bylo proste uchvatne. S Chorvatskem, ktere uz takovej turnaj dost mozna nikdy neudela. Nez Jorginho byl urcite za Italii lepsi Chiesa a Donnarumma, ale tady jde o to, ze nebyt Modrice, tak to vyhrala Kristyna, coz se pro onoho prispivatele neodpousti

Reagovat
Benfica

Reagovat
janinho

modric si tu GB absolutne zasluzil. nechapem ako moze niekto porovnavat vykony jeho a jorginha. ja som tomu jorginhovi nikdy neprisiel na chut, beriem ze robi kopec ciernej roboty, ale modric vtedy tych chorvatov potiahol na chrbte do finale MS a jeho vykony za Real v LM boli absolutne bezchybne.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

o dve triedy lepší hráč jak Jorginho.

Reagovat
Tchn69

Reagovat
fenixLFC

tak to modrica teda este podcenujes

Reagovat
Svatej

Manny, sledujes?

Reagovat
bluefan

To je síce pravda, ale o to vôbec nejde. V podobných oceneniach sa.neporovnáva, kto je ako dobrý hráč celkovo, ale kto mal akú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spomína sa Modricove získanie GB v súvislosti s potenciálnym získaním GB Jorginhom. Brazílsky Taloš mal síce podarenú sezónu, ale na GB rozhodne nemá tak dobrú sezónu ako mal Modrič a taktiež nie je ani tak dobrý futbalista ako Luka .

Reagovat
Puskas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

A ze Jorginho potahal Italii primo k titulu ME a mesic předtím vyhrál LM, kde byl v cely soutěži jednim z lepsich, to proste budem ignorovat, když porovnáváme úspěšnost sezona zapojení hráče.

Reagovat
Benfica

presne tak

Reagovat
pantondavo

Ale srovnání s Modričem je mimo, to je jak srovnání Xavi vs Zidane, oba super, ale jeden jim vládne všem prostě

Reagovat
Gazdo

Xavi jasna vec

Reagovat
pantondavo

Přesně, úplně stejně jako Jorginho

Reagovat
Gazdo

Tak co to uz je teraz otazk co kto povazuje za lepsieho hraca. Peak Zidaneho bol pravdepodobne vyssie ako u Xaviho ale zato Xavi bol konzistentny strasne dlhu dobu a Zizou bol strasne naladovy hrac na co vela ludi zabuda. To uz je potom len na osobnych preferenciach co kto povazuje za lepsieho. Ja nemam problem s tym uznat ze Zizou bol talentovanejsi ale keby som si mal vybrat do teamu tak nevaham ani sekundu a beriem Xaviho

Reagovat
Svatej

pěkný srovnání

Reagovat
pantondavo

Reagovat
fenixLFC

co bol???co urobil?

Reagovat
Svatej

Byl jednim z lepších? No kasne, kdo jinej? PSG záloha nehrála, vase taky ne, Barcelony uz vubec. Zaloha Realu jsme smetli a Jorginho na tom mel velkej podil a nakonec jsme prehrali i tu City, kde by se nasli kandidáti.. Mozna tak Bayern a i kdyby jsi tam vyskladal vsechny zalozniky pred Jorginha, s cimz bych nesouhlasil, tak i tak by furt platilo, ze patril k tomu nejlepšímu v soutěži.

A ze byl Jorgi zatraceně důležitej pro Italii je nezpochybnitelný

Reagovat
Benfica

pravda, pravda.. inak by nedostal tú cenu od UEFA..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mariano13

Jorginho nebol ani najlepší hráč, či už v Chelsea, alebo za Squadru. Absolútne nechápem akp môže patriť k favoritom. To je ako radiť Valdesa k najlepším GK histórie, lebo sa pritrafil do správnej éry Barcelony a Španielska.

Reagovat
Svatej

Nemusí být nejlepší za oba, ale je víc než jasny, ze byl nesmírně důležitej a ma na výhře zásadní podíl.

Díky Ronaldům a jemu podobným se to vnímání hráčů co se týká získávání individuálních trofejí dost zmenilo, ale kdyz je hráč součástí týmů, který nezávisle na sobě vyhrávají, přičemž ani jeden z tymu nebyl dominantním tynem ani davoritem soutěže, tak na Jorginhovi evidentně musi něco byt. Přirovnání s Valdesem.je mimo, ten hral za jeden z nejlepších narodaku poslednich dekád a Barcelona patrila taky k tomu nejlepšímu, co 21. vyplivnulo.

Reagovat
valloire

Ronaldo nebyl individuálně nejlepší?

Reagovat
Svatej

Ja tim chtel rict, ze Ronaldo a ostatní byli naopak opravdu výrazně před ostatními a lidi zacali vse vnimat tak, ze hrac si zaslouží oceneni jen tehdy, kdyz je takhle vyraznej a takhle hodně vyčnívá. Teď už takhle výrazně nevycniva nikdo, takze má každej potřebu zpochybňovat kohokoliv, kdo je proste jen v ty špičce a není jednoznačně nad ostatníma.

Reagovat
Svatej

Ronaldo a Messi* na začátku

Reagovat
valloire

aha, tak to jsem špatně pochopil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mariano13

Na Taliansko som mal podané na celkové víťazstvo. A urcčite boli jeden z 3 najväčších favoritov. A Chelsea mala pavúka v LM ľahšieho, ako keby hrala EL. Nechcem určite zhadzovať Jorginha, ale nebol určite najlepším hráčom sezóny, dovolím si tvrdiť, že ani v top 10. Naozaj to už aj Bruno by si to viac zaslúžil. Ale keď hovoríš o nikom čo by vynikal, tak Lewa láme rekordy hráča, ktorému sa klaňalo celé Nemecko, tretiu sezónu má rozbehnutú s viac ako gólom na zápas v lige. Ak on nevyčnieva, tak je to kvôli ignorancii Budesligy zo strany britských a španielskych médií. Okrem neho si to viac zaslúži Kanté (on tú Chelsea vyložene doviedol k LM), A aj Messiho v za dobré výkony v potápajúcej sa lodi by som do top 3 doplnil.

Reagovat
Svatej

U toho pavouka jsem prestal brat celej zbytek komentáře vážně. Díky za názor, možná jindy

Reagovat
Mariano13

Tak je ďaleko menšia šanca, že by vyhrali ak by boli v druhej strane pavúka. Namiesto toho hrali s Portom, Realom, ktorý mal problém byť top 4 v Španielsku. Jediný schopný súper bolo Atletico. Finále je už jeden zápas, kde sa môže stať čokoľvek. A aj sa stalo, vďaka lepšej taktike a zraneniu Kevina vyhrali. Naozaj je až príliš reálne, že ak by boli v štvorke s PSG, City a Bayernom, vypadli by.

Reagovat
Svatej

Hele za prvý jsi to podělal uz tím srovnáním s EL, ja fakt nemám zajem (nebo mozna teď náladu) o diskuzi s někým, kdo takhle vede diskuzi. PSG nebyli větší hrozba nez Real, kterej naklepal Pool jak starej koberec, Porto bylo paradoxně nejnepříjemnějším soupeřem a pred nama slozili Juventus a odbyt zapas se City, kde jsme naprosto dominivali a kontrolovali celej zapas jako zapas, kde se muze proste stat cokoliv, je zkrátka trapný. Zpochybňovat naši cestu muze fakt jen blázen, vyhli jsme se akorat Bayernu z tech, co by nas mohli vyradit a ani tam by nebylo nic jistyho, kdyz jsme porazili ty, kteri je nechali za sebou. Vic se k tomu vyjadřovat nebudu, fakt se mi nelibi jak k tomu pristupujes a nemam zajem někoho přesvědčovat o vecech jako je tahle, natoz dalsich..

Reagovat
janinho

ja hovorim niekde ze neprispel k tym triumfom? skus sa este raz nadychnut a pochopit ze nijak tu tvoju modlu neurazam ty facepalmik. ale zlata lopta sa dava za vynimocne vykony a v tomto smere je to porovnanie s modricom v 2018tom trosku mimo. ten vtedy riadil hru celeho realu v ofenzive a na MS by bez neho chorvati nepresli ani zo skupiny.

Reagovat
Svatej

Hele udelejme to presne naopak, ty se sam podivej, na jakej konkrétní komentář reaguju. Vystřelil jsi tam dvě podminky a okolo nich postavil argument a prohlasil, ze nechapes, jak je mozny, ze je někdo porovnává. I když pominu fakt, ze uz tou větou ho dost urazis a mohl bych se točit a grilovat tě jen na tomhle, tak:

Mluvis tam o vykonech v LM a MS, přičemž Jorginho svuj dotahl dal nez Modric ( a jeho Itálii nevnímám jako vyrazne lepší než tehdejší Modricovu partu), přičemž byl naprosto zásadním hráčem. Klidně si argumentuj, ze byl Modricuv vykon o něco lepší (ideálně dodej nějaký zajímavý cisla, kteryma to podporis, kdyz si ses tak jistej), ale ve výsledku svuj tym nedotahl tam, kam Jorginho svuj.

LM je u obou na stejno, i kdyz v Jorginhuv prospěch hraje trochu i to, ze v primy konfrontaci jeho záloha sejmula tu Modricovu (okolností okolo toho, jako ze je Modric starší a jeho tym hrál zkrátka hůř do jistý míry beru, ale zas to nehodlam ignorovat úplně, jako kdyby to nebylo).

Takze znova, ty jsi popsal, ze modric tym tahal v LM a MS (neuspesne nakonec) se slovy, ze nechapes, jak ho nekdo může srovnavat s hracem co... Vyhrál taky LM a ME a taky v obou tymech patril k tahounum? Tak to by me zajimalo, jaky hrace srovnávat mužem.

Reagovat
janinho

tvl, vitaztvo na ME pre taliansko je podla teba vacsi vysledok nez finale MS pre chorvatsko? som si myslel, ze po tych tvojich urazenych placoch ked si niekto dovolil nieco negativne povedat na mounta tu latku uz nepodlezies ale podarilo sa ti

jorginhova zaloha sejmula tu modricovu tak toto moze kandidovat na hlasku roka tvl. skrtnite si vsetky ostatne faktory v tom dvojzapase okrem toho ja nikde nehovorim, ze modric ma byt tento rok pred jorginhom, takze ten tvoj "argument" (tazko ho nazvat argumentom, skor je to vystrel do prazdna) je totalne mimo.

okrem toho podla mna v tom kadri talianov bolo minimalne 4-5 hracov, ktori mali na tom vitaztve na ME ovela vacsi podiel nez jorginho. a to iste plati v chelsea pri vitaztve v LM. ked to porovnam s tym aky vplyv mal napr. sneijder pri treble ked nevyhral zlatu loptu, tak jorginho by tam vedla neho stal ako chudobny pribuzny. ano, bol pri tych triumfoch a urcite nehral zle, ale pisat o nom ako o rozdielovom hracovi pri vitaztve v LM aj na ME mozes asi len ty. naproti tomu modric bol za chorvatov uplne klucovym hracom (nejdem ta unavovat tymi jeho statistikami z turnaja, lebo ta aj tak nezaujimaju) a pri vitaztve v LM rovnako patril k 3 najlepsim hracom realu v celom playoff..

dufam, ze sa nikdy nedostanem do stadia, ze budem prskat vsade okolo seba len kvoli tomu, ze si niekto dovolil povedat nieco negativne na hraca mojho oblubeneho klubu. horsi od teba uz boli v tomto asi len kindercules.

Reagovat
Svatej

...No ty krávo, já skoro ani nevim, na co dřív reagovat.

V první řadě se prosím nauč číst a rozeznávat to, co považuju za hlavní argument debaty a co jen za dodatečnej/bonusovej, protože ty to tak motáš do sebe, že si nejsem jistej, jestli se jen snažíš manipulovat za účelem vítězství v diskuzi, nebo jsi takhle v prdeli s chápáním textu.

Jasně že je výhra ME víc než finále MS, je to zkrátka vítězství a to překonáš jen vítězstvím v lepším turnaji. Drtivá většina lidí ti nedá dokupy ani seznam vítězů Eura a MS v tomhle miléniu a jen zlomek by dal dokupy druhý místa, ty zkrátka nikoho nezajímají.

Tu tvou provokaci s Mountem nechám stranou, nezajímají mě tvoje dojmy a dětinská touha mi ukázat, jakej jseš frajer tím, že mi vlepíš nějakou fádní a klišoidní hlášku, kterou jsem v různých verzích četl na diskuzních fórech milionkrát.

Z druhýho odstavce znova přeskočim tvou hovadinu o hlášce a přesunu se rovnou k dalšímu bodu, kde jsi znova absolutně nedokázal pochopit text.

Já sám nic o tom, že má být Modričem před Jorginhem, taky nepsal, takže si i tuhle část strč do krku a nech ji tam hnít.

To, co by jsi dokázal ty vyjmenovat je mi docela jedno. Jorginho patřil v očích specialistů a odborníků k tomu naprosto zásadnímu na výhře Italů a po zásluze byl i v nejlepší 11ce roku. Stejně tak byl i v 11 ročníku LM a vyhrál i nejlepšího hráče. I navzdory faktu, že bych to já sám dal Kantému se to nevylučuje s tvrzením, že byl Jorginho brutálně důležitej pro oba celky, se kterýma ty turnaje vyhrál.

Sneijder je argument o hovně. Ten měl nesrovnatelně silnější konkurenci v boji o GB, kdy se musel rvát s dvěma supermanama. Teď už nikdo takhle vyčnívající není a mít Sneijder tu stejnou sezonu, tak to dost možná skutečně urve on.

Znova - nepsal jsem o něm jako o rozdílovým hráči, vážně na tom čtení zapracuj, protože mě ten tvůj přístup politika, kterej se snaží překroutit každý slovo druhý strany, vážně unavuje a z těch biggrinů doslova křičí křeč...

Ty statistiky mě naopak skutečně zajímají, tak si nehledej výmluvu.

Znova díky za další klišoidní výblitek na závěr. Problém je ten, že přesně v tom stádiu jsi s tím rozdílem, že nejde o prskání okolo sebe, ale o prskání přesně mířený, ale vzhledem k tomu, že jsi to znova vytáhl ze seznamu frází ani moc nečekám, že si dáš alespoŇ záležet na tom, aby jsi to před odesláním upravil..

Reagovat
janinho

takze takto mojko. citat zjavne nevies sam, lebo ja som pisal o tom, ze dostat tim ako chorvatsko do finale MS e nieco ine nez dostat jeden z najlepsich timov historie-taliansko k vitaztvu na ME. ak neberies do uvahy tie podmienky v ktorych to jorginho, resp. modric dokazali, tak zbytocne komentujes individualne vykony kohokolvek. keby schick prestrielal CR do finale ME tak je to podla mna individualne vacsi uspech nez ked Jorginho je "jeden z mnoha" v top time ako je taliansko.

strasne ma bavi ten tvoj krc a ako si vzdy najdes cestu prave ku mne ked tu niekto napise, ze modric je o minimalne 2 triedy lepsi hrac nez jorginho, tak to ta az tak nezaujme, co?

"Já sám nic o tom, že má být Modričem před Jorginhem, taky nepsal, takže si i tuhle část strč do krku a nech ji tam hnít.". to by ma potom zaujimalo preco bolo dolezite tam spominat, ze prave jorginhova zaloha v LM tento rok predcila modricovu zalohu toto je presne ten krc o ktorom ty sam pises.

Reagovat
Svatej

Takže ty mě tu peskuješ za určitý výroky a hodnotíš je jako absurdní, přičemž sám nazveš zrovna tuhle Itálii jedním z nejlepších týmů historie, to si už ze mě děláš prdel ne?

Milej zlatej, pěkně se prosím podívej, že přesně na ten komentář jsem reagoval (a nemít za sebou velmi dlouhou a rozsáhlou diskuzi právě s Mannym na tohle téma asi dva dny předtím, tak se i rozepíšu víc, proto ostatně oslovuju v tom komentáři právě jeho), takže když už si vybíráš určitý příklady a děláš ze sebe hvězdu, která stojí za mou pozornost, tak si to alespoň (achjo, furt stejná rada) PROČTI.

Jinak tu přispívám celkem dost pravidelně a s tebou mám ve srovnání s ostatními diskuzí dost málo (a s většinou jsou ty diskuze i v podobných situacích, narozdíl od těch s tebou, naprosto normální), ale pokud tě ta představa, že jsi vyjímečnej, hladí po koulích, tak si u toho klidně dál stůj. Na tom, jak tě skutečně vnímám, to nic nezmění.

Protože Modriče stále považuju za naprostou topku na svým postu i přes jeho věk a ten GB nevyhrál před dvěma dekádama, aby byl tenhle aspekt naprosto přehlíženej. Proto byl tenhle argument jen dodatkovej a nestála na něm diskuze, jenže vzhledem k tomu, že jsi nebyl absolutně schopnej cokoliv z toho důležitýho vyvrátit, mě ani nepřekvapuje, že ses tohohle tak chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrice vsechny ovce chvali ale vlastne nevi za co, to byl stejny fail jako Cannavaro

Reagovat
pantondavo

Prej neví za co Liskni si jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Cannavaro byl hvězda oproti Jorginhovi

Reagovat
madridcan

Ak si ho aspoň raz nevidel naživo, tak nevieš o čom píšeš

Reagovat
janinho

no ty mas dost chlapce

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
fenixLFC

akoze za vlanajsok by skrz ligu mal aspirovat aj kane no...tie jeho cisla boli sialene

Reagovat
Kopac

Ani v top 5 zaloznikov premier league

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

to urcite. ja viem ze je debilny zvyk davat to tomu kto ma najviac trofeji co je uplne retardovane pri hodnoteni najlepsieho HRACA. jorginho nebol najlepsi nie ze hrac, ale ani zaloznik chelsea a aj u toho talianska je to viac ako otazne. nehovoriac o tom ze uz ta trofej pre naj hraca uefa bol totalny vysmech

Reagovat
Benfica

tak ale stále lepšie ako dať to niekomu kto nevyhral nič, alebo iba copu.. proste niečo tam musí byť aj s tímom inak je to bullshit.. futbal je o tom, čo dokážeš s tímom, o tom ako prispeješ tímu, aby došiel na najvyššie miesta a Jorginho bol dôležitý pre Chelsea aj pre Italiu.. výsmech by to bolo dať praveže Kaneovi, alebo Messimu..

Reagovat
bluefan

A čo vyhrali tí tvoji portugalci? Dias ligu a ligový pohár, Ronaldo pohár a fernandes nič. Čím by si to teda tvojou optikou mali zaslúžiť ? Ani jeden z nich nevyhral zároveň v klube aj v repre.

Messi má s barcelonou Copu del Rey kde dal vo finále dva góly, skvelé čísla za sezónu a zároveň životný turnaj, kde konečne vyhral trofej pre repre. Či sa to to páči či nie, je veľmi malá šanca že nezíska siedmy úspech. Nikto totiž nie je reálna konkurencia. Lewa mal síce parádne štatistiky ale vyhrával len v Nemecku, kde súťaži len Bayern a ostatní sú len do počtu, LM ani repre nič. Jorginho má najväčšie trofeje, avšak v Chelsea rozhodne nebol najlepším hráčom aj keď ho mám veľmi rád. Ocenenie od uefy bol preňho strop a tak by to aj malo ostať, napriek tomu že by som si prial vidieť konečne modráka so zlatou loptou. Keby Mount a Kante odohrali lepšie euro a ich krajiny by zvíťazili, boli by silní adepti.

Takto Messi napriek pomalšiemu štartu v Paríži nemá konkurenciu čo dokazujú aj kurzy. A dať na rovnakú úroveň Kanea keď píšeš o trofejach je práve ten výsmech, o ktorom sám píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

akurat ten Mount mi pride uplne mimo

ale Kantemu by bol jasny, keby FRA nedosrali ME

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

ako mne sa Mount paci a chapem, ze pre fanuskov Chelsea je to odchovanec, buduci kapitan, atd. ...a rovnako sa v Barce pozerame na Pedriho ci Fatiho, ale uprimne - zasluzi si Mount GB za 2021?

Reagovat
Svatej

Hele tohle bych asi nejraději rozdelil do dvou odpovědí.

1) Na základě ideálního objektivního hodnocení výkonů danyho hráče bez ohledu na klub a trofeje? Jasne že ne. Jsou zatim pořád lepší hráči i na jeho vlastním postu, natož mimo něj.

2) Na základě toho, jak se hodnoti individuální trofeje v posledni dekádě, kde záleží z 50% na tom, co hráč vyhrál?

No, tam bych se drzel vyjádření bluefana, ze by byl v případě vyhry Eura alespoň silným adeptem, protože LM a Euro jsou pro tyhle ankety obrovskej tahák.. Chelsea navíc ofenzivně tahá jenom on celou sezónu, nikdo jinej si neudrzel formu dyl jak mesic, přičemž on byl vždycky u toho důležitýho a vytahl tym ve chvili, jdy si nikdo nevěděl rady, takze i svoje indivindi momenty, který byly vidět, měl..

Nicméně jakou odpověď si vybereš, to nechám na tobě. Nejsem blázen, abych mu GB cpal, ale léta sleduju, jak se do předních mist a sestav roku derou hraci, co jsou tam za zasluhy z minulosti a za jmeno, tak bych ocenil, kdyby se to jednou vratilo i v prospěch myho klubu a naši hráči dostali kredit ve chvili, kdy jsou úspěšní.

Reagovat
celeb

tak ono je to viac hlasovanie o sypmatiach ako prisne obektivne hodnotenie vykonnosti hracov za posledny rok.

Tak snad si udrzi vykonnost a neskor sa mozno podari aj ten GB.

Reagovat
Svatej

Jojo, přesně tak, právě proto jsem cítil jistou naději

Snad jo, ale talentu je na světě vážně plná prdel, tu vyletí Fati, tu Mount, tu Gilmour, Greenwood, Foden, pak zas Haaland, následně Gavi nebo Pedri.. Ve výsledku je každej ročník ta konkurence tak šílená, že vyhrát GB je zkrátka téměř nemožný

Reagovat
Benfica

A kde som pisal, ze by mal niekto z nich vyhrat

Copa del Rey a Copa? To skor dat niekomu kto teraz vyhra Ligu narodov a tym ako hra v PSG nemoze byt najlepsi hrac 2021..

Ako pisem Jorginho Lukukaku, Lewa a potesil by Kante..

Reagovat
marke7

Jak jako IBA Copu? To je turnaj na úrovni EURA a všichni co hlasují, to moc dobře vědí. To jen vy tady blejete a furt se divíte co tam dělá Messi. Snad vám to pak 7. Zlatý míč vysvětlí. Na tom turnaji předvedl totální one man show a právem je tam, kde je. Do toho s Lewou nejlepší statistiky za rok 2021, s bídnou Barcelonou vyhrál finále Copa del Rey, kde byl s přehledem nejlepším hráčem.

Reagovat
valloire

to není ani náhodou turnaj na úrovni EURA

Reagovat
marke7

Tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Je a oboje je to stejna sracka

Reagovat
Benfica

Copa nema uroven ani Ligy narodov..

Reagovat
Cizinkx

V tvých očích možná. Bohužel pro tebe, tvuj názor na uroveň repre turnajů je všem u prdele :D Je to vlastně až směšný jak to podáváš :). A snažíš se to zaobalit za nějakou pozu že ti je to vlastně jedno. Ale přitom je do očí bijící fakt, že se snažíš degradovat jakoukoliv jeho trofej či statistiky, tím že je to vlastně nic.Viz liga národů :D To jsem se fakt vysmál.. Tak či tak smiř se s tím že si jde pro 7 balon a bude ho mít zcela oprávněně.

Reagovat
Benfica

však tá Copa nezaujíma ani juhomaričanov.. stáči sa pozrieť koľko ľudí chodí na zápasy, to, že Copa nemá v kvalite na a význame na Euro som hovoril dávno pred tým, ako ju Argentína vyhrala, to není, že teraz som si zmyslel, že Copa nemá na Euro.. to za prve

čo je Copa del Rey oproti TOP ligám? nič.. koho zaujíma nejaká Copa? Tá zaujíma len fans ktorí ju práve vyhrali.. stačí sa pozrieť ako sa názor na ňu mení medzi fans FCB a RM, podľa toho kto ju vyhral..

a to sú 2 hlavné veci, ktorými sa oháňajú.. ja len hovorím, že napríklad Jorginho vyhral oveľa podstatnejšie trofeje, nič viac.. a tiež by mal ten GB zcela oprávnene..

pre mňa za mňa nech vyhra hoci aj Messi, mne je to jedno, veď ja mu neprajem nič zlé.. nech vyhráva aj s PSG koľko sa dá, potom napíšem aj ja že si GB zaslúži, no tento rok sú hráči, ktorí si GB zaslúžia viac..

a ešte k tej Lige národov.. teže to bude kvalitnejšia súťaž ako Copa som tu písal už keď vznikala.. ešte sme ju ani nemali.. kľudne si to dohľadaj ak chceš.. btw to isté by som napísal ak by sa to týkalo aj v prípade hocijakého iného hráča z Južnej Ameriky.. nemením na to názor jak "španielsky" fans na Copa del Rey

Reagovat
Mariano13

Tak ako tá Copa je niečo, ako keby príde hrať Sparta a Slavia Slovenskú ligu a jeden z nich to vyhrá raz za 5 rokov. Samzorejme porovnanie aká konkurencia je na tej Cope (nejde o kvalitu sútaže). Jednoducho je to turnaj, kde hrá Brazília s Argentínou a keď to už bolo 4x za posledných 6 rokov tak už to raz aj Argentína musela uhrať. Ako gratulujem Messimu, konečne získal aj trofej pre krajinu, ale je naozaj ťažšie vyhrať LN ako Copu.

Reagovat
valloire

jasná věc, hrajou to tam s indyjánama, co vylezli z týpý a vydávaj to pomalu za MS

Reagovat
Gazdo

Tiez by som nebral v potaz nejake Peleho rekordy s indianmi

Reagovat
valloire

taky Pelé ale má ty svoje rekordy hlavně na MS

Reagovat
Mariano13

Reagovat
patas92

Prosimtě rovnou napiš, že ti je jedno, kdo to vyhraje, hlavně když to nebude Messi a ušetři nás těch nesmyslů. Však ty ani nejsi konzistentní ve vlastních kritériích. Chtěl bys Ronalda nebo Bruna, aby pak z tebe vylezlo, že by vítěz měl mít týmové trofeje

Reagovat
marke7

Reagovat
valloire

třeba u mě je to jasný že jo patricku?

Reagovat
patas92

Jo, ty jsi srozuměný s tím, že to Messi vyhraje a že je to goat

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
Gazdo

Jop ty si jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Jop je mi jedno kto vyhra a to aj v pripade, ze vyhra Messi.. pre mna za mna.. ale nedosiahol anibzdaleka to co Jorginho a v PSG je nepatri ani k najlepsim v time..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Baronne

Reagovat
Infi

Reagovat
Svatej

Problem je ten, ze tem jedinej lepsi zaloznik. chelsea je v nominaci taky a je porad vaznym adeptem, ten argument nic moc neříká. Jorginho navic dotahl Italii k vyhre Eura, furt tam byl jednim z nejdůležitějších.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Mariano13

Donnaruma, stopéri, Locatelli, Chiesa. Dokonca aj Spinazzola, čo odohral polklu zápasov mal väčší podiel na úspechu Talianska.

Reagovat
Svatej

jistěěě

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Shevchenko

Jak se počítá to 8/15?

Reagovat
patas92

8/15 + 1

Reagovat
Shevchenko

Dík

Reagovat
Shevchenko

Ale je to teda pěkně debilní, abys při sázení pořád měl u sebe kalkulačku

Reagovat
marke7

Podle mě Lewa ještě půjde nahoru. Pokud se Messi v PSG nějak nerozstrili.

Reagovat
vceradnesazitra

To těžko, ten skončil (už je zase zraněný).

Reagovat
marke7

Sám jsi skončil.

Reagovat
Blasphemer

LewuSS

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta, Bonucci, Moreno, Mount, Foden, Mahrez, Lautaro, Pedri? Minulý rok sa individualitám asi moc nedarilo, keď sú v nominácii takýto hráči ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

väčšina z tých hráčov povyhrávala veľké trofeje ku ktorym prispeli veľkou mierou, Azpi je top už roky, Bonucci mal skvele Euro, Moreno vystrielal EL, Mount bol pre nás kľúčový v LM a je top talent, výkonnosť mal stabilnú na vysokej úrovni, Foden hral finále Eura a kľúčová postava pre City, Mahrez tiež + finále LM..

Diskutabilny je len Pedri ktorého výkonnosť aj napriek základu v Barce a repre nebola na top úrovni dostatočne často na nomináciu a chýba mu tiež trofej..

A ešte Lautaro ktorý síce trofeje ma, ale jeho výkony boli dosť ma hojdačke a dosť ťažil z prítomnosti Lukakua.

Skôr mi príde, že to je z tvojej strany bud neznalosť alebo zaujatosť, resp oboje naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RKBoy

od jednoduchého jedinca ako ty ma takýto komentár neprekvapuje.

Reagovat
RKBoy

Ako ktorýkoľvek z tvojich menovaných mi skôr príde na Modrič.. Ale toľko k tej znalosti no.

Reagovat
Svatej

Ty vole Oli, ty vážně jedeš....

Reagovat
smazaný uživatel

Tí hráči nemali top sezónu, ale "len" vydarenú, Azpi je aktuálne synonymum pre priemer (alebo ok - ľahký nadpriemer, keďže má dobrú defenzívu, ale svoju najlepšiu formu už dávno nemá)... A vydarenú sezónu malo ďalších cca 20-30 hráčov, tak sa čudujem, že tam nie sú hráči s lepšou formou z minulej sezóny..

Reagovat
Svatej

Mount mel top sezonu, vždyť ten kluk byl z ofenzivy jedinej, kdo byl schopnej skutečně pravidelně táhnout tým. Bránil, útočil, stridal posty a role s silenou frekvencí a vždycky byl dopredu tím nejlepším v tymu, co mel úspěchy.

Azpi neni top rb v obecný rovině (a zas z druhy strany rozhodně neni průměr), ale na tom RCB je zkrátka pořád mimořádnej, v podstatě bezchybnej a podobnej případ s Rudigerem. Dej je jinam a uz takhle hrát nebudou, pricemz jsem si nevsiml, ze by tohle kritérium nejak bránilo světu v tom, aby chcali z Pirla v Conteho Juventusu. Ti kluci všichni tvořili zaklad pro dost vyraznej úspěch klubu v tomhle kalendářním roce.

Dokonce.i dovedu pochopit nejakej nesouhlas s nominací, ale spousta zech hráčů je i individuálně naprosto skvělých a nevim, který konkrétní chybějící individuality jsi myslel, kdy jsi tyhle kluky timhle způsobem takhle ponížil ve srovnání s nimi.

Reagovat
Talker

Hele co ti na to říct. Tým, který vyhraje LM tam pár hráčů má vždy. Je fakt, že u nás by to měl být spíš Tuchel, kdy ta výhra byla systémová, možná tam mohl být Mendy místo azpiho, ale jinak v pohodě.

Mount byl nejlepším hráčem vítěze LM, azpi je kapitánem. Nejsou to superhvězdy, jsou to spolehliví hráči, kteří si to odmakají a k tomu vítězství prostě dost pomohli.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Schick?

Reagovat
ACSeRw!n

vychodni evropa.. to je bez sance

Reagovat
inferno08

A co lewa?

Reagovat
Jardman

Kimmich, Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

azpilicueta

Reagovat
Inter Eterno Amore

Barella

Reagovat
VojtovaChelsea

Jorginho, kante nebo lewa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mr. International

Jednoznačně Leo. Si bohužel plně uvědomíme co to byl za hráče až když odejde.

Reagovat
Mr.Mike

1. Lewa

2. Kante

3. De bruyne

4. Jorginho

5. Lukaku

Reagovat
Petr20

Král Messi si jde pro 7. Zlatý míč, není o čem.

Reagovat
BaggioRoberto

Nominoval bych trojici Kanté Donarumma Lewandowski.

Reagovat
Nadržený šimpanz

1.Lewandowski

2.Jorginho

3.Messi

4.Kante

5.Neymar

6.De Brusné

7.Lukaku

8.Ronaldo

9.Donnarumma

10.Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

1.Messi

2.Lewandowski

3.Salah

4.Jorginho

Reagovat
Nickname 9

Azpilicueta, Modric kde je Kimmich a Shick

Reagovat
Malresi

1. Messi, 2. Lewandowski, 3. Jorginho

Reagovat
Miguel19

Snad Jorginho, ať je prdel.

Reagovat
Rich

Doufám, že Lewa konečně dostane tuto cenu, když už jednou mu jí ukradli... V sezoně, kdy vyhrál Bayern všechno, tak se tato cena neudělovala... Tak snad letos ten míč dostane, zaslouží si to více než Messi...

Reagovat
LAM

Messi vyhrál Copu

Lewa s nadupaným Bayernem je ligu,kterou vyhrávají každej rok,takže asi ne

Reagovat
Rich

Jenomže co vyhrál Messi kromě toho? Jak si vedl oproti jiným útočníkům v Evropě? Ano, Messi vyhrál Copu, ale jenom kvůli tomu by to měl dostat? Pokud ano, tak je to výsměch... Protože je jasné, že Lewa už jeden míč měl dostat... Kromě toho, že vyhrál ligu, tak lámal rekordy jeden za druhým. Zlomil starý rekord Mullera, který jen tak nikdo nepřekoná... A další góly, asistence...

Reagovat
LAM

Překonal Mullera,ale co dál?Bayern je zcela nedostižnej v Německu,ale v LM už to tak slavný nebylo,navíc mu ani nevyšlo euro.

Zase to nebyl takovej golostroj jako Messi v 2012 kdy dal 91 golů za rok ,aby to dostal za ty goly.

Reagovat
Rich

To taky není úplně pravda. A jinak LM nevyšla, protože byl zraněný z reprezentace. Jinak by Bayern přes trapné PSG přešel... Ostatně Bayern vypadl na skóre... A další věc... Jak má Lewa táhnout celý polský tým? On není typ hráče, co všechno musí vymýšlet... Messi je o dost jiný v tomto, ale pořád, zlomený několikaletý rekord... Na góly napříč soutěžemi za Bayern více gólů než Messi... A navíc falší argument... Lewa to měl dostat už minule... 6 trofejí vyhrát s jedním týmem se nepodaří někomu... A jako to, že Messi vyhrál tu Copu, to je úroveň Eura prostě, ale není to tak jasný vítěz, protože ty ostatní statistiky bída...

Reagovat
marke7

Jaké ostatní statistiky bída? Messi si Lewu ve statistikách dává úplně na úrovni. Toto není jen gólech. Messi byl nejlepší střelec, nahrávač i hráč Copy - totální one man show. Barcelonu dotáhl k vítězství v Copa del Rey, ve finále 2 branky, nejlepší hráč.

V LM byli oba slabí. A co se týče ligy, tak u Bayernu v BL tohle pro něj není dostatečné měřítko, aby konkuroval.

Reagovat
valloire

totální one man show si teda představuju jinak

Reagovat
marke7

jak?

Reagovat
marke7
Reagovat
rominhoFCB

A nepotreboval ani dávať góly rukou.

Reagovat
marke7

Hlavně ve věku 34 let takhle potáhnout národní tým. Tomu se vyrovná jedině Zidane z MS 2006.

Reagovat
valloire

slabý

Reagovat
Benfica

bože vymysle už aj niečo iné.. stale tie isté sračky

Reagovat
marke7

Co je vymyšlené? Tak ještě mi tu skutečnost, co jsem o Messim vypsal, můžeš jednoduše vyvrátit.

Demagogu.

Reagovat
Benfica

Ale to je vsetko malo na GB.. tak vymysli este nieco

Reagovat
marke7

Děkujeme, že nehlasuješ.

Reagovat
Benfica

Napodobne

Reagovat
marke7

F.Torres ti to za chvíli shodí svými argumenty, že Lewa je jasně lepší, co se týče individuálních statistik. Počítal to totiž ručně z něčeho jako Livesport, kde jsou pro něj jen ty relevantní statistiky (G+A).

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer? Pedri?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Stále nechápem tú diskusiu okolo Jorginha však hral strašný podpriemer a vydarili sa mu dva-tri mesiace práve v období finále LM a Eura a aj to nebol najlepším záložníkom či už v Chelsea alebo repre

Reagovat
marke7

Tak to je klasicky vyhajpovany hráč, který se objevuje každý rok ve stylu: "hlavně, ať to nemá Messi nebo Ronaldo"

Reagovat
fenixLFC

tak ono sa za tie dlhe roky co to bol suboj messi vs ronaldo ustalilo to ze to vyhra ten kto ma viac trofeji. co je absolutny bullshit ale furt sa drzi. jediny argument pre jorginha je prave toto, nic ine ani v najmensom, dokonca ani vykonnost. skor nez sa mu vydarili dva tri mesiace by som povedal ze mal stastie na to aby si vybral spravnu krajinu na reprezentovanie a ze jeho dvorny ochranca siel pred par rokmi do chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté jednoznačně

Reagovat
Figurehead

1. Lewa

2. Kante

3. Haaland

Reagovat
celeb

Sergi Roberto

Timo Werner

Rabiot

Reagovat
dolnocermak

Reagovat
LAM

1.Messi

2.Lewa

3.Kante

Reagovat
Ross Geller

Cristiano Ronaldo. Měl by být počet Zlatých míčů vyrovnaný na 6-6. Když to mám říct zcela objektivně, tak jsou oba dva na té stejné nejvyšší úrovni, oba dva dlouhé roky převyšují ostatní, a tak by si zasloužili mít stejný počet Zlatých míčů. A když už to Messimu dali kdysi "zadarmo", i přesto že v daný rok byli lepší hráči, tak to mohou takto dát i letos Ronaldovi.

Reagovat
rominhoFCB

Ja myslím, že by to malo byť minimálne 10:2 pre Ronalda.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Gazdo

Neprehanaj… urcite 14:1 pre ronalda. Ved uz aj v juniorke sportingu bol najlepsim hracom historie

Reagovat
Svatej

Jj, pojdme to davat z dobryho rozmaru

Reagovat
Benfica

toho roku ani Ronaldo ani Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

Lewu okradli loni tak snad ne i letos

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je to mezi Lewou a Crisem letos, titul nejlepšího střelce Eura by to pak měl naklonit na Crisovo stranu. Nějaké kursy bookmakerů lákající ovce mě pak nezajímají.

Reagovat
Reggie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mercury

Ty jsi fakt ultra debilek

Reagovat
smazaný uživatel

Katolický usatec pls

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ACSeRw!n

vyhraje to Messi, bohuzel.. pozitivni na tom je, ze to bude naposledy

Reagovat
marke7

Příští rok MS.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rel7

Bohužel to vyhraje zase skřet za tu Copu, většina podržtašek co hlasují nic jiného nezohledni

Reagovat
Coutinho10

dostane Lewa, protoze mel dostat minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se tak nestane ale Benzema by si zaslouzil podium.

Reagovat
marke7

To zas souhlas.

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Benzema musí být nad Messim i CR, jinak je to fakt fraška, mají u mě poslední šanci

Reagovat
LAM

Reagovat
pantondavo

Ale notak, proto jsem zmínil oba, aby to bylo košér pro oba tábory

Reagovat
johan14

Lewa okrem BL nič nevyhral. Takže nie. Dal by som to Kantemu no dostane to Jorginho, keďže ako brazílčan vyhral ME a európsku ligu majstrov, to sa ešte nikomu nepodarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ty trofeje, ty přece nejsou vypovídající. Individuálně je prostě nejlepší útočník poslední 2 roky. Jorginhovi i Kantemu respekt, ale nebyli to oni, kdo táhli Francii/Itálii nebo Chelsea za těmi velkými trofejemi.

Reagovat
bayern987

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Švejk :)

Phil Jones

Reagovat
dextroza_m

Leo, nikdo jiný nebyl individuálně lepsi. A davat to Lewovi za minulou sezonu F

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesa, Hakimi chybí. Kjaer ?

Reagovat
guerro

Giorgio Chiellini kdo jiný by to měl vyhrát

Reagovat
Mass

+ Kimmich, Koulibaly, Llorente, Marquinhos, Gnabry, Veratti

- Azpilicueta, Bonucci, Moreno, Foden, Mahrez, Lautaro, Pedri

Reagovat
Neutron

v zivote by som necakal, ze sa o hracovi ako Jorginho bude uvazovat v suvislosti s cenou ako Zlata lopta....

Reagovat
marke7

Reagovat
Mastný Chobot

Ze je v nominacii hrac, ktory vacsinou nehra zaklad ani v repre ani v klube (Foden), je celkom smiesne. Aj ten Mahrez teda.

Reagovat
Bayern +

Ešte smiešnejšie je, že do role favorita je pasovaný hrac, ktorého si v klube maže na chleba Kante s Mountom a v repre Barella s Verattim

Reagovat
Vinci

Kjaer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele