V nominaci na Skotsko je 20 nováčků, tým povede Holoubek

06.09.2020, 19:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (463)

Přidat komentář
czech_mira

Karabec

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
cetto

No mě na tom spíš sere, že pokud nastoupí (jakože ta pravděpodobnost je fakt velká), tak se z něj rázem stane nejmladší hráč český repre v historii (o dost mladší než Hložek s Polákem), což celkem dost zkreslí ty statistiky, protože všichni víme, že za normálních okolností by se ani náhodou do repre zatím nedostal...

Reagovat
Mates_Matesović

Karabec? Proč by ho U21 pouštěla před možná nejdůležitějšim zápase kvaldy, to nedává vůbec smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

V U21 by byl jenom náhradník. Tam bude hrát určitě Bucha a Janošek.

Reagovat
Skleepy

Oba hráli proti San Marinu a Karabec hrál před nima CAMko, tak v čem je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Já stojím za tím, že A repre má mít přednost. A měla tak jet celá U21 bez změn, protože tak by byla největší šance na úspěch.

A proti Chorvatům to klidně mohli zvládnout náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně příjit o ME kvůli zápasu kvůli Skotsku, který by se stejně prohrál. Náhradníci nemají proti Chorvatům šanci. V základu mají Musu a to ani není jejich nejlepší hráč, koukni na jejich kapitána, ten je tam minulý zápas motal neskutečně, to bylo jako proti kuželům.

Reagovat
smazaný uživatel

Že za ně hraje Musa není zrovna dobrá vizitka

Koukni mezi náhradníky U21. Jsou to individuálně spíše kvalitnější hráči než ti v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nejlepší střelec (spolu s Kozákem? nebo byl druhý) český ligy v u21 neni dobrá vizitka???

Reagovat
icka

dobre zvasty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses strasne vyjebanej.

Reagovat
Mass

Vzhledem k týhle reakci asi vidiš, že diskuze s uživatelem urbis_ je zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

a argument by nebyl co

Jen pro info, tihle náhradníci ještě před pár měsíci neměli problém rozstřílet U20 Anglie nebo Nizozemska. (3:0, respektive 4:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle repre U21 Chorvatska vyhrála nad U21 Řecka 5:0. S Nizozemskem se vyhrálo loni, takže před rokem a bylo to 4:1, ale Nizozemsko mělo jasnou převahu a byl to pro ně zápas blbec a to ještě hrál Růsek nebo Hellebrand, což tady v U20 nejsou. Takže je vidět, že o tom vůbec nic nevíš. A doma se s Nizozemskem v roce 2019 prohrálo 2:0, to je easy vybrat nějaký zápas, když se ti to hodí, i když to byl snad poslední sraz, ale pořád to je lonský rok a jiná nominace. Slovácko poslední zápas se Slavii vyhrálo 2:0. Takže Slovácko je lepší než Slavie. Konec tohle, všichni se ti tady musí za tohle smát, ostuda jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement jak TurboPlastik. Podle mě jsou sourozenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já mluvím o současných náhradnících U21, ne o nové U20. To je nový tým a mladší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Letáček a Daniel Souček to by byl výkon, vždyt proti Řecku Souček vyrobil penaltu pro Řecko a i jinak hrál totálně otřesně a kvůli tomu to musí Sadílek lepit na beku a nemůže do středu hřiště. Souček nás stál už dva body a to bylo Řecko, které ted prohrálo s nima 5:0. Co by tam asi Souček z Dukly z druhé ligy dělal? Tohle je fakt diskuze o ničem, jdi doporučit Součka Trpišovskému a pak se vrat a řekni mi, co ti na to řekl a pak se s tebou budu teprve bavit, konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V základu mají Musu Bojím, bojím Pane bože, vždyť ten borec nehraje ani ve Slavii a tady z něho děláš bůh ví co. Ty fotbalu asi moc nerozumíš viď šmoulo

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ceskarepre_cz/status/1302003950347001857

Včera po konci repre po půlnoci jsem napsal sestavu pod statuts repre a at to udělají takhle, jak se to udělalo a 5 hráčů, co jsem napsal bude opravdu v základu. A u 99% lidí jsem byl blázen a tady to máte. Karafiát, Holeš, Pešek, Tecl, Malinský jsou pro Vás ted základní stavební kameny repre. Určitě máš taky za tikety na fotbal za poslední rok +více jak 1 milion jako já a byl jsi kapitánem mládežnického ligového týmu. Vyhrál jsem Coca Cola cup se školou a skončil jsem akorát kvůli špatnému okysličování mozku. Ale já fotbalu vůbec nerozumím aha, i když spoluhráč co hrál vedle mě byl horší a měl starty za mládežnické repre a jeden start v poháru za 1. tým ve Slavii, ale byl to syn patrona repre.

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, je tady mezi námi vítěz Coca Cola Cupu. Neskutečný úspěch. Jinak to špatné okysličování koukám na mozku zanechalo výrazné stopy A ještě vlastně drtíš tipáč, fakt klobouček. Ale o fotbale víš evidentně tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty tomu rozumíš. To je easy říci, že TurboPlastik o tom evidentně ví naprostou tužku. Totálně bez argumentu Za Musu týmy nabízí 6 mega euro, stal se nejlepším střelcem ligy, v posledním zápase dal 2 goly a Tecl v základu hraje jenom kvůli Trpišovskému systému, jinak je určitě lepší než Tecl. Fakt jenom totální kraviny píšeš. Koukni se na kvalitu zakončení Tecla a Musy. Musa tu kvalitu v zakončení má, Tecl jí nemá, že běhá, to ho nezachrání, rozhodující je produktivita u útočníka. Stupidita se s tebou o tom dále bavit, jenom tady honíš ego za tvůj život v realitě, kde máš přezdívku nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečně si mi to s tou nulou nandal. Takže vlastně je Musa jednoznačně lepší a Tecl hraje jen z protekce. Nechci Tě zklamat, ale JT tomu rozumí více než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl hraje kvůli stylu hry, který praktikuje Trpišovský ve Slávii a je tam už roky. Musa tam je půl roku a musí dopilovat, co chce hrát Trpišovský. V poslední přípravě před ligou proti MOL po náhradě za Tecla hrál o třídu lépe než on. Když jsou pro něj na stejné úrovni, tak raději upřednostní Tecla, protože už je na něj zvyklý. V nesehraném týmu je Musa lepší než Tecl, protože Tecl těží z těch automatismů za roky práce s Trpišovským, takže kdyby byl stejné národnosti, tak ho musí u nesehraného týmu upřednostnit 9 z 10 trenérů. A Musa nepustil na plac Vizingera, o kterého měla zájem i Plzeň, ale neměla na něj prachy. Tecla Plzeň pustila, protože už ho nechtěla, protože není golový, vždy to má dvě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem dobre prosel vsechny trofeje Messiho i Ronalda, Coca Cola Cup tam chybi...pak teda kloboucek..:)))

Reagovat
bobis21

To špatně okysličování mozku se evidentně zhoršuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jo, když jsem ted měl 79 kreditů za rok, když ti to nepovolí děkan, tak můžeš mít maximálně 60 za rok, když dáš všechno a do roka budu Ing. Už to není jako za mlada na pražském gymplu no. Vaše argumenty se na ničem nezakládají, vůbec se neznám. To umí každý přijít do diskuze na netu a nadávat na všechny

Reagovat
bobis21

Na jaké škole ti musí děkan povolovat mít více než 60 kreditů za rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Promin přepsal jsem se, myslel jsem ne 60, ale 65 kreditů, moje chyba ...

Reagovat
bobis21

Otázka pořád platí. Nevím o tom že by nějaká škola takto omezovala. Sám jsem měl víc ve většině let na VŠ a nikdy to nikdo ani nekomentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

FEK ZČU a komentáře typu, že je to Západočeská univerzita nechci slyšet, některé fakulty jsou easy jiné těžší. A i na každé fakultě se to liší dle oborů. Můj obor na Bc. vystudovalo za tři roky 4 lidi ze 110. Když půjdeš na Regionální geografii na FEK ZČU, tak se ti budu smát, že je to easy. Filozofická je taky většinou sranda, ale třeba FAV je většinou zabijárna ke konci na Ing.

Reagovat
bobis21

Komentáře ke škole bych ani neplánoval. Většina srovnávání škol je podle mě nesmysl. Jen mě opravdu překvapuje že někdo řeší že máš víc kreditů. U nás to bylo běžné (můj obor jsme měli na Bc. promoce taky v pěti lidech )

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale tak půlku účastníků diskuze o tom ví houby, nejsme na akademické půdě, kde to často teda není o moc lepší. Většina srovnání VŠ je nesmysl, protože to jsou žebříčky podle určitých výstupů a když na západě na to mají x násobek peněz, tak jsou i lepší výstupy a jde to z většiny stejně za pracovníky školy a ne za studenty. S kvalitou vyučování to nemá nic společného a měřit objektivně kvalitu výuky se skoro nedá. Já uznávám parametr % úspěšnost dostudování, čím je nižší, tím musí být úroven těžší, i když tak to neplatí, potom bys potřeboval přihodit jako hlavní počet neúspěšných uchazečů o studium a pak vymyslet ještě další, zastoupení studentu gymnázií na programu (uchazeči), porovnání počtu zapsaných s přijetím (pozná se podle toho první volba) a pak nějaké parametry co se týká kvality výuky, ale ty jsou fakt složité relevantně zvolit a tohle opravdu ani neexistuje v ČR ani v zahraničí.

Reagovat
božský John

Obor v mym rocniku zvladlo cca 60 lidi ze 150, takze jsem oproti tobe nula, ale stejne mi prijde, ze ses vetsi blb nez ja

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obor nakonec s prodloužením o rok zvládlo asi 18 lidí dohromady ze 110. Já určitě nebudu hodnotit, kdo je větší blb, protože se neznáme a tudíž mi to nepřísluší. Názor za tuhle diskuzi mám negativní určitě na urbise a TurboPlastika, ale pokud se to vejde do určité míry 95% uživatelů diskuze, tak negativní (žádné) názory nečiním. (Sranda: 5% jako ve Statistice )

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Tys byl ve které skupině?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

neznáme

Reagovat
PP

máš poměrně letitou registraci, takže ti musí být jasné, že tyto rozumné a nejspíš i pravdivé argumenty jsou předem odsouzeny k nezdaru a výsměchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasné. Přesně popisuješ moje myšlenky, takže mi to je u zadku.

Reagovat
Blasphemer

svět úspěšných

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

8.1/10

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HalaMadrid_Flx

dopíči Coca Cola Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás to byl McDonald's Cup a za účast jsme dostali roční kartičku na neomezený počet použití na nákup Big mac menu se slevou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já zažil i McDonalds i Coca Colu, no. A jojo, ty slevy jsme vyhrávali taky.

Reagovat
Puskas

To by mě zajímalo, co si tak dá Mustang v mekáči.

Reagovat
smazaný uživatel

Double Big Tasty Bacon menu

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
božský John

Jezismarja, tak by nebyli na ME jednadvacitek, to je tragedie. Acko ma jednoznacne vetsi prioritu a nelibi se mi, ze to takhle pitome lepime misto toho, aby se presunul uz slozenej kvalitni tym. Tem klukum da stejne konfrontace se zkusenejma borcema ze zahranici vic

Reagovat
Fernando_Torres

V čem je prosim tě jeden zápas Ligy Národů, ve který jde prakticky úplně o hovno, důležitější, než postup na Euro U21, který ti může vystřelit celou generaci úplně někam jinam, když se podaří?

Reagovat
božský John

Nesouhlasim. Meli jsme iks dobrejch tymu v u21 v posledni dobe a kolik se jich prosadilo vejs? Radsi at hraji s dospelymi

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-evropy-do-21-let-2017/reportaz/cesko-italie-480864/

poslední repre na Euru 2017 - Souček, Jankto, Schick. Základní tahouni repre, ale ty nesouhlasíš. My dáváme argumenty, ty nesouhlasíš akorát. Poslední úspěch na repre U19 tahle generace 2017 https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-evropy-do-19-let-2017/reportaz/svedsko-cesko-482866/ - tady máš Krále a Sadílka, hm, tak čekám tvoje argumenty

Reagovat
božský John

Wow, 3 boys od eura tri roky zpatky. Jeste ze sedim na zidli, jinak bych upad

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce se reprezentuje mezi 21 až 35 lety. Cyklus u mládežnické repre je na 2 roky. Takže když máš v repre v základu více než 11/7 hráče, tak je to více než průměr. 2 hráči už jsou nadprůměr pro méně inteligentní v této diskuzi, nemusím zrovna myslet tebe. Tady máš do základu 3. Ano do 23 let za sebou asi ještě nemáš tenhle cyklus U21 repre, ale stejně můžeš být v repre jako Král, takže tenhle argument neberu.

Reagovat
božský John

Bomba krasny. Muze za to euro nebo ze dostali sanci uz mladi mezi hotovejma hracema? Ty nadprumere

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dostal Kliment do Stuttgartu nebo Chrien do Benfiky, bylo to kvůli Euru. Sice všichni víme, že na to nemají, ale povedlo se jim to v rámci jejich možností a bylo. Ze zápasu se Skotskem tě na základě jednoho zápasu nikdo nevezme. Schick to má za kvalifikaci na Euro, koukni na to,co ukázal proti Belgii. Díky tomu se dostal spolu s Bohemkou do Itálie, jenom samotná Bohemka by nestačila. Souček díky tomu měl větší šanci se dostat do základu Slavie, což u něj bylo rozhodující. U Jankta to pomohlo se prosadit v Udine po době, kdy se vrátil z hostování z druhé italské.

Reagovat
PP

bohužel to je ale hodně kvůli klubové úrovni, kde našemu "mladému talentu" v 21letech dávají občas čuchnout do Áčka.. lepší se to, ale donedávna to byla tragedie.

Reagovat
božský John

To mi strasne vadi. Stve me taky, jak se tu baziruje na tech mladeznickych repre. Kdyz ma mladej kluk na acko, at za nej hraje

Reagovat
PavlíčeQ

Trochu mě mrzí, že to nebude trénovat plukovník Ten by je na ten jeden zápas nahecoval víc než Holoubek a navíc bychom jako bonus dostali další legendární tiskovku.

Reagovat
meno

Ty vole Straka by si mohl dát další zápas s repre. Beztak je to jedinej trenér, co má 100 % úspěšnost

Reagovat
PaYaB

Josef Pešice má taky 100% .

Reagovat
smazaný uživatel

Zařiďte si někde divadlo, jeviště, a neobtěžujte sport tímhle šaškováním.

Reagovat
PavlíčeQ

Nebuď zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Skotové koukali, kdyby je porazil trenér, co trénuje za kredit do mobilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Straka by to pojal právě tím srdíčkem, který se do toho zítra musí dát! tohle je fakt škoda. Takhle mají Skotové aspoň nějakou šanci. s Francem by byla naprosto nulová

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Nebo Džon Uličný - opožděný dárek ke kulatinám.

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Růsek, Karabec

Tak blbě to zase nevypadá

Reagovat
ondrasch77

Za to z Breiteho úplně hořím

Reagovat
doshcz

tak ten tam snad bude jen zahřejvat sedačky ne

Reagovat
ondrasch77

Zas na druhou stranu, jak píše FCSL, Breite by mohl ty Skotáky aspoň pořádně pokopat

Reagovat
Puskas

Pořádně je nabreit.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Snad začne Rusek a ne Teclik

Reagovat
Euphael

nerealne, i kdyz to dava vetsi smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Růsek, nedostaneš se do výběru U21, tak jdeš do A výběru.

Reagovat
PavlíčeQ

A na hrot mohl klidně nominovat i Chramostu, když nominoval jen Tecla s Růskem.

Reagovat
HorajzmAmmann

však nehraje ani v Jablonci ne?

Reagovat
PavlíčeQ

Protože jsou před ním reprezentanti Schranz a Doležal Každopádně Chramostovi bych ten start za repre přál

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Doležal, vole

Reagovat
PavlíčeQ

pětinásobný reprezentant a podle Rady nejlepší útočník ligy, to je prostě těžká váha Ale teď na Slovácku se trefil Chramosta dobře, gól dal i v pátek proti Varnsdorfu, to mělo na pozvánku stačit

Reagovat
ondrasch77

K pátečnímu výkonu Chrama jsem se obšírně rozepsal pod článkem o přípravném zápase Sparty...

Nevím jestli jsi viděl zápas

Reagovat
PavlíčeQ

Teď jsem si ten komentář přečetl

Jinak ten zápas jsem viděl a samozřejmě vím, že měl Chramosta na noze 5 gólů Celkově mě ale ten zápas bavil, protože takhle ofenzivně jsem dlouho nehráli. Za mě nejlepší Štěpánek a Podaný. Štěpánek mile překvapuje na pravým beku. Kdyby třeba někdy chyběl Holík, tak ho tam rád uvidím zas, rozhodně lepší než Haitl. No a Podaný na to kolik mu je, tak tam lítal neskutečně. Pohyb, nabídka, na závěr připsal i asistenci.

Reagovat
ondrasch77

Pody tam měl těch asistencí v závěru víc, jen je hráči nedokázali přetavit v gól. Vždycky se mi líbil, nevím proč ho Pelta nedotáhl dřív...

Takhle si představuju jeho hru (proto jsem byl po Pardubicích docela zklamanej).

Mimochodem podyho příchod do FKJ nastartoval i Kroba, tan byl v pátek v první půlce u všeho, taky

Reagovat
PavlíčeQ

a proti Baníku bych to postavil asi takto, pokud bude chybět Hrubý:

Hrubý - Holík, Kubista, Martinec, Podaný - Hübschman, Považanec - Ladra, Kratochvíl, Zelený - Schranz

Není potřeba moc co vymýšlet.

Reagovat
ondrasch77

Proč ne, jen mi v pátek přišlo, že když hrál Povi sám místo TH3, tak to bylo lepší než když hrajou spolu...

Ale je nám oboum jistě jasný, že Plukovník je tam dá v sobotu oba

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno, chtějí tam mít v týmu někoho z U20 a už takhle je jich tam 23.

Reagovat
dejvikker

Spíš Juliše.

Reagovat
ACSeRw!n

top trojka logicky nepoustala svoje dulezity hrace

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak stačil by i Koza.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Losinho

Tecl dva góly a šup do Anglie za 200 mega

Reagovat
Mass

Tak maximálně do toho Skotska

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

To nedává žádný smysl.

Reagovat
oli9

Nebude pokuta

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je tolik řešení, která by byla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nasadit kterýkoliv ligový tým Kdyby hrála třeba jen Sigma, nebo třeba jen Baník, byly by šance daleko větší.

Samozřejmě v první řadě měla hrát U21

Reagovat
smazaný uživatel

U21 má rozhodující zápas o Euro U21. Olomouc dostala od Sparty 0:3 a chceš, aby v základu byl Radek Látal. Nebo Ostrava, která má zraněného Stronatiho nemohla využít zahraniční hráče, ani Šašinku, takže by to byla horší sestava než která neporazí ani Budějovice nebo Karvinou? Tohle je aspon trochu repre za zásluhy a výkonnost hráčů a ne za to, že se to hrálo na stadionu Olomouce, tak hraje Látal, kdyby se to hrálo na Slovácku, tak by hrál Kadlec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto je nominovaný Hubník šíleně si protiřečíš.

Reagovat
Pablos

ale zase má pravdu v tom, že je nefér, kdyby to odehrál jeden ligovej tým, asi by to byla větší fraška od repre... kdyby nás reprezentoval klub.

Reagovat
ondrasch77

Někde jsem zaslechl, že někdy kolem roku 1981/82 hrála za repre snad skoro celá Bohemka...

Důvody neznám, docela by mě to zajímalo...

Reagovat
Puskas

Spíše o něco později, bylo jich tam asi 8 v základu. Důvod byl jednoduchý - tvořili výborný mančaft, byli sehraní a v té době hráli prim... Levý, Ondra, Prokeš, Chaloupka, Hruška v kase, Janečka...

Reagovat
ondrasch77

Dík za info, tak nějak jsem trochu očekával, že se mi k tomu vyjádříš

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem rád, že je nominován Hubník, je to asi trochu kvůli té Olomouci, ale Hubník loni ještě byl v kádru Plzně a řekni mi o dost lepšího stopera, který tam není a mohl být nominován? Stronati zraněn a jenom z ČR bez Plzně, Sparty, Jablonce, Liberce a Slavie a U21. Mohl se tam dát ze Slavie třeba Frydrych, ale taky jim proti Pardubicím někdo musí hrát.. Kde loni byl Látal nebo Kadlec? Látal hraje ligu kvůli otci a ted by za to ještě dostal repre start. Tak mi teda řekni ten super tým, který by byl lepší?

Reagovat
El-Pistolero-68

Hubník má hlavně bohaté zkušenosti z repre, někdo takový tam je teď třeba. Navíc může hrát stejně jako v klubu vedle Jemelky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si ale taky napsal pěknou píčovinu s tou Sigmou a Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem vzal poslední zápas Olomouce, kde i hrál Látal a poslední dva zápasy Baníku. Napsal bych to jinak, ale bylo by to na déle, bylo by to relevantnější, ale pro urbise by to nebylo podloženo posledními daty a nebudu kvůli němu ztrácet čas..

Reagovat
El-Pistolero-68

A který ligový tým by tam poslal všechny své hráče kvůli repre? Max. ta Sigma možná a to už si myslím, že je i lepší tenhle výběr.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je ten vtip

Reagovat
Kincl

To je Skotsko tak slabé že si někdo myslí že se i s touto nominací dá vyhrát?

Reagovat
adoxx

Měli to radši kontumovat? Takhle je aspoň šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, měli nechat hrát tým, který má daleko vyšší šance.

Reagovat
Pablos

tohle není papírovej zápas ...to bude motivace jako kráva, plus Skotové taky nebudou absolutně vědět co čekat, já moc prohře nevěřím, i když je to bláznovství.

Reagovat
Kincl

Takže Skotsko je fakt nic moc repre?

Reagovat
Pablos

No já je moc vysoko zařazené nemám osobně, ale jako nesleduju je. I když favoriti jsou pro mě takhle, to je prostě sen nebo víra, že tam bude nějákej faktor x, který nám k tomu dopomůže aspoň na tu plichtu třeba

Reagovat
Uwe háže buly

Tak mají dvě hvězdy, Robertsona na beku a McTominay v záloze.. zbytek má výkonnost spíš na champ, ale kvuli národnosti hrajou často v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Tierney

Reagovat
Uwe háže buly

Ten tam je zahrnut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi asi dement, protože hodnotis nekoho, koho jsi nikdy nevidel hrat

Reagovat
mayday

Tak poslední turnaj byli tuším 98 ve Francii a pak nic, navíc často končili ve skupinách hodně dole. Jak to vypadá zrovna teď moc nevím, člověk zkoukne jen výsledky, ale nečekám, že by hráli nějakej zázračnej fotbal.

Reagovat
PaYaB

Mrkni na komentáře u příspěvků na skotské facebook stránce, to myslím stačí.

Reagovat
Kincl

PS: Já to nemyslel že je lepší kontumace, ale ptal jsem se zda je SKotsko tak slabé třeba na urovni Lucemburska a spol

Reagovat
adoxx

Skotsko má tak 3-4 hvězdný hráče a zbytek je průměr, za normálních okolností by se dalo počítat s poměrně jasnou výhrou našich...

Reagovat
El-Pistolero-68

Zas úplné nazdárky bych z nich teda nedělal. Budou nejspíš zarputilí navíc.

Reagovat
Pablos

to né zase, spíš já nevím, takové třeba Norsko před pár lety bych to přirovnal.

Reagovat
bobis21

Na twitteru si to myslí i skoti

Reagovat
Mass

Jestli Skoti nebudou podobnej národ jako Slováci..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ovcomrdi?

Reagovat
Mass

No tahle podobnost mě ani nenapadla

Reagovat
dantetomas

To si mylis s Walesanmi

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth?

Reagovat
eleven11

skotomrdi

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebude moc o fotbale podle mě

Reagovat
meno

Nguyen - Holeš, Karafiát, Hubník (C), Zelený - Jánoš - Malinský, Budinský, Karabec, Pešek - Tecl

anebo

Mandous - Holeš, Hubník, Jemelka, Zelený - Breite, Jánoš - Malina, Budínský, Pešek - Tecl

Reagovat
Stannis Baratheon

Viděl bych to na tu druhou ale s Nguyenem a možná Havlíkem místo Breiteho.

Reagovat
bobis21

Havlík snad v základu

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
meno

Jasný, že Nguyen bude v bráně, Mandouse jsem napsal, protože stopeři jsou oba z Olmíku, tak aby mi to štymovalo s OCD

Reagovat
Stannis Baratheon

Však já vím že víš že Nguyen bude v kase, já jen aby nedošlo k mejlce že s tou druhou souhlasím do puntíku.

Reagovat
ondrasch77

To já si zas myslím, že bude v bráně Mandous už jen z důvodů sehranosti s oběma sigmáckými stopery...

Reagovat
kecipep

Havlík o parník lepší jako Jánoš

Reagovat
bobis21

Nakonec to nevypadá tak špatně, snad to stihnu a zápas uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že přednost dostanou ti mladší, kteří mají aspoň malý potenciál se v týmu ještě někdy objevit.

Reagovat
Pablos

Jako na A tým hrůza, ale přitom docela dobrý Aspoň bod z toho cítím

Reagovat
Mass

Tak 5. místo v naší lize by se s tim možná dalo uhrát

Reagovat
Pablos

tak jak jasný, ale na to kašlat ...já jsem natěšenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve směs je to takovej nadprůměr naší ligy, někde na úrovni Liberce/Jablonce

Reagovat
Pablos

což tomu 5. místu tak něják odpovídá

Reagovat
adoxx

Karabec

Reagovat
smazaný uživatel

Nguyen

Holeš Hubník Jemelka Zelený

Jánoš Havlík

Malinský Budinský Pešek

Tecl

Reagovat
Stannis Baratheon

Souhlasím, takto bych to taky poskládal

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceme hrát na brejky tak ta čtyřka nahoru Karabec, Pešek, Malinský a Tecl bude mít grády. Tam rychlost opravdu chybět nebude. Za ně bych dal šest betonářů.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě se skládá průměrný ligový tým, jen z hráčů, kteří se "vidí poprvé "

Reagovat
Pablos

Ty seš strašně negativní ....co jako jiného čekat, ber to tak jak to je ...kdo by to tak super vytrhnul z možných hráčů, podotýkám reálných (takže liga) ?

Reagovat
smazaný uživatel

kterýkoliv ligový tým by byl lepší řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se to neudělá proto, že je v tom politika a odpovědní se bojí kritiky. Tak se udělá mišmaš aby byl každej spokojenej a nehledí se na to, jak je nejvyšší šance uspět.

Reagovat
Pablos

jo takhle to myslíš, že nejhlavnější sehranost. Já nevím, mně ten nesehranej mišmaš zní asi silněji zase osobně. Jedině ta U21, ale to nechtějí kvůli tomu obětovat kvalifikaci no, to je těžký.

Reagovat
Losinho

Jj určitě, třeba tam poslat Budějky, který doma dostanou od Slavie 6:0.. úplně vidím, jak si budou pak vodit Robertsona

Reagovat
BaggioRoberto

V ligových týmech máš cizince, hráče v původní nominaci, v U21. Spíš čekám kdy dojde UEFA, že teď je nesmysl hrát nějakou ligu národů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si jdi lehnout prosím tě

Reagovat
smazaný uživatel

Ngueyn (možná první Vietnamec v repre)

Holeš, Hubník (já bych dal Karafiáta), Jemelka, Zelený

Jánoš Havlík

Pešek Budinský Malinský

Tecl

Možná může jít Karafiát rovnou do základu na defenzivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Havlíka

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych tam klidně Hubníka nechal, kdyby na DM nastoupil ten Karafiát spolu s Jánošem třeba. Hubník by tam byl jedinej zkušenej dirigent a spolu s ním by bránilo neustále třeba 5 hráčů.. pak věřím, že by se to dalo ukopat 1:1 nebo 1:0, když by bylo štěstí.

Reagovat
Hafna

Za mě: Nguyen - Zelený, Jemelka, Karafiát, Holes - Jánoš, Breite - Pešek, Budínský, Malinsky - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Ideal

Reagovat
BaggioRoberto

Breite je šílenej

Reagovat
PISTOLERO

Breite

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No kurva to bude mazec. Namotivovaní budou určitě dost, bude to jejich první a asi i poslední zápas za repre, takže buď nám všem spadne brada a po celkem solidním výkonu vyhrají (v to doufám) a nebo to bude totální (očekávaný?) propadák ........

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasná Win naši je přejedou

Reagovat
Kincl

Měli nominovat Kollera a taktika jen nakopávat centry do vápna

Reagovat
Mass

To by šlo i s Doležalem nebo Kozákem

Reagovat
Noke

Karabec to ten rekord nejmladšího hráče v repre Hložkovi dlouho nevydrží

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec ze střídačky přijde ŠÍp místo Karabce a bude vymeteno

Reagovat
osobnostx

není Šíp ještě mladší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sip je v lednu a Karabec v cervnu ne?

Reagovat
Mass

Reagovat
Nadržený šimpanz

V diskusi po Slovácích jsem psal, že v dalším srazu překoná Hložka Karabec. Fakt jsem netušil, že to bude už za tři dny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

No je vtipný, že Skotsko je vážně tak slabé, že klidně se dá vyhrát i s touhle sestavou. Což teda nechápu jelikož když se jde po jednotlivých hráčích a klubech kde hrajou vůbec to není marný a jsou na tom takhle možná líp než my. My jako nemáme hráče v Liverpoolu nebo MU. Ale jako celek prostě slabí jak čaj. Stačí vyloženě jenom na daleko slabší soupeře. Jako příklad není daleko teď zápas s Izraelem, kde upotili remízu ještě z penalty.

Reagovat
meno

Každopádně jestli bude Brajťák v základu, tak sázím redku za barák

Reagovat
adoxx

2:1- 1. minuta 1:0 Hubník, 2. minuta 1:1 Hubník vlastní gól, 88. minuta 2:1 Karabec

Reagovat
chavi.27

ha, cha, cha...

Reagovat
dejvikker

Solil

Reagovat
Liquid

snad tato šestice nedostane čuchnout ani na minutu Mandous - Jemelka - Holzer - Jánoš - Potočný - Růsek

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka musí s Hubníkem hrát

Reagovat
Liquid

Jemelka je ultra tragéd - to by byl nejlepší hráč Skotů zítra, na všechny góly by jim nahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam Hubník, Breite, Juroška a Šíp. Nguyen - Holeš, Karafiát, Gabriel, Zelený - Havlík, Budínský - Malínský, Karabec, Pešek - Tecl + na střídání ještě Solil

Reagovat
Shevchenko

Si viděl Jánoše jen teď proti Budějovicím ne? Na respektovaného uživatele EF teda moc velký přehled nemáš.

Reagovat
Didier Drogba

0:5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

6:3

Reagovat
smazaný uživatel

Filip Nguyen National teams matter!

Reagovat
Pablos

Jinak nadává se tu na Tecla (i já na něj nadávám, či směju), ale myslím si, že naopak tohle je zápas jak dělanej pro něj ...to bude ještě MOTM uvidíte

Reagovat
ZB 07

Fotbalista Zbrojovky v repre, to už je možný asi fakt všechno

Reagovat
Didier Drogba

"F" tým no

Reagovat
Seydou Doumbia

na to se historie ptát nebude

Reagovat
PaYaB

ale bude, na tohle zrovna jo

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo si dnes zapíše svůj jediný start za seniorskou repre tak je frajer...za 20 let o tom stejně nikdo nebude vědět

Reagovat
Cumel

Asi se na plac přes Tecla nedostane, ale potěší to

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde někde sledovat zápas U21 s Chorvatskem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý už to vidím na ČT 4

Reagovat
FCSL

Nguyen - Holeš, Jemelka, Karafiát, Holzer - Jánoš, Breite - Malinský, Budínský, Pešek - Tecl

Jak jsem psal včera, Breitič je pokope a liberecký křídla rozhodnou Mně to tak špatný nepřijde, naopak, navíc tý sestavě je 5 hráčů, co spolu hráli u nás, takže to ani není tak, že se viděj poprvé a jdou hrát. Do toho 2x Slavia, 2x Baník... Ani o tu souhru bych se nebál, podle mě to půjde a překvapíme

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Reagovat
pospech11

Karabec nejmladším hráčem ?

Reagovat
El-Pistolero-68

Doufám, že tam aspoň na pár minut půjde.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Ať příště udělají sraz B týmu repre a trénují souhru. Do konce krize se to hodí a bude to opravdový B tým repre i se zahraničím.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
bobis21

Reagovat
El-Pistolero-68

Náhodou to bude zajímavé a už se na ten zápas těším.

Ta základní sestava se dá s trochou umu složit tak, že v ní nakonec ani nemusí být nikdo, jehož účast by vyvolávala salvy smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

KARABEC

Hložek si rekord moc neužije

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako super, Holoubek respekt. Věřím, že ho tam i pošle.

Reagovat
Modi6

Přesně je to D výběr. Chybí celá řada kvalitních legionářů. Ale nakonec to tak nejhorší není. Chybí snad jen víc hráčů se zkušenostmi alespoň z evropských pohárů.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako není to zase tak šílené, jak jsem čekal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No je to takovej slušnej ligovej výběr, kterej by podle jmen hrál toho čtvrtýho za velkou trojkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrajou, tak jim možná prominu i to, že nenominovali Standu Klobásu

Reagovat
Poll Hamm

Budínský jako karviňák mu to moc přeju

Reagovat
Liquid

ten si to zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ten by mohl pomýšlet i na áčko

Reagovat
Bucky

Reagovat
dondinho

Tady se nedá než parafrázovat Ivánka - "A vám se jako ten fotbal takhle líbí pane Čeferin?"

K čemu je dobrý hrát nějakou ligu národů bez diváků a odteď sem-tam zřejmě s týmama posbíranýma za víkend stylem "berem každýho kdo má registračku, volný víkend a nemá covid" ??

Reagovat
luismiksak

Přesně

Reagovat
Lojd

Svancara nic

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že do toho zápasu vůbec jdeme, tihle stateční borci si zaslouží respekt a snad tam nechají všechno, remíza by byla skvělá.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modi6

Reagovat
Puskas

Budu fandit jak málokdy. Ti kluci do toho spadli rovnýma nohama, budou pod drobnohledem a plno blbců do nich bude šít. Třeb apřekvapí a nějký bod urvou, takové to nadšení může hrát roli. Moc jim to přeju.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

nemají co ztratit, ztrapnit se může akorát Tecl a Hubník

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Selänne

Reagovat
martin1

Reagovat
Cumel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Já dokonce v tuhle chvíli věřím v body tři...

Skoti o těchto hráčích nic neví, Clarke už dokonce vyjádřil obavu nad touto sestavou.

A v našem týmu by mohlo propuknout nadšení, že si zahrají zápas, v který mnozí z nich ani nedoufali...

Reagovat
Puskas

Jo, to může být. Historie pamatuje podobné případy. Nicméně podobný případ, kdy nastoupili hráči druhého sledu, nastal po té směšné diskvalifikaci po MS 70.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Jako nevím co je na tom statečného Každý z těch hráčů dostal obrovskou šanci a nikdo nad tím ani neuvažoval že by nejel podle mě. Ale jinak souhlas, docela jim věřím.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Radin

Vůbec nemají co ztratit, mohou jen získat a být za hrdiny

Reagovat
Cumel

Hrozně jim přeju, ať se hecnou a vyhrajou už za tu ochotu se narychlo sbalit a přijet

Reagovat
salami

Fandit budu, ale zase bych z nich nedelal hrdiny, pro naprostou vetsinu je to jedinecna prilezitost si zahrat za reprezentaci, na kterou by za normalnich okolnosti vubec nemeli narok. Budme soudny.

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako Nguyen to Vientamský občanství nezískal?

Reagovat
Kincl

fun ding dung

Reagovat
Firkraag

Co to je kurva za demenci furt? To je tak těžký číst jména správně? A pak je správně napsat? Je to Malinský né Malíííííínský, stejně tak jako je Jindřišek a Bartek a né Jindříííšek a Bááártek, jak praví všemožní vyprcanci z TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Leviosa a ne Leviosaaaaa

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem to teď kurva viděl

Reagovat
HorajzmAmmann

ten 2 díl ještě víc v topu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Neon

A přitom tohle už je lehce vycenzurovaná verze

Reagovat
Selänne

Reagovat
martin1

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Reagovat
tnt03

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Jardin

Reagovat
martin1

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cumel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Podle všeho je to opravdu Malínský

Reagovat
Mass
Reagovat
Shevchenko

A?

Reagovat
Mass

Tak proč si to on vyslovuje krátce?

Reagovat
bobis21

No tak jednoznačné to v jeho výslovnosti nezní. Myslím že to říká dlouze. Navíc je u nás několik nářečí kde se dlouhé vyslovují krátce a naopak, takže je to nesmyslný argument.

Reagovat
HorajzmAmmann

u sebe to taky nevyslovuju jako ííí

Reagovat
Mass

Já u sebe jo, ale to bude tím, že sem z Prahy

Reagovat
Shevchenko

to nemyslíš vážně, neznam nikoho kdo by si dal takovou práci a rozlišoval v hovorové mluvě i/í

Reagovat
Mass

V hovorový mluvě ne, ale když se představuje, tak by to mohl říct zřetelně, ne?

Reagovat
PH8

To nic neznamená. Taky kvůli tomu nebudeš říkat Hahchy Kejn.

Reagovat
Losinho

Vždyť to je Malínský.

Reagovat
Firkraag

Na EF je Malinský. Všude jsem viděl Malinský. Věřím v ÉF

Reagovat
Mass

Na soupisce Slavie má Malínský.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.facebook.com/tomas.malinsky

tak mu napiš, že to má špatně

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
martin1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oli9

Havlík, Malinsky, Businsky, Pesek

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ceskarepre_cz/status/1302003950347001857

Včera po konci repre po půlnoci jsem napsal sestavu pod statuts repre a at to udělají takhle, jak se to udělalo a 5 hráčů, co jsem napsal bude opravdu v základu. A u 99% lidí jsem byl blázen a tady to máte. Karafiát, Holeš, Pešek, Tecl, Malinský jsou pro Vás ted základní stavební kameny repre.

Reagovat
vestinustarychdubu

Neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je CHONG?

Reagovat
DieFohlenBMG

Napiš si to do CV až se budeš hlásit na pozici Odhadovač sestav

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli fakturu na FAČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na celé situaci je to, jak všichni brečí, že bude hrát nějaké B mužstvo plné zoufalců. Proti Slovákům taky zrovna nenastoupil výběr z elitních evropských klubů, ale většinu tvořili hráči z domácí ligy a dost těch ze zahraničí tam navíc leští lávku.

Reagovat
vladino10

snad nieco uhraju, sympaticky pribeh, drzim palce!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak covid už i v U19, samozřejmě u člena realizačního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten maser sel k u19?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme fandit tomu týmu a neřešit kraviny!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit ty slavisty v nominaci? Diky

Reagovat
puji

ŠAŠKÁRNA!!!!!!!!!

Reagovat
Synator

Chápu, že se nechce před poháry pouštět hráče Slavii a Plzni. Pochopil bych Liberec a Jablonec. Ale nechápu Spartu. Tu pořád zmiňují, ale ta má skupinu evropské ligy jistou a žádná kvalifikace ji nečeká.

Reagovat
meno

ÖT: Chtěli byste žít 500000 let?

Reagovat
Kincl

NE :D Smrt dává životu smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaYaB

Však nevíš, co se stane, třeba to bude po smrti paráda.

Reagovat
Skleepy

Stejná jako před narozením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Myslíš jako ötzi?

Reagovat
RadekVonCZE

DJ?

Nebo ten človík?

Reagovat
PP

jako, pochopil bych třeba 500 let, ale půl milionu let? Sakra proč?

Reagovat
Greny

Tam má preklik myslel 50

Reagovat
meno

Jsem řešil, že obyčejná brachypelma smithi žije 20 let, tudíž přežije jepici asi 7305x a kdyby na místě jepice byl člověk, kterej se dožije 70, na místě tarantule by byl behemot žijící zhruba 500 000 a co já vím, jsem trochu mimo Prostě by mi to přišlo megazajímavý koukat se na evoluci od Homo erectus až do teď. Potřást si rukou s Ježíšem, debunkovat jeho zázraky, protože jsem to zažil, možná zabránit vypálení Alexandrijské knihovny. Říct Hitlerovi, že je jeho knírek pěkně na hovno...

Reagovat
Pablos

No myslím že za 500 000 let je hodně velká pravděpodobnost, že bys neumřel přirozenou smrtí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, pokud bys opravdu řekl Hitlerovi, že je jeho knírek na hovno. To by byla rychlá smrt.

Reagovat
Pablos

Taky mě přesně tohle napadlo Ale pak jsem si říkal, že tou dobou by byl stejnak už tak 3000let mrtvej třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prosimtě Hitlerovi zásadně pochválit jak hezky maluje a koupit od něj pár obrazů aby měl na několik měsíců z čeho jíst...

Reagovat
Mass

Stejně by si válce nejspíš nezabránil, i kdybys ho zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadala by jinak

Reagovat
fabec1222

Jenže, co kdybys zabránil vypálení Alexandrijské knihovny, a to vedlo třeba k tomu, že by nebyla zničena Římská říše v té podobě, jak byla zničena, a byla zničena až o několik set let později, kdy by jí zničili Indiánský nájezdníci z Ameriky, a postupně by vyhladili a zotročili všechny Evropany.

Reagovat
meno

Spíš ne hele

Reagovat
ACSeRw!n

zadny doplnujici info k tomu nemas ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nemá to něco společnýho s důchodovou reformou?

Reagovat
ACSeRw!n

ja myslel spis hradeckej stadak

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lichna.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Euphael

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
meno

Viz odpověď PPmu

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na the good place

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

A co když je po smrti něco lepšího, než pozemský život?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Proč?

Reagovat
Mass

Pokud by mi bylo fyzicky stále řekněme 30, tak jo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

Ne, pokud by se stárlo jako běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman to zkouší a je v roce 456.772 a myslím, že to stojí za píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, aspoň 1000000000

Reagovat
NataženýTříslo

Doporučuji přečíst Pět a půl dne v nebi - Volně ke stažení v .pdf.

Reagovat
PP

Dlouhé nákopy za obranu a trefovat zařízení..

Reagovat
Robbie

Ostuda tenhle tým, divím se že to nikdo neřeší, Sionka už měl být dávno vyhozenej

Reagovat
smazaný uživatel

A proč reaguješ? Tak to neřeš

Reagovat
fabec1222

OT: Asi naivní otázka, a očekávám spíš nápor kritiky, ale tak zkusim to. Koukáte někdo na Zlatou masku? Že bychom si dali někam diskuzi, kdo je pod maskama?

Reagovat
Pablos

Sorry já musel, tohle jsem tu fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný kraviny melete, nechají tam všechno a uvidíme, strašně se těším ... A jestli myslíte že prohrají ookaa ale nemelte tyhle sracky vy experti

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Kdyžtak jim ty masky vezmeme!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PH8

Reagovat
pobody's nerfect

Jarda šilhavý, hlavní výhra bude karanténa a nominace na příští sraz

Reagovat
Berbatov9

Ufo bude Martin Chodur a Páv Vlado Weiss ml

Reagovat
fabec1222

Ufo je David Kraus, už podle té indície, že rád zpívá v půl desáte, což je čas, kdy vysílaj Show Jana Krause

Reagovat
fabec1222

A Krokouš je Pohlreich

Reagovat
Berbatov9

Mas pravdu :) ten ma vlastne taky takovej typ hlasu jak Chodur i ta postava sedi

Reagovat
fabec1222

Páv - Šebrle, Jednorožec - Zuzana Fialová, Buldok - Michal Novotný, Chobotnice - Debbie

Reagovat
Mass

Koukám že to na csfd má celý 3%, to bude teda kvalita

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to spadlo na 2

Reagovat
fabec1222

pche, samý "intelektuálové" důležitý je, jak to ohodnotim já, to poletí procenta nahoru

Já si pochopitelně nedělám iluze o "smyslu" a "genialitě" takového pořadu, ale mám prostě rád, že můžu takhle něco hádat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale v pohodě, jen mi přišlo vtipný, že to už stihlo spadnout

Taky se někdy podívám na nějakou úplnou krávovinu

Reagovat
Pablos

Tak hádej vole, co jdu právě zapálit, indicie jsou: Tuberyho tyčka, Terence Hill kovbojem, Bowling, Korida

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno v pohode?

Reagovat
Blasphemer

To bys měl vědět, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam dal hráče z U18? Pořád měl možnost nominovat "béčkové" hráče a ne juniory. Navíc Hubnik ukončil repre kariéru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hráči sice mladší jsou součástí U20 nominace a Karabec U21, ale maximálně by střídal na konec. Žádná U18.

Reagovat
LAM

Jako tohle bude strašně trapnej turnaj.Kvůli tomu Covidu se to snad ani nemá započítávat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte všichni s těma komentarema směrem k zadku buď fandite nebo neurazejte, tyhle typy co radši řeknou že všichni proti nám hranou nic a my teda vyhrajeme... ... Nepište sem kreténi, vy jste míč viděli tak maximálně v mokrém snu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Bude to hrozně zajímavý zápas. Skotové se původně určitě připravovali na to, že budou pod optickým tlakem a hrozit budou z protiútoků a standardek. (Skotsko mělo dokonce menší % držení míče i doma s Izraelem). Teď najednou se nabízí, aby přehodnotili svůj taktický plán, protože by měli mít individuálně výrazně navrch. Pokud tak učiní, bude to asi pěkný fotbal a nám dává jisté naděje to, že máme poměrně slušné hráče na rychlé protiútoky. Pokud tak neučiní a půjdou do toho s původní taktikou, tak to bude asi pěkná holomajzna, která může skončit jakkoli, což nám dává také jisté naděje. Skoti jsou dlouhodobě dost trapným týmem, takže ani naše Béčko by s nimi nemělo vysloveně pohořet, exhibici rozhodně nečekám To spíš vítězství, které se stane námětem pro film

Reagovat
Pablos

Nic to ve výsledku co jsi napsal moc nezmění, přesto bych tě trošku poopravil. Tohle opravdu není naše béčko, spíš tak C-D tým.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Souhlas, možná spíš D-E tým Ale i tak je to tým, který jistou kvalitu má a ta jejich motivace bude unikatní, tak jsem zvědav co předvedou

Reagovat
smazaný uživatel

Unikátní bude hlavně nervozita a nesehranost.

Reagovat
cetto

No takhle. A-B tým je prakticky vše, co běhá v zahraničí, doplněno o pár nejlepších z ligy. C tým je takový ten ligový výběr bez hráčů jako Dočkal, Hložek, Masopust a spol. Vesměs by to byli asi hráči okolo Buchy, nějakejch Jablonečáků, Liberečáků apod. Tento tým tak podle mě je něco mezi C-D, přičemž třeba Jánoš, Malinský nebo Jemelka jsou takový lepší C, ale třeba golmani podle mě nejsou možná ani to D.

Reagovat
lampas

Nguyen je český gólman číslo pět.

Reagovat
cetto

No to doufám že ne. Vím sice, že když pominu TOP3, tak tam moc zajímavých golmanů není, ale čistě z hlediska kvality mi přijdou lepší třeba Laštůvka nebo Kovář. Minimálně než Mandous jsou určitě lepší..

Reagovat
lampas

Vaclík, Pavlenka, Koubek a Kolář jsou jasný. Laštůvka a Drobný jsou už za zenitem, hlavně Laštůvka už ve Slavii ukázal, že na "velký" fotbal to není. Kovář zatím v dospělém fotbale neodchytal nic. A z toho zbylého ligového nadprůměru, jako je Heča, Trmal (už ligu nehraje, pravda), Nguyen, Hruška ...považuji Filipa za nejlepšího a v současné době ho pokládám za českou pětku, ale jsem možná jen zaujatý.

Reagovat
cetto

Aha. No spletl jsem se ve jménu - myslel jsem Hrubého z Jablonce, nikoli Kováře Každopádně včera nakonec Mandous celkem ok. Dvě šance zlikvidoval, penaltu skoro chytil a s tím golem nic dělat nemohl. Tam hořel Zelený...

Reagovat
ZB 07

OT: Djokovic Letošní rok je fakt bizár.

Reagovat
ACSeRw!n

za tohle je normalne diskvalifikace ? to mi pride jako hodne prisny

Reagovat
ZB 07

No když to posoudili jako útok na rozhodčí, tak je to jasná diskvalifikace. Ale ze střízlivýho pohledu je jasný, že úmysl v tom žádnej nebyl, za mě nesmyslný rozhodnutí.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
DieFohlenBMG

vzpomněl jsem si hned na tohle https://www.youtube.com/watch?v=H4e1L-NcIqc

ten dostal dobrou pecku

Reagovat
ZB 07

To je trošku jiná liga teda

Reagovat
Allianz_Arena

Ale úmysl to také není Naopak se zachoval správně, když odpálit míček, tak ven ze stadionu nebo na střechu. Bohužel v ten den, i podle skóre, neměl úplně přesnou ruku.

Reagovat
Allianz_Arena

Je to diskvalifikace podle pravidel. Nic na tom nemění, že ten samotný incident byl docela smolný. Na druhou stranu, Djokovič svým chováním tomu chodí naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi tomu pomohlo, ze uz mel warning z toho gamu

Reagovat
Witcher

To byla rána jako svině, Mařka se podruhý narodila

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zasraný cocoti, já Vás tak nenávidim!!! Zničili jste eurofotbal. Vzpomínám si jak před deseti lety to byla tak krásná a ojedinelá stránka kde normálně diskutujou ,,normální,, fanatici o fotbale skoro bez klubový příslušnosti. Kde se sem tam se tupě vyjádří erwin, schevcenko a ten ruskej cocot (nevzpomínam si na jeho nick) co psal pod každej špíl plzně že daj čtyřku někomu. Kde omylem zabloudí replikator aby dal někomu palec nebo ho shodí jak malýho kluka, ale teď... Teď jste tady všichni trenéři licence UEFA PRO a melete takový hovna, že je mi z Vás suverénně na blití. Jestli někdo z Vás tupců má kopačky, vemte je prosím, a společně s připojením na internet je polijte benzínem a zapalte! Jedinej kdo tu z Vás zůstal s koulema je ten pitchus asi z Jihlavy "sima.vok" nebo tak nějak (scrollovat nahoru nebudu, abych se ubezpečil, že to mám dobře) Mrtham vás všechny. Čau lidi!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, čím jsem si to zasloužil, že mě zmiňuješ

Reagovat
Bakary3

Jsi dobrej kluk

Reagovat
Losinho

A ještě to fakt napsal dobře

Reagovat
Spalovač šancí

Teď už se to s tebou potáhne do konce života. "Pitchus asi z Jihlavy s koulema"

Reagovat
smazaný uživatel

ach, starý časy..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Spalovač šancí

Čau lidi! má být na začátku, Andrejko ...

Reagovat
ondrasch77

To není Andrej..., to je Trevorinho

Reagovat
Selänne
Reagovat
ACSeRw!n

vsechno bylo driv lepsi, deal with it

Reagovat
C-M@ster

Kdo to byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Maraprchal

Reagovat
Trapný diskutér

zapšklej strejda

Reagovat
RadekVonCZE

Tak přiznejte se, kdo si zakládal narychlo novej profil?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně poradna nominace a to po čem tu voláme neustále. Mladí vpřed a Šilhavý ven!

Reagovat
janinho

OT: môžete mi pls niekto hodiť linky na diskusie k fante a draftu? daval som ale zatiaľ nemám žiadne info a tento týždeň treba tie drafty vybavit dikes

Reagovat
oli9

Fenin po 10 minutach redka

Reagovat
ACSeRw!n

asi nestihal..

Reagovat
hefy

Tohle bude skutečně zajímavej zápas a rozhodne bych nás neodepisoval. Skotsko má extrémně nevyrovnanej tým, na jednu stranu maj tři špičkový levý obránce, na druhou stranu nemaj jedinýho pořádnýho pravýho obránce. Obdobně pak nemaj prakticky žádnýho prověřenýho útočníka, kdy jediným v nominaci je Dykes, kterej má na kontě jeden zápas.

Nehledě na psychickej nátlak na jejich, kdy celá fotbalová veřejnost očekává jasnou výhru a cokoliv jinýho by bylo ostudou. Tohle všechno je může snadno zlomit a věřím, že pokud nedostanem hodně rychle gól, tak je to i zlomí a minimálně bod ukopem. Koneckonců ta naše nominace neni na úrovni dánských amatérů z před dvou let.

Reagovat
Spalovač šancí

Jsme favorit, není třeba se toho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

za kurz 5, rvi to

Reagovat
OTASi

už skoro 6

Reagovat
Jajinek

Konečně jsem se jako hrdý fanoušek dočkal situace, že osu národního týmu tvoří fotbalisté Sigmy Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Škoda. Mohla se z toho udělat prdel a pozvat "hráče" jako Jirka Luňák, Jarda Kužel, Lavy..

Nebo Real Top Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Kdyby hrál Bosák, tak to Skoti skrečnou, že proti takovýmu brusiči hrát nebudou

Reagovat
Salfovic

Moc to nesleduji, proč Holoubek, to je komplet realizační tým repre v karanténě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
ACSeRw!n

protoze je zamestnancem FACR (trener U18)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele