V nominaci Mexika na Copa América chybějí největší hvězdy

12.05.2015, 10:56
Aktuality
Trenér mexické reprezentace Miguel Herrera zveřejnil nominaci na letošní Copa América a ve třiadvacetičlenném výběru opomenul několik tradičních opor. Mexiko letos čeká ještě Gold Cup a na turnaj do Chile tak nepošle nejsilnější výběr...

Copa América se letos koná od 11. června do 4. července a Mexiko je na turnaj pozváno jako host společně s Jamajkou. Ve skupině se střetne s domácím Chile, Ekvádorem a Bolívií a o tyto zápasy přijdou například Javier Hernández, Giovani Dos Santos, Jonathan Dos Santos, Andrés Guardado, Héctor Herrera nebo Diego Reyes.

S těmito fotbalisty Miguel Herrera počítá pro Gold Cup, na němž se střetnou nejlepší týmy střední a Severní Ameriky a který pro Mexičany představuje letošní prioritu. Z tohoto turnaje totiž vede cesta na Pohár FIFA 2017.

Nominace Mexika na Copa Américe 2015:
Brankáři:
Jesus Corona (Cruz Azul), Edgar Meliton Hernandez (Veracruz), Alfredo Talavera (Toluca).
Obránci: Rafael Marquez (Hellas Verona), Gerardo Flores (Cruz Azul), Julio Cesar Dominguez (Cruz Azul), Adrian Aldrete (Santos Laguna), Hugo Ayala (Tigres UANL), George Corral (Queretaro), Efrain Velarde (Monterrey), Carlos Salcedo (Guadalajara), Luis Fuentes (Pumas UNAM).
Záložníci: Mario Osuna (Queretaro), Javier Guemez (Tijuana), Juan Carlos Medina (Atlas), Marco Fabian (Guadalajara), Miguel Herrera Equihua (Pachuca), Javier Aquino (Rayo).
Útočníci: Raul Jimenez (Atlético Madrid), Eduardo Herrera (Pumas UNAM), Matias Vuoso (Jaguares Chiapas), Enrique Esqueda (Tigres UANL), Jesus Corona (Twente).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale Rafa zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

I tak solidní výběr. Těším se hlavně na Coronu z Twente, ten letos v Eredivisie slušně pookřál

Reagovat
Stiksxx

To já docela taky. Když už ho máme v hledáčku.

Reagovat
paver

Tak zatím Mexičané v PSV zanechali jen pozitivní stopy viz Salcido, Maza a letos Guardado, takže proč ne Corona

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som na neho zvedavý, všimol som si čisto štatisticky že sa mu v Twente darilo. A má 22 rokov takže je to dosť možno ešte nevybrúsený talent. Píšeš "pookřál" - darilo sa mu nejak výraznejšie už v minulosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Aquino

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Fabián , divím se, že ještě nehraje v Evropě.

Reagovat
Murtago

asi si chce zahrát za mexickou reprezentaci

Reagovat
bayern987

Co Ochoa?

Reagovat
smazaný uživatel

nechytáva, tak nereprezentuje

Reagovat
Stiksxx

nechápu proč. Je hrozně nedoceněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo začal Kameni a už ho do brány nepustil... Malaga ide s najväčšou pravdepodobnosťou do Európy, Carlos si svoje odchytá nemajú čo meniť...

kto je kvalitnejší brankár je už iná otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nominovaný na Gold cup

Reagovat
smazaný uživatel

na domácí šampionát s domácími hvězdami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele