V nominaci jednadvacítky na Anglii a Slovinsko jsou čtyři nováčci

03.11.2021, 17:25
Aktuality
Jan Suchopárek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty vole, tak Aligajic si po dvouletem premlouvani zvoli znovu Cesko, aby ho tenhle nemocny dement nepovolal? Pak zase muzete brecet, az prestoupi ven a bude nastupovat za acko Bosny

Reagovat
Stirion

Je v nominaci do U19 na Slovensko a Norsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Nejsou to jen přáteláky? Kvalifikace začíná až na jaře, ne?

Reagovat
Pablos

tzv. na Simiče

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vubec skoncil? O nem se basnilo dost

Reagovat
Aldeano

Hraje pravidelně za Hajduk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Nejlepší střelec druhé ligy, ale raději se povolá Sejk

Reagovat
smazaný uživatel

Suchopárek pravděpodobně ani neví, že má Alijagič české občanství. Jestli vůbec ví, že někdo takový existuje.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloce mohl vzit do acka

Reagovat
Aldeano

Mohl zkusit i Šulce, Fukalu, Kohúta, Čvančara, Filu nebo Žambůrka.

Reagovat
veikko

Žambůrek vůbec nehraje, ne? Loni pár minut za Brentford, letos nesedává ani na lavičce ani nehostuje někde v nižší lize. Místo něho by mohl dostat šanci v základu třeba ten Ševčík z Brna, ten prý hraje skvěle. I když nejsem si jistý, jestli Ševčík nehraje jiný post, to nám osvětlí Greny.

Reagovat
Greny

Nejlepší je ze středu zálohu ... Taky tam teď hravá většinu zápasu... Ale zvládne zahrát i obou krajů zálohy ale nema od tama takové čísla jak ze stredu tam je fakt výbornej na míči .. na té lajně to není úplně ono

Reagovat
veikko

Tak to je na Slovince ideál, protože křídla zvládnou Ostrák a Daněk, případně Šulc. Proti Anglii ale bude na 99 % hrát Žambůrek, abychom hráli na dva defenzivní záložníky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mistr129

rovnou ještě někoho z ČFL třeba, když už jsme u tý inkluze

Reagovat
Aldeano

Raději bych v "A" repre viděl Filu nebo Čvančaru než Škodu/Pekharta... A ještě ke všemu na Kuvajt a Estonsko!

Reagovat
veikko

Tak to každopádně, ale jelikož první náhradník je Krmenčík, tak ještě budu hodně rád za jednoho z dvojice veteránů Škoda/Pekhart.

Reagovat
monty25

Reagovat
Aldeano

Pořád se dá utěšovat tím, že tam není Doležal.

Reagovat
Mass

Poznar

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bakary3

aha

Reagovat
Kucka

To spolupořádá Rumunsko a Gruzie? Co to má za význam?

Reagovat
Greny

Snad dostane Ševčík minuty

Reagovat
exse

A Samek je doprdele kde?

Reagovat
smazaný uživatel

U19, kde by měl být?

Reagovat
Greny

V U20 je

Reagovat
exse

V áčku? A když ne, tak v základu U21 základu, jak může proboha místo hráče základu Slavie být v nominaci Krunert a podobní?!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Samek nevyniká ani v lize, nemůže být v repre jen proto, že je mladej a Slavia mu chce zvýšit cenu.

Reagovat
žrout

Samek nevyniká v lize? A kdo teda v té lize vyniká z té U21?

Reagovat
Losinho

Nuuudaaa

Reagovat
naheCZ
Reagovat
žrout

Reagovat
Losinho

Podle Sichopárka moc mladej.

Reagovat
žrout

Za mě je v otázce nominací Suchopárek prostě kokot, protože nepovolat Samka, kterej hraje základ o titul a k tomu evr. poháry, a místo něho tam cpát nějaké Krunerty nebo druholigistu z Brna, to je prostě za mě jenom kokot a nic víc. Jestli mi něco uniká, budu rád, když mi to někdo osvětlí. Ale vlastně nás čeká jenom nejtěžší sraz z celé kvaldy, tak na co tam mít ty nejlepší hráče, že?

Btw. Alijagič má nějak dvojnásobek gólů, než Sejk, ne? Takže vlastně není divu, že jede Sejk, že jo tvl senior s demencí by udělal lepší nominaci než Suchopárek. To k té U21 vybírají ty trenéry losem nebo jak?

Reagovat
žrout

Ale jako uklidit Samka do U20, která nehraje žádnou kvalifikaci a jenom přáteláky a která je pouze odložištěm těch, co výkonnostně nemají na U21, ale jsou staří na U19, to je prostě majstrštyk! V život by mě nenapadlo, že tohle někdo vymyslí. Neuvěřitelný dno

Reagovat
Greny

Je to o úhlu pohledu v listopadu nehraje kvalifikaci ani U19 mají přátelak s Norskem a Slovenském, U20 přátelak taky s Norskem a Itálii takže kvalitnější soupeři a navíc si to zkusí zase proti starším než v U19

Reagovat
žrout

Problém je v tom, že výkonnostně má být objektivně v základu U21 nebo jeden z prvních náhradníků a ne jezdit hrát přáteláky za U20. Ale Suchopárek nedokáže překousnout to, že mu je 17 a proto není schopen ho nominovat. To je celý. A nebo s ním má ještě nějaký osobní problém. Žádná jiná objektivní varianta na stole není.

Reagovat
Losinho

Místo Krále bych ho klidně mrdnul do áčka.

Reagovat
letitfly

tyhle dvě nenominace jsou fakt záhadný

Reagovat
Greny

A není to jeho věc ? On je za tým zodpovednej...

Tak holt Samka nevzal.. nedivím se mu tak bych ho nevzal když by mě čekal nejtěžší dvojzápas kvalifikace a předtím s týmem nebyl.

A ten druholigosta z Brna bude hrát příští rok ligu a možná kdyby jsi ho viděl hrát tak to nenapíšeš, protože je to úplně jinej hráč než Samek ....zajímavé že Alijagic z druhé ligy by Ti ale nevadil.

Když je náhradník Krmencik a Škoda tak taky nenapíšu že má raději povolat Šilhavý Dvořáka protože dál víc golu

Reagovat
žrout

Zajímavé, že Samka bys nevzal, protože s týmem nebyl, ale nominaci Ševčíka obhajuješ, Oprav mě, ale on s týmem byl?

Neříkám, že je Ševčík špatný a vůbec nic proti němu nemám, ale prostě je naprosty nesmysl povolat hráče druhé ligy na úkor hráče, co má v lize 2+3, hraje o titul a k tomu poháry. To se prostě nedá srovnat.

U Alijagiče taky vedle. Narážím na to, že místo něho jede někdo, kdo ve stejné soutěži má poloviční produktivitu. To ti jako smysl dává? Mi teda ne. 2. liga není sám o sobě problém, ale čekal bych, že to bylo naprosto zřetelné z toho, co jsem napsal

Reagovat
Greny

Nebyl a nemyslím si že bude hrát v základu tam bude asi Ostrak, Karabec a Daněk případně Šulc navíc jak říkám je to jinej post a Suchopárek hraje na DMku Kaloče což je pro něj stěžejní hráč

K Alijagicovi tam je asi jedno jestli pojede Sejk nebo on ... Tam by se měli o minuty podělit Cvancara co dává góly v lize a EL a Fila

Reagovat
žrout

Opravdu si myslíš, že Ševčíka povolal na kraj, když tam je mimo ty vyjmenované ještě Kohút? Navíc jsi sám říkal, že hraje lépe z prostředka. A hlavně minimálně v průběhu zápasů je vzhledem ke střídáním v minulých zápasech velmi pravděpodobné, že bude jednoho z dvojice Žambůrek - Kaloč střídat. A místo aby tam přišla nadstandardní kvalita v podobě Samka, tak půjde na plac kdo? Krunert z posledních Teplic? Červ, co nemá základ ani v Pardubicích? Ale pro hráče, co hraje pravidelně základ v SKS tam místo není? Fakt ti tohle dává smysl? Nehledě na to, že by klidně mohl hrát s Kaločem, Samek není pouze DM, je to buď velmi technický a kreativní deeplying playmaker, nebo.hraje výše na CM.

Alijagič vs. Sejk: Není to jedno ve chvíli, kdy se ti někdo z té první dvojice vykartuje, zraní. Prostě logicky by měli jet ti nejlepší, aby byla konkurence co nejvyšší a co nejlepší varianty. Navíc je na rozdíl od Sejka Alijagič typologicky jiný než Fila a Čvančara, takže ještě k tomu větší variabilita. Nehledě na to, že jak u Alijagiče tak u Samka je prostě potřeba je do týmu zapracovat. Příští sraz bude pro jejich nenominaci zase důvod, že přece nebyli s týmem, tak se povolali ti, co už tam byli a jsou vyzkoušení. Logické, že?

Reagovat
veikko

Mi teda přijde hlavní fail ten Žambůrek. Ten kluk vůbec nehraje, nikde nehostuje, v dospělém fotbale má odehráno pár minut, ale proti Anglii to bude základní sestava.

Reagovat
žrout

Nehrál, protože byl zraněný. Nedávno se dal dokupy a má jít hostovat do nějaké solidní ligy. Za mě fotbalový a kvalitní hráč, nevadí mi tam, v lize nikdo takový typologicky není kromě Berana, který nenastupuje.

Reagovat
veikko

OK, tak to beru. V nominaci mi dost chybí ještě Tkáč ze Zlína, ale ten jezdí s tou U20. Krunerta si Suchopárek obhájí, ten je myslím z těch Teplic jeden z nejlepších. Spíš teda mohl Samka vzít místo Červa.

Reagovat
Melda

"B" Bramfordu hraje přáteláky, tak snad hraje v nich.Taková je jejich koncepce.

Reagovat
žrout

Ano, ale u něho se chystá hostování, co vím, tak agent mluvil o 2. anglické nebo nějaká Skandinávie.

Reagovat
Greny

Myslím si že bude střídat právě toho nejvíce ofenzivního z té trojice na středu

Reagovat
žrout

Na ofenzivní střed tam je Šulc a Karabec.

Reagovat
Losinho

Ono jde spíš o to, že Samek už tam měl bejt o dva srazy dřív.

Reagovat
žrout

ale vzpomínám si, když na tom prvním srazu mu tuhle možnost novináři řekli, jestli nad tím neuvažoval, tak reagoval, že mu je přece teprve 17, že nad tím vůbec neuvažoval. Tohle je myšlení zabedněnce

Reagovat
smazaný uživatel

Danieli?

Reagovat
žrout

Já se tak fakt jmenuju ale

Reagovat
Mass

No ale vzít ho měl, vždyť je to po Hložkovi snad druhej největší českej wonderkid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele