V nominaci Černohorců na český tým nechybí jablonecký Jovović

31.08.2019, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
kylo ren

Stejně je porazime

Reagovat
veikko

I to Kosovo vypadá nebezpečněji.

Reagovat
veikko

Tak ne, beru zpět.

Reagovat
Pablos

Proč bereš zpět?

Reagovat
veikko

Tak měl by jim chybět Rashica, to předně. Obrana nevypadá nijak zvlášť pevně, z toho gólmani dva vůbec nemají angažmá a jeden vypadl ze sestavy druholigového Nottinghamu. V útoku budou nebezpeční, ale zase vzadu by měli být extrémně zranitelní. Černohorci naopak nevypadají do útoku až tak nebezpečně, ale nebudou asi až tak špatní dozadu.

Reagovat
Pablos

Aha, oka to jsem netušil.

Reagovat
Losinho

Tak Rashica super

Reagovat
stas87

Reagovat
Losinho

Taky podle výsledků je.

Reagovat
veikko

No, do výsledku ale musíš započítat, že Kosovo zatím nehrálo ani s námi, ani s Anglií.

Reagovat
Losinho

Jj, ale dvojzápas s Bulharskem zvládli slušně a Černou Horu mají ještě doma, takhle to myslím. Což je teda mimochodem dost zvláštní rozlosování.

Reagovat
veikko

Jj, určitě je nesmíme podcenit. Třeba útočník Muriqi má zatím za Fenerbahce 2 zápasy/2 góly. Co se týče Černé Hory, tak je tam přece jenom Savić, který tu jejich děravou obranu určitě zpevní. Každopádně pokud porazíme Kosovo, tak Černohorci už budou mít jen teoretickou šanci na postup, což by nám taky mohlo hrát do karet. Tenhle dvojzápas nás může už jistě posunout na EURO, pokud oba zápasy vyhrajeme.

Reagovat
GabrielBatistuta

Ono se to myslím nerozlosovává. Myslím se si to vedení jednotlivých repre domlouvají mezi sebou. Až kdyby se nedohodli, tak by asi byla nějaká losovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si vytvoří několik šancí, ale všechny naštěstí zahodí ;-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele