V nizozemské nominaci i Van der Sar

06.10.2007, 16:16
Aktuality
Zraněný brankář Edwin van der Sar nechybí v nominaci Nizozemska na kvalifikační zápasy s Rumunskem a Slovinskem. Gólman Manchesteru United si před týdnem zlomil palec a vynechal jak zápas ManU v Lize mistrů s AS Řím, tak dnešní ligový s Wiganem.

V nominaci také nechybí hned tři fotbalisté, kteří proti Rumunsku kvůli kartám nesmí hrát a k dispozici tak budou až pro druhý zápas se Slovinskem - Sneijder, Van Persie a Melchiot.

Brankáři: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam), Henk Timmer (Feyenoord).

Obránci: Khalid Boulahrouz (Sevilla), Wilfred Bouma (Aston Villa), Urby Emanuelson (Ajax Amsterdam), John Heitinga (Ajax Amsterdam), Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Joris Mathijsen (SV Hamburg), Mario Melchiot (Wigan Athletic), André Ooijer (Blackburn Rovers).

Záložníci: Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Nigel de Jong (SV Hamburg), Hedwiges Maduro (Ajax Amsterdam), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (SV Hamburg), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar).

Útočníci: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid).

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele