V MANCHESTERU CHTĚJÍ TREBLE

10.01.2007, 16:47
Aktuality
Manchester United má parádně rozjetou sezónu v Premier League, zdá se, že by mohl ukončit dvouletou vládu Chelsea, to však klubu z Old Trafford nestačí. Chtěl by zopakovat sezónu 1998/1999, kdy získal zatím jedinečný treble.

Mužstvo manažera Alexe Fergusona tehdy kromě Premier League uspělo i v Lize mistrů, teprve podruhé v historii, a připsalo si i jeden z mnoha triumfů v anglickém FA Cupu. Zopakovat tento úspěch - to je cíl Fergusonova asistenta, portugalského kouče Carlose Queiroze.

"Bojovat jen v lize nám nestačí. Máme ambice a velkou touhu vyhrát i další soutěže," nechal se slyšet v klubovém rádiu. Zároveň však varoval, že to rozhodně nebude jednoduché. "V lize to vypadá na souboj dvou týmů, ale to není případ FA Cupu a Ligy mistrů. Tam už to není jen mezi námi a Chelsea."

Snadný úkol na United nečeká ani v lize, přestože momentálně mají na Blues šestibodový náskok. "Zasloužíme si tuto pozici, protože hrajeme nejlepší fotbal v lize. Ale zatím jsme nic nevyhráli. Jsme v této pozici díky tvrdé práci a odhodlání, v tom musíme pokračovat až do konce sezóny. Nebude to snadné, jsem si jist, že nám Chelsea neumožní dělat chyby. Nemůžeme si jen užívat náš šestibodový náskok, musíme na tom dál stavět," uvedl Queiroz.

Aby však "Rudé ďábly" příliš nepřechválil, dodal, že stále mají prostor ke zlepšování. "Ve fotbale není nic perfektního. Stále je možné se zlepšovat, jak z pohledu individuálního, tak z pohledu celého týmu. Poslední výkony byly skvělé a hráčům není co vytknout, ale i tak je potřeba dál pracovat. A v tom my budeme pokračovat, v oblastech, kde cítíme, že je možnost zlepšení," uzavřel Queiroz.

Do FA Cupu United vstoupili vítězstvím nad Aston Villou, která na tým Alexe Fergusona čeká i tento víkend v ligové soutěži. V poháru bude jeho dalším soupeřem silný Portsmouth, v Lize mistrů mu pak osmifinálový los přisoudil francouzské Lille.

Autor: Petr Starý

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky by nemuseli vyžírat všechno...

Reagovat
HOST*XxX3J3

hlavne at vyhraji ligu a v lize mistru aspon do toho ctvrtfinale, lille je asi nejslabsi tym v osmifinale LM ktery sme mohli dostal, ale zda se ze na ne ManUtd moc neumi

Reagovat
smazaný uživatel

To se nezdá to je fakt když se ti něco zda chce to psychologa

Reagovat
HOST*Honzyk

Hlavně ať nevyhraje Chelsea ligu to mi bude stačit všechno ostatní je jenom plus

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Honzyk je buzik

Reagovat
HOST*Honzyk

strašny borec mi vykej

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Honzyk jste buzik

Reagovat
Shevchenko

Pěkně trapný název

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jak scrabble.

Reagovat
smazaný uživatel

Základním cílem by měla být výhra ligy. V LM dojít minimálně do toho čtvrtfinále a FA Cup to je takový bonus navíc

Reagovat
HOST*

Doufám že nevyhraje nic

Reagovat
smazaný uživatel

ja dufam ze vsetko

Reagovat
HOST*

Já myslím že Premier Legue asi vyhrajou, to Chelsea už asi nedožene. V LM by byla sranda kdyby vypadli už třeba v osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce moc,nemá nic.

Reagovat
HOST*

nebolo by od veci zas vyhrať trable

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele