V lisabonském Sportingu po necelém roce končí trenér Keizer

04.09.2019, 10:56
Aktuality
Nového trenéra bude mít Sporting. Po necelém roce u kormidla slavného portugalského klubu končí Marcel Keizer, padesátiletý nizozemský kouč se s vedením dohodl na okamžitém rozvázání spolupráce...

"Chci všem poděkovat za krásné měsíce. Portugalsko je pěknou zemí na práci a vždycky na něj budu vzpomínat jako na místo, kde jsem zažil krásné angažmá se dvěma trofejemi. Teď nadešel čas na něco jiného," sdělil Keizer.

Keizer dříve vedl Ajax, Cambuur nebo Emmen a ve Sportingu v polovině listopadu minulého roku nahradil Josého Peseira. S týmem ovládl oba domácí poháry, v lize ovšem Sporting jenom zpovzdálí sledoval mistrovské dostihy mezi Benficou a FC Porto a nejlepší nebyl ani vstup do nového ligového ročníku. V utkání o Superpohár přišel debakl 0:5 od Benfiky a v lize naposledy senzační domácí porážka od Rio Ave.

Vedle výsledků byl Keizerovi vyčítán i málo atraktivní fotbal. O změnu by se měl postarat trenér rezervního mužstva Leonel Pontes, který bude povýšen k prvnímu týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (15)

Přidat komentář
juveforever

sa dalo čakať. ten klub má kvalitu konečne vyhrať ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitu vyhrát ligu měl loni. Bohužel se zjevil přízrak jménem Joao Felix.

Reagovat
noustres

Loni? Vtip? Nejblíž byl v sezoně 15/16 ještě pod Jesusem ne? Teď Sporting připomíná spíše bazarový klub a otloukánka pro Benfiku či Porto.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se jim na jaře dařilo, důkazem je i vítězství v poháru proti Portu. Závěr sezony to bylo jedno vítězství za druhým bohužel stejně vítězilo i Porto s Benfikou.. Výkonnostně byl loňský tým skvělý a hlavně Bruno.

Reagovat
Benfica

ale aj tak sezóna 15/16 bola od Sportingu za posledné roky najlepšia..

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově určitě, ale loni získali 2 poháry.. oba proti Portu, což byl velký úspěch.

Reagovat
Benfica

z tej pohárovej stránky určite tá posledná

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Han střelil první

Díky za skvělý závěr loňské sezóny. Vůbec se nedivím, že po tom průvanu, co mu v kabině udělali, odešel. Kompenzovat neprodej Fernandese tolika odchody v závěru přestupáku je šílenost a obávám se, že nás čeká mnohem horší sezóna než loni, kterou Keizer, ač to nerad přiznávám, zachránil. Pontes je dobrý vtip, takový bordel jako momentálně ve Sportingu jsem nezažil ani u Baníku.

Reagovat
noustres

Sezona může skončit pravděpodobně mimo příčky zaručující poháry. Ale tam se na to kadí už spousty let. Titul naposled 2002?

Reagovat
smazaný uživatel

Palermizácia Sportingu.

Reagovat
FC Porto FC

Nechápu prodej Correiry a Raphinha, tím si to Sporting pěkně posral. Sem zvedavej jestli Jesé a Bolasie budou hrát nějak obstojně a nebo Sporting dotáhl další vyhořelce

Reagovat
wyqinac

Wow na Jeseho bych uz skoro zapomnel a to se mi kdysi v realu celkem i libil..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Bruno, ten dopadl. Nechápu, že po něm někdo nešáhnul..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele