V kauze ovlivňování zápasů obvinila policie další dva lidi

18.05.2021, 19:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
fabec1222

Tohle se zas potáhne roky, mezitím všichni podezřelí budou vesele dělat prasárny dál a celá kauza pak vyšumí do ztracena...

Reagovat
kattos

Proto se musí zvolit Šmicer. Sice to nevyčistí úplně, ale nevěřím že Fousek nebo nedejbože Poborák by tomu ukázali více.

Reagovat
Remt

Fousek snad taky nebo ne?

Reagovat
Moje maličkost

Proč ne Fousek?

Reagovat
VojtovaChelsea

Když měl na ty zápasy někdo vsazený, myslíte že je možný požadovat náhradu škod taky?

Reagovat
Fodbalysta

Nevím jestli to myslíš z pohledu sázejícího, který tím třeba přišel o tiket, ale dle mého názoru by se mohly ozvat některé sázkové kanceláře a vymáhat vyplacené tikety po této "bandičce". Je to jen můj názor, v právu se neorientuji.

Reagovat
Remt

Pamatuji jak jsem o tehle mafii slyšel mluvit Miru Bosáka v Angličanovi. Běžné nesázím tak nevím na co vše se u nás dá sázet ale dost se tam podivoval nad tím na jak snadno ovlivnitelný věci se u těch Asijskych sazkovek dá sázet - např první žlutá karta.. první faul.. apod. Na to ti stačí být domluvený jen s hráčem.. nebo jen s rozhodčím.. easy

Reagovat
Moje maličkost

Ten rozhovor jsem slyšel a dost mě překvapilo, že Bosák byl z tohoto obecně známého faktu překvapen.

Další problém jsou podle mě zápasy juniorských týmů, přáteláky... Ale tak můžou si za to i sami sázkovky že takové věci vůbec vypisují, pak se nemůžou divit že se ti hráči s někým takhle domluví. Jako neber ty prachy když v zápase třeba uděláš akorát to, že necháš soupeři jen úvodní výkop.

Reagovat
Moje maličkost

I v našich sázkovkách se dá sázet na to kdo bude mít úvodní výkop (samozřejmě ne všechny zápasy horní dolní). Takže stačí mít domluvené kapitány týmu.

Reagovat
Moje maličkost

Skoro určitě ne. Každá sázkovka má svůj herní plán kde to bude uvedeno ale obecně myslím, že prostě platí výsledek ze hřiště.

Reagovat
Nebelung

Teoreticky po obžalovaných by to mohlo jít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele