V Janově 20 zraněných

13.10.2010, 16:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
pavel.fotbal

Zakázat Srbům úplně výjezdy a pokud by přijeli okamžitě ty šílence nepistit na stadion, je fakt, jak poznat takovýho vola, co se projeví až na stadioně. Je fakt, že to většinou je banda primitivů, co se chce vyřádit.A kontumace 3:0 by měla být automatická. A ještě bych zvažoval nepustit ULTRAS fanoušky ani na jejich domácí zápasy. A´T mi nikdo tady netvrdí o fandovským srdci, národní hrdosti, nebo horkokrevnosti Balkánců, na to se nehraje jsem člověk a měl bych se umět kontrolovat, a když ne tak jsem HOVADO který ale nemá na fotbale co dělat!! JASNÝ!!

Reagovat
smazaný uživatel

podle me se z toho zase dela mega bublina a nic moc se vlastne nestalo ,,,

Reagovat
Recik

Nic se nestalo ? "Nejhůře dopadl policista, jemuž přímo před obličejem explodovala pyrotechnika." vy budete jistě komik, kolego

Reagovat
smazaný uživatel

DOBŘE MU TAK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tobe bych to pral

Reagovat
Dubov

Předpokládám, že se nepovažuješ za rozumně uvažujícího člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

A policie v Cesku hazi rozbusky mezi fanousky uplne normalne. Slavny P1 ktery udajne nemaji nic delat, jen cloveka vyplasit, tak sem osobne videl vyrvanej kus kuze z tela, atd. To nekomu bouchnout u obliceje, tak ej to konecna ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale mě to péčko bouchlo přesně u lýtka a nic se mi nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude jedine rad

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se "fanoušci" nechovali jako psychicky narušení jedinci, tak by policie nemusela nikam nic házet... Nevím, jak se někdo, kdo se tak blbě chová, může považovat za fanouška... tím, že svýmu týmu uškodí, by se projevovat neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Jasne ze takyto ludia nemaju na stadione co robit. Nemaju sa kde ukazat, pobit, prezentovat sa, tak sa skryvaju za futbalovych fanusikov.

Im ani nahodou neslo o fandenie, o futbal. Ked uz napadnu vlastneho hraca?!

Nech idu do kelu, podla zaznamov najvacsich vynnikov nepustit na ziadny zapas 5 rokov. Ublizenie policajtovi, verejne ohrozovanie, skoda na stadione, zamestnanie policii a v neposlednom rade prerusenie zapasu.

Ja som velmi nasraty lebo som zapas chcel vidiet. Toto nie je domaca liga kde bojuju medzi sebou kluby rivali, ale medzinarodna scena. Je to len 2 pripad v historii medzinarodnych EU zapasov, kedy sa prerusil zapas koli fanusikom.

Tvrdo a nekompromisne s takymito nasilnikmi, drogovymi dilermi, priekupnikmi so zbranami a kadeco. Hlavne ich na stadion nepustit!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele