V HLEDÁČKU AC MILÁN DVA BRAZILCI

10.05.2007, 15:36
Aktuality
AC Milán drží na soupisce místo Andreji Ševčenkovi, vedle něho však ale lanaří dva brazilské fotbalisty. Rossoneri po roce znovu projevili zájem o záložníka Ze Roberta a společně s ním by se na San Siro mohl stěhovat mladičký Alexandre Pato...

"Hledáme hráče, kteří by dobře zapadli do herního schématu Carla Ancelottiho. Ze Roberto ze Santosu je jedním z nich. Zajímáme se také o Pata, ačkoliv v jeho případě jsme si jistí, že před příchodem do Evropy bude potřebovat ještě dozrát," prozradil bývalý fotbalista AC Leonardo, který v současnosti pracuje jako skaut italského klubu sledující talenty v Jižní Americe.

32letý záložník Ze Roberto to v Evropě velice dobře zná. Dlouho působil v Německu, kde hájil barvy Bayeru Leverkusen a Bayernu Mnichov. Před rokem mu v bavorském velkoklubu vypršela smlouva a měl namířeno do AC Milán. Na San Siru pro něho dokonce již měli připravenou smlouvu, vše ale nakonec ztroskotalo na neúspěšné zdravotní prohlídce. Ze Roberto poté dal přednst návratu do vlasti a uzavřel jednoletou smlouvu se Santosem. Po sezóně tedy bude volným hráčem.

Teprve sedmnáctiletý Pato, celým jménem Alexandre Rodrigues da Silva, hájí barvy Internacionalu Porto Alegre a upozornil na sebe především na jihamerickém šampionátu hráčů do 20 let a Paraguayi.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Cece

Noi verim, ze ZE ROBERTO este nepatri do straeho zeleza!

Reagovat
HOST*Cece

Noi verim, ze ZE ROBERTO este nepatri do straeho zeleza!

Reagovat
sansiro

Do AC zamíří Juan z bundesligy.

Reagovat
Shevchenko

Pato bude druhý Kaká

Reagovat
HOST*Adriano

az nato ze bude v Interi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele