V HLAVNÍCH ROLÍCH PAVEL NEDVĚD A ROZHODČÍ

23.04.2003, 02:48
Aktuality
Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Barcelonou a Juventusem Turín měla dva hrdiny, jednoho dobrého a jednoho špatného. Tím dobrým byl český reprezentant Pavel Nedvěd, který vedl Juventus, tím špatným pak rozhodčí Graham Poll, který svými chybami průběhu utkání rozhodně nepomohl...

První duel v Turíně skončil 1:1, favoritem na postup tedy byla Barcelona. Všechno hrálo v její prospěch – domácí ligu už zřejmě vypouští a soustředí se hlavně na Ligu mistrů, měla k dispozici téměř nejsilnější sestavu, hrála doma a už patnáct zápasů v řadě v LM neprohrála. Juventus však byl odhodlán sérii ukončit a generálem mu v této bitvě byl český reprezentant Pavel Nedvěd...

Komentář k utkání a jeho statistiky najdete zde.

Vítězně tedy z tohoto souboje vyšel Juventus a pokračuje tak ve své snaze navázat na úspěch ze sezóny 1995/1996, kdy celou Ligu mistrů vyhrál. V semifinále jej však čeká velmi těžký soupeř - ať už to bude Real Madrid nebo Manchester United, bude favoritem. O tom, s kým se Juventus poměří, se rozhodne dnes večer na Old Trafford, kde domácí United musí stáhnout dvougólový náskok Realu z prvního zápasu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

JUVE! JUVE! JUVE!

Reagovat
HOST*Pavel

Není potřeba komentáře.Sledoval jsen první zápas,který nebyl nic moc,ale Juve bylo lepsí!Druhý zápas uvidím dnes,ale co jsem si přečetl nebylo co řešit.Za to jak hrají celou Ligu Mistrů si to zaslouží.A výkon rozhodčího.Je to jenom člověk!

Reagovat
HOST*Karlos

Je to jenom člověk, to jo, ale dvě penalty jsou dvě penalty - to je minimálně jeden gól - a to by Barce stačilo.

Ale souhlas s tím, že první zápas remizovali se štěstím - kdyby doma vyhráli, měli pokoj.

Postoupil lepší, i když mě to mrzí - Barca byla můj kůň.

Reagovat
HOST*Skynet_IV

Juve hrál líp, aji doma aji venku a to kdyby doma nedostal ten blbej gol tak by byl prvním týmmem kterej porazil barsu po zápasek bez prohry a porazil by ju hned 2x no řeknite neni to skvělé. Nedved byl nejlepším hráčem zápasu. Ale Buffon ten taky podává standartně nadprůměrný výkony. Skoda že narazí na Real kdyby dostaly AC nebo Inter Milan tak by se dostaly do finále a tam už by to nějak vyhrály. Ave Juve.

Reagovat
HOST*polski

Sice v určitých fázích působil Turín trochu rozpačitě, ale to v důležitých zápasech bývá. Ale jinak to byla paráda. Můžeme být jako národ hrdi na to, že za takový klub kope náš fotbalista, který je tahounem týmu a je jeho nepostradatelnou složkou.

Reagovat
PJ

Přesně tak, Pavel Nedvěd je v současný době jednim z nejlepších záložníků na světě...

Reagovat
HOST*NikinkaNedvé

Juventus je nejlepší klub na světě!!!!!!!!A Real porazí levou zadní!!!!Nedvěd je najlepší záložník na světě.A Alessandro Del Piero se na utkání s Realem zase vrátí do formy.Na to vemte jed.Já mu věřím!!!

Reagovat
HOST*Miroslav

Jestli chce nějaký klubporazit real musí počítat stím že mu musí dát aspoň tři góly,protoze real gol vždy dá, je ted favoritem cislo jedna a juve to bude mit velice tezky , ale jak je videt na spanelske tymy umi, ale furt je to real, a stim musi pocitat, moc v postup juve nemerim ale pral bych jim to.Bude zalazet jak zahrají na realu.

Reagovat
HOST*Antoneo

Juventus jsou sulini,byla to haluz jako svina.

Reagovat
HOST*

Přeně tak, byla to haluz. Rozhodčí měl zapískat minimálně jednu ruku.

Reagovat
HOST*

Jsou to mojí spolužáci kteří fandí manchasterakum uniteda a potrebuji si vilit zlost Ave juve Ať žije. Jsoou nejlepší na světe

Reagovat
HOST*man.

viz nadpis

Reagovat
HOST*Borec

Myslím si,že Juvetus je v semifinále právem, ikdyž nedává moc gólu,ale má na to. Těch sprostých hovad si nevšímejte, protože jsou to kreténi

Reagovat
HOST*reznik

Nejradsi bych je postrilel.Nelibi se vam Bufon,zavolejte nam,Prejedeme ho luxusni limuzinou.-A zadarmo.!!!!!

Reagovat
HOST*Man.utd

Tak jo, moje číslo je 608/469214. Tak mě zavolej a domluvíme se!

P.s. nepřejížděj ho limuzínou ale trabantem!!!

Reagovat
HOST*adam

běž do prdele

Reagovat
HOST*Adam

juve vyhraje LM

Reagovat
Webmaster

Nějak se nám tu rozmnožily vulgární příspěvky (už jsou smazány)... Pánové vyjadřujte se slušně, jestli máte potřebu nadávat tak to běžte někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč Wemastře!!! Klidně si to můžou číst malé děti,nikdy nevíte!

Reagovat
antimadrista

Většina těch, kteří to píšou, jsou tu stejně jenom málokdy.

Reagovat
HOST*

Juventus vyhrál proto že Barsa neumí hrát Fotbal!

Reagovat
HOST*

Nevím proč se tolik kritizuje výkon rozhodčího, je to jen člověk?! Myslím si že podal velkmi kvalitní výkon, snad jedinou chybu udělal, že nepískl pro Barcelonu první pok. kop za ruku, v druhém případě se však ani o ruce nedá hovořit, hráč Juve ji měl u těla, a pokud si to člověk dokáže přiznat, tak rozhodčí ani Barcu nepoškodil, vše si za to můžou sami!!! Já sám jsem jejím fanouškem a výkonem, který předvedli mě opravdu zklamali, hrát proti 10 v opravdu více jak domácím prostředí a prohrát brankou v prodloužení po velmi hrubé chybě obrany, která nedokázala pokrýt jediného útočícího hráče? Jinak před Nedvědem klobouk dolů, kdyby tak hrál ale někdy i za repre!

Reagovat
antimadrista

Víš co, Barca to chtěla rozhodnout ze hry, ne z penalt, proto se v prodloužení pustila do mohutnýho tlaku. Barca cítila, že to může rozhodnout a tak všichni měli ofenzivní myšlenky, ne defenzivní, proto ta chyba. Rozhodčí je jenom člověk, to jo, ale v tak důležitým utkání by neměl chybovat.

Reagovat
HOST*ss

Bylo to supper

Reagovat
HOST*Juve

Juve bude hrát z Realem.I když první zápas prohráli,ještě není rozhodnuto.Byloto jen o GOL!Juve doma bude hrát z dobrou hrou dozadu.A vyhraje 2:0

Reagovat
HOST*ss

vyhraje juve

Reagovat
HOST*

Juventus 3:1 Real - a za stavu 3:0 to mohlo být 4:0 kdyz Alex Del Piero nedal 2 golovky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele