V desítce finalistů ankety Fotbalista roku nechybí obhájce Souček ani Schick

25.05.2022, 18:47
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
monty25

Fotbalistka roku je zase komedie. Kamila Dubcová v sezoně 2020/2021 nejlepší záložnice Serie A, na podzim 2021 byla v ideální jedenáctce ligy a stejně je až pátá stejně jako loni. To už je regulérní zaujatost hlasujících proti ní. Měla být minimálně v Top 3 místo Báry.

Reagovat
kilobyte

Protože to nikdo nesleduje a West Ham, PSG a Juventus mají větší jméno než Sassuolo.

Reagovat
monty25

To máš asi taky pravdu, ale spíš je to podle mě o tom, s kým jsou hlasující (trenéři, kapitánky ligových týmů) větší kamarádi. A to není vůbec nic proti holkám, co se umístily v Top 3. Báru bych tam ale nedal z toho důvodu, že v PSG byla až od podzimu a ze začátku taky moc nechytala. Někdo sice může říct, že tam pak chytala Ligu mistryň, ale v roce 2021 měla v LM všehovšudy jenom dva starty. A co se týče repre, tak třeba v Nizozemsku nás hodně podržela, ale naopak na Islandu jí ten zápas vůbec nevyšel.

Reagovat
srbic13

Reagovat
Salfovic

Proč to vyhlašují tak pozdě ?

Reagovat
kattos

Ten Kadeřábek tam

Schick asi jasnej

Reagovat
srbic13

Reagovat
Csaplárova past

Schick jasny vitez

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Kadeř a v přímém přenosu pochčije Francův portrét. Dovalilem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele