V Arsenalu zatím na titul nikdo nemyslí

05.12.2007, 10:12
Aktuality
V anglické Premier league se letos schyluje k velmi vyrovnanému boji o mistrovský titul, zatím má navrch Arsenal. Dokonce sezóny však zbývá hodně času a Sir Ferguson z konkurenčního Manchesteru United předpovídá londýnskému klubu propad tabulkou.

Anglickou ligu zatím vede Arsenal. Po dnešní dohrávce s Newcastlem už může mít náskok šesti bodů před pronásledovateli. Další rozestupy jsou těsné – Manchester United, Chelsea i Liverpool celkem dělí pouhé tři body.

Závod o titul nejlépe rozjel Arsenal, na Emirates Stadium však jakékoli úvahy o prvenství odmítají. "O titulu zatím přemýšlejí možná tak snílkové. Ale my jsme realisté a víme, že po čtrnácti zápasech k titulu ještě vede opravdu dlouhá cesta," míní manažer Arsene Wenger.

"Anglická liga je skvělá, protože musíte podávat kvalitní výkony po celou dobu a soustředit se na každý zápas – a právě proto nejsme snílkové, ale realisté," dodává Wenger.

Na druhém místě je zatím Manchester United, který anglický titul obhajuje. "Nebýt prohry v Boltonu, byli bychom ve skvělé pozici," mrzí víkendový nezdar manažera Sira Alexe Fergusona.

Skotský lodivod však svému týmu věří, na rozdíl od dosud vedoucího celku. "Arsenal zatím hraje dobře, ale bude ztrácet body. Nepochybuji o tom," prohlásil Ferguson.

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jo ale ztracet bude aj manchester, a titul ziska liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak správně to řek Alex,a titul zůstane na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

suchá závist tihle nyti z manchesteru a liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis po 38. kole, je to jeste dlouha cesta a dulezite je konecne poradi a tam bude na prvnim miste liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, titul půjde na Anfield road ...

Neříkám, že to není možné, ale není příliš pravděpodobné. Liverpool má na to získat titul, ale ne pod vedením toho Španěla.

Reagovat
smazaný uživatel

manchester zase obhaji titul...verim temu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele