V Anglii by se mohla hrát bez diváků i celá příští sezona

04.05.2020, 12:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (315)

Přidat komentář
Taiger

1. pro Android > iOS

Reagovat
r.mrazik

hmm...ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kris_kros

Reagovat
LidoOP

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
patas92

Reagovat
Stannis Baratheon

Bacha, teď tě trendyzmrdi zadupou.

Reagovat
risk je zisk

Nevim v čem, OS Apple je na opravdu vysoké úrovni. Android má všude spoustu chyb. Na upgrade softwaru se čeká poměrně dlouho. Měl jsem oboje a OS Apple se nedá nic vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Apple ti řekne, jak máš ten produkt používat a nastaví ti téměř vše za tebe, takže můžeš si být jist, že tvůj iphone je stejný jako iphone člověka z druhé půlky republiky. Android je více kreativní a otevřený, což logicky zase znamená, že i více chybující

Reagovat
jk

Ta argumentace otevřeností androidu mě vždycky dojme. Přitom naprostá většina lidí, kteří android vlastní si dovolí nanejvýš nějaké kýčovité widgety a launchery imitující iOS.

To, že můj telefon funguje stejně dobře jako telefon někoho z druhého konce republiky je právě ta přednost a ne vada.

Reagovat
bobis21

Nesmysl, většina lidí které znám používají nějaké aplikace které nejsou z oficiálního obchodu. A imitaci iOS jsem opravdu ještě v životě neviděl, to fakt někdo chce?

Reagovat
Hokaido

Jaké aplikace konkrétně? Já používám telefon jako normální člověk a žádné aplikace mi nechybí.

Reagovat
bobis21

Tak u lidí co znám se jedná hlavně o hry.

Já bych to ale nemohl mít hlavně proto, že na tom nejde dělat věc kterou má telefonu dělám skoro každý den - připojit repráky a nabíječku zároveň. Nechápu že někdo vyrobí telefon který to nezvládá bez dalších doplňků - což je jediný důvod existence společnosti Apple - prodej výrobků které tě donutí kupovat další výrobky.

Reagovat
oddy

Pro někoho přednost, pro někoho vada. A launchery ve většině kopírují pixely nebo jsou úplně odlišný od iOS i ostatních nadstaveb.

Reagovat
jk

Věřím, že má světě jsou lidi, kterým to vyhovuje a proto sáhnou po Androidu. Ale i tak si myslím, že většina lidí volí Android kvůli nižší pořizovací ceně a ne kvůli možnosti stáhnout si neoficiální aplikace.

Reagovat
smazaný uživatel

1. OS Apple - fakt znalecký název

2. Android je v tomhle opravdu potomek Linuxu - mrda nadstaveb, takže předpokládáme že o vanila Androidu nemluvíš, zkus i třebai blbej EMUI a budeš mluvit úplně jinak

3. Mám pod rukama už je slušnou dobu obojí a ta uzavřenost macoSystému a nemožnost změny některých hloupých featur je naprosto nemožná.

4. Co se týká bězpečnosti a zranitelnosti iOS vs Android, tam bych se jablíčkářů dotkl až moc, to přeskočíme.

5. Jediná věc, ve který "OS Apple " na míle předčí Android je krásná zpětná kompatibilita a pomalé morální umírání stroje, ať velkého či malého.

6. Jediná skupina u který jsem vždy chápal vlastnictví iPhonu je ta skupina lidí, kteří vlastní i velkej iJablko stroj a to je zase skupina lidí, která to opravdu potřebuje pro práci a těm fandím a fakt jim to přeju, protože jím to prostě krásně šlape a funguje jak má

7. Obyčejnej člověk, si vystačí s Androidím strojem střední třídy za 4K, počítačem střední třídy za 15K a když ho serou Widle, tak si tam stačí nahrát Ubuntu, nebo jakýkoliv jiný derivát. Všechno ostatní je zbytečnost, protože potenciál těch strojů nikdo nevyužije...

ano telefon za 4K se musí po 2-3 letech vyměnit, ale těch, kteří vydrží na jednom iPhonu víc jak 6 let je taky hodně málo, takže finanční úspora tam je +/- nula k nule... nicméně mít iPhone bez "macoSystému" je naprostá zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď jsem se asi sekl v názvosloví, protože dneska telefon za 4K a noťas za 15K není střední třída co?

Reagovat
smazaný uživatel

nn to bych řekl že spíše hraničí se střední třídou. Normální člověk, co má medián čili střední třída si koupí telefon tak kolem 8-10k a notas tak kolem dvacky. To jsou dneska takové standardy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli , já jsem v tomhle totálně mimo... já kupuju pracovní noťas z druhý ruky tak za 12K max a novej Android vždy tak kolem 4K. Víc za to nedám, když vím co od toho potřebuju a za co se zbytečně připlácí.

Naštěstí pro práci nepotřebuju CADy, takže mi na všechno bohatě stačí můj pr(DELL) s i7-85550U a integrovanou grafikou.

A kvůli focení sáhnu radši po Nikonu D500 co máme doma ... takže se mi tím vždy eliminuje to nejdražší za co se připlácí... v telefonu za luxusnější foťák a v noťasu za Grafickou kartu a na paření her mi stačí bazarovej comp s i5 a 1060 za 8K.

Reagovat
TheTopFootbaler

Mobil 8-10 je úplně mimo, za čtyři tišonce krásně poslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale je pravda a to mě totálně baví vždy, když po mě chce někdo abych mu pomohl vybrat novej noťas, jak ta střední třída končí tak na max na 23-25K a od nějakých 26K jsou ty stroje skokově výkonější a já jim za boha nevysvětlím, že za 2 roky budou nešťastný, protože když si ty 4K nepřiplatí, tak jím ten noťas zestárne mnohem dřív a zbytečně vyhodí mnohem dřív další prachy za další novej noťas.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jsou velmi časté příklady z praxe nejhorší jsou ti, co chtějí, aby ten notebook dobře vypadal, byl ultra tenký ale nepřehříval se a nehučel ale zase aby na tom šly i hry :D prostě technologicky nereálná věc. Mnohdy by stačilo koupit kvalitní repas ThinkPadu pod 10 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Přesně! A ještě když chtějí aby byl dotykový a do toho měl podporu Active Penu... ideální případ ... jo a ještě aby byl max 14" ale měl numerickou klávesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
r.mrazik

no..to fakt zadna stredni trida neni..

mne bavil android,kdyz jsem byl malej...nahravat tam ruzne ROMky a dalsi veci...a software se dal krasne sehnat jinde,nez z obchodu

postupem casu me tyhle kraviny totalne prestaly bavit...a za soft neni problem platit...

jabko mi vydrzi vzdy tri roky,kdy prichazi nova generace...koupim za 25,prodam za 13...rozdil 12 tacu...takze vlastne tri tvoje telefony,kdybych ho musel kupovat kazdy rok...preci jen telefon za 4 tisice je nic moc...

ma to super fotak, nejlepsi nahravani videa, ma to imessage...a soft podporu minimalne 5 let...ktery android si o tom muze nechat zdat?

mac nemam,takze to neni uplne idealni...ale android uz bych nechtel,i kdyz by nebyl problem na to znovu najet...

a navic...v zari ma vyjit jabko se 5,4 palcovym displejem,takze relativne maly telefon...takze dalsi velky plus pro me

Reagovat
smazaný uživatel

odpovědí jest OnePLus, všechno, co zminuješ. Není náhoda, že například v Indii je to číslo jedno. Za 15-17k máš podporu na x let a má to 8gb ram

Reagovat
oddy

Oneplus má podporu 2 roky, teď možná maximálně 3. Super foťák kromě 8 pro taky nemá, na iphone se v nahrávání videa nechytá a imessage taky nemá. Ale jinak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

no na model oneplus 6 a 6t což je už skoro v podstatě dva roky starý model dali teď 3 roky garance, takže těch 5 cca tam bude. Hlavně vzhledem k hardware to je prostě záruka, že by to mělo stačit. Cenovka u sedmičky se bohužel vytáhla no, ale ma to zase nové features

Reagovat
r.mrazik

myslis to posledni one plus,ktere se cenove vytahlo temer na uroven jablek?

nema smysl prechazet...a ani one plus tusim nema sott podporu tolik let...

ram me vubec nezajima,kdyz mam jabko

Reagovat
r.mrazik

ale tim nerikam,ze to spatny telefon...je skvely...jen ne pro me

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to mě taky bavilo různý ROMky... na svůj Galaxy S1 jsem navrtal tenkrát myslím i vanila Android 4 co uměl rozpoznávat xicht. Sice to ještě neumělo česky, ale machroval jsem na už tenkrát starým SmartPhonu že si odemku obrazovku jen přes rozpoznávání xichtu... s tím na mě pak machrovali o pár let pozdějc, když sem seznal, že to je stejně k ničemu, jako s novinkou .

Hele já jsem měl vlastně zatím vlastnil jen 4 Smartphony... Galaxy S1 (5.5K v tý době), pak červenou rýži od Xiaomi (4.5K), to byl snad první Xiaomi v ČR, nikdo to tady tenkrát ještě neznal . Pak Galaxy S5 (4.5K dovoz z trhu Japonsko/Korea, takže custom ROMka v tý době nějak nešla) a teď vlastním od Huaweie nějakou obyč krabyčku za 3.5K to byl dárek abych se prej už netrápil s S5, jinak bych na ní byl pořád. Mezi tím jsem si pořídil iJablko 7plus z druhý ruky za 8k (překvapivě bez jedinýho problému), páč jsme chtěli jet na 4 měsíce do Vietnamu, tak abych mohl něčím pěkným rychle dělat fotky a videa, aniž bych musel šahat po zrdcadlu, koroňák nám to stopil a pro běžný užívání na iPhonu umírám, takže kámoška dostala dárek k narozkám.

Pořád je to i v dnešní době o tom jak moc chceš investovat čas a jak moc chceš aby ti věci šlapali tak jak sám potřebuješ a nebo to necháš na někomu jiným, kdo ti to předkouše. Na noťasu si jedu na novým Ubuntu 20.04 a jako telefon mi stačí levnej Android, kterej za 2-3 roky vyměním. Počítačem můžu telefonovat, SMSkovat skrz Phone a skrz Phone můžu plnohodnotně používat Comp. Tím děkuju KDEConnectu. Tahle krabička co teď vlastním dělá všechno tak jak potřebuju bez záškubů a pořád chodí nový aktualizace. Až přestanou chodit a já si toho všimnu tak nahradím něčím co bude dostávat nový aktualizace a až se to začne zaškubávat, tak kouknu po nový levný krabičce. Ale dřív než za 2 roky odedneška (už ho rok vlastním a je jak novej) to nebude.

Hrozně mě přešlo bavit platit za věci který nevyužiju... a u smartphonu to platí desetinásob. Jsou věci, který bych si nikdy použitý nebo z nízký i střední třídy nekoupil. Ale u týhle spotřební elektroniky na každodenní používání... ne přešlo mě to.

Radši si ty prachy utratím za lepší pití, lepší jídlo, delší dovolenku, víc zážitků... mě se vyplatí si zaplatit za tyhle věci. Ale je to každýho věc jestli je pro něj důležitější si fotit a streamovat v hezký kvalitě dovolenku na týden přes kvalitní phone za 20K a nebo pojede na hezčí nebo delší dovolenku a místo honění se za fotkama si to užije. Neříkám že to tak má každý, ale osobně jsem ještě nepoznal nikoho kdo by si koupil telefon za víc než 10K jen proto, že mu to vytvářelo pocit že je borec a že by ten telefon za tu cenu plnohodnotně využil. Obzvlášť s porovnáním jak tu svou levnou krabičku dojím já

Reagovat
r.mrazik

jojo...naprosto te chapu a vubec nic proti tomu nemam...

ja treba ted narazil na starsi (ale stale zabaleny) iphone SE,ktery je boží...a premyslim,ze to vymenim za muj stale jeste dobry iphone X

Reagovat
mikelinos

A ve vesmíru si byl taky první?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to byl Jurij

Reagovat
mickey mouse

mám 6s už od releasu (cca 5 let?) a pořád šlape skvěle, žádné záseky, všechno pynulé. Budu si kupovat nový, jen kvůli foťáku. Jinak věřím že by tak 2 roky úplně v klidu mohl ještě sloužit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gazdo

Ja som mal este do decembra 5S a stale slapal bez jedinej chyby a keby som nebol ozraly na vianoce a nepadol mi na zem zrovna na maly kamienok a nerozbil sa tak by som na nom fical doteraz mam teraz 7 a pokial ju nerozbijem tak nemienim menit... fotky to robi slusne, je to rychle, idealna velkost a dobre to vyzera... ak vydrzi 10 rokov tak kludne ju budem pouzivat aj 10 rokov kedze nic viac proste od telefonu ako 7 ponuka nepotrebujem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Wut, přidáš starý jabklo za 13?

Reagovat
r.mrazik

V mobil pohotovost výkup za 10...na bazaru dostanu možná 13

A i kdyby těch deset...

Reagovat
Svatej

To je fakt úlet, že to berou. Takovej IPhone 8 seženeš fingl novej dneska za 10, přitom je taky starej tři roky..

Reagovat
r.mrazik

iphone 8 neni iphone x ze jo...

ale proste jabka celkove hodnotu ztraci pomalu...vsak se staci podivat,jak se prodavaji ty jejich notebooky...5 let stary a ma to hodnotu polovicni...to windows laptop hazes z okna,kdyz je tak stary

nehlede na funkcnost toho notebooku...

Reagovat
Luc-Luc

na 5 letej windows laptop dam lubuntu a jedu dal bez problemu, jinak iphony fasujeme v praci a je pravda, ze zadnej Android mi tak bez problemu nesel nikdy po nekolika letech, ale taky je pravda, ze ja jsem android telefony kupoval v hodnote 3-5 tisic a za cenu te 8, co mam ted, bych mel tri nebo ctyri takovy, takze to v konecnym dusledku vyjde na stejno

Reagovat
r.mrazik

tojo...jenze jsou lidi,kteri na ubuntu prejit nemuzou a vlastne ani nechteji

nechci delat nejaky rozbroje...vrcholne androidi telefony jsou skvely

pak mam zkusenosti s temi levnejsimi a ty proste velmi brzy zacnou byt pomale a "divne"...a je to pak spis o nervy

navic u jabka neresit ramku a dalsi veci...proste ten pristroj funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

no, přítelkyně teda už u starého iphone 5s ramku řešit musela, některé aplikace už na tom 1GB odmítaly fungovat a padaly, přesto je úctyhodné, že tak starý telefon dostal ještě upgrade na iOS 12 v roce 2018

Reagovat
r.mrazik

preci jen je to model roku 2013

ale mas pravdu...1 gb ramky je ted uz rozhodne malo...

Reagovat
r.mrazik

ja spis myslel ramku u novych pristroju...kde u androidu resis,jestli to ma 6 nebo 8 nebo bzilion...jabko koupis a roky ramku neresis

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

nový LXDE na Lubuntu vypadá luxusně... od poslední návštěvy Lubuntu šlo fakt s designem nahoru

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TheTopFootbaler

Každý rok nový mobil, kde žiješ? Ty tři roky ti vydrží i Android za 4k, akorát ke konci už to bude trochu dýchavičný, ale furt v pohodě.

Reagovat
r.mrazik

*ke konci prvniho mesice...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale prosím tě, už to dávno není tak kritický jako kdysi. Na Galaxy Trend Plus jsem kdysi dávno vydržel asi pět let, pak už se to prostě nedalo, no. Teď mám skoro rok a půl Huawei P Smart a žádné zpomalení nepociťuju.

Reagovat
r.mrazik

v pohode...ja kupoval levnejsi (cca 4 tisice) android pred rokem a ted uz se to moc neda...

ale stredne drahy samsung je stale jeste ok...

Reagovat
TheTopFootbaler

No, haha, já jsem si v mezičase schválně zkusil spustit Chrome, a je fakt, že se načítal pomaleji než jsem čekal, takže ta změna je asi nevědomá, ale je tu. Ale jako pořád mě to nijak neobtěžuje, takže chill.

Reagovat
r.mrazik

ale jasne...nekdo to vubec neresi...

mne to treba sere,kdyz na neco musim cekat

a treba muj letity ipad mini 2 je pro me uz pekelny pristroj...ale to je z roku 2013

Reagovat
TheTopFootbaler

Ajajaj, sedm let elektronických je jako 126 lidských, ten už by měl být dávno po smrti.

Reagovat
vodka

já mám přes 3 roky xiaomi a rychlost je pořád ok, akorát ten foťák stojí už dost za hovno...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč bych třeba já, co kupuju mobil většinou v cenové relaci kolem 7-8 tisíc kč, (a spousta dalších lidí, kteří kupují mobily i za méně) bych měl chtít mobil za trojnásobek a víc, když vše co potřebuju je přístup k internetovému prohlížeči, sociálním sítím, volání a psaní SMS? Když někdo těch peněz navíc nelituje proč ne. Nechci se hádat co je lepší, Iphone jsem měl jen jeden, a nevyhovoval mi, protože radši ten mobil ovládám, ne jsem mobilem ovládán.

Apple má zkrátka dobrý marketing, že spousta lidí má pocit, že ho prostě musí mít, a když ne, tak jsou vlastně podřadní.

Reagovat
smazaný uživatel

jj na druhou stranu, třeba si zkus práci na Ipad s apple pencil a pak na tabletu s Androidem. Prostě není to jen v marketingu, oni to mají fakt vylazený neskutečně. Celkově je to velmi příjemné prostředí, které působí hladce s každým tahem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Fajn, slyšel jsem že například pro práci v nějakých programech je to lepší. Ale to už není běžné používání, o to mi jde. I lidé, kteří to mají jen na focení na Instagram se pak cítí oproti ostatním na větvi, i když za to vyplácli roční kapesné nebo skoro dvě výplaty. Přitom na focení fotek v zrcadle to vážně neotřebuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě :D ale žijeme v divném světě, kde prioritou je opravdu značkové oblečení, auto a jabko v kapse. Hlavně se to pěstuje už na základkách a časté jsou případy, kdy se děcka smějí těm, kdo třeba jabko nemají atd. Technologický doba má prostě i tyhle efekty no

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš jde o priority. My měli ma střední spolužačku, které rodiče nedávali moc peněz a tak si musela během studia na střední přivydělávat. Nejezdila s náma proto ja žádné výlety, vodáky, lyžaky, zájezdy do Londýna... ale nejnovější iPhone mít musela pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Tak přístup k tomu, co píšeš, budeš mít i s telefonem za 3 tisíce.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, budu. Taky přemýšlím že můj další mobil bude za 5 tisíc, ne za 7-8.

Reagovat
bbbauch

Momentalne mam iphone 8 a nikdy jsem za iphone nedal vic nez 7k. Nekupuju si ho novej, ale repas/po znamych. Stejne mi to porad pada na zem.

Nejlepsi je ta psychoanalyza od androidaru smerem k Applu. Maj ho proto, sby se necitili podradni. Tvl, co to resite za sracky

Reagovat
Stannis Baratheon

Já neříkám že si tím majitelé musí nutně léčit komplexy, to jsi mě špatně pochopil. Jen prostě občas vidím, že někdo nad někým ohrnuje nos, protože taky nemá jablíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se s tím setkávám v 90% případů...

Reagovat
Front hell

Asi spousta hloupých lidí

Reagovat
bbbauch

Tak to mam asi stesti na lidi

Reagovat
Hokaido

Nemáš, píše úplnou kokotinu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nepíšu kokotinu ... moje zkušenost je, že na jednoho normálního člověka s jablečným telefonem připadá 9 honičů, kteří nedokáží pomalu začít konverzaci jinak než pořiď si jablko. Ty co mají k tomu i jablečný noťas jsou už mnohem normálnější... ale skupina lidí co vlastní jablečný telefon a k tomu Windwos NB to je totálně kritická skupina

Reagovat
Bayern +

presne tak

Reagovat
Nihilister

Největší chybou androidu jsou většinou uživatelé.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Boban

Jako dlouholety uzivatel Androidu tvrdim, ze ne vzdy to plati. Zalezi na kazdem jake ma pozadavky.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
naheCZ

To záleží na tom, co od systému člověk očekává a preferuje.

Reagovat
oddy

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

cokoliv > iOS

Reagovat
risk je zisk

To ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv > iOS > Widle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Ipad je pecka, te´d když jde používat jako i notebook skoro. Ale zase třeba Oneplus a podobný mají ty androidy otevřený a můžeš si tam ledaco upravit podle sebe, v tomhle Androin vítězí na plné čáře. Apple ti řekne, jak máš ten produkt používat a nastaví ti téměř vše za tebe.

Reagovat
ADM

Tak odkedy nemám 15 rokov si už naozaj tému klávesnice nemením....

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem zrovna nemyslel :D například Oneplus, který má čistý android umožnuje dostat se přímo dovnitř toho systému a podílet se na vývoji. Jasně, že běžný uživatel, který to má na Instagram a Spotify tak tomu to je jedno.

Reagovat
oddy

Oneplus má oxygen os. Čistý android je nesmysl.

A iOS má výhodu i v tom, že tam ty aplikace často bývají lepší, takže i když užívá jen ty běžné aplikace, může poznat rozdíl.

Reagovat
ADM

Jo, len koľko percent konzumentov naozaj potrebuje otvorený os a potrebuje ho celý život upravovať? Je to silný argument, ktorý používajú užívatelia androidov takmer nonstop, ale nedokážem si predstaviť že to naozaj potrebuje aspoň 1% z nich

Reagovat
jk

bych řekl, že pokud nejsi nějaký geek co nosí černý tričko s nápisem loading tak určitě oceníš více třeba AirDrop a možnost pracovat v cloudu bez nějakých nádstaveb a aplikaci třetích až čtvrtích stran než možnost zasahovat do vývoje operačního systému.

To je tak blbej argument proč si zvolit radši android než iOS, že tomu snad nemůže věřit ani člověk s tím androidem

Reagovat
oddy

AirDrop? Na ten musíš mít noťas/tablet od Apple. A v tom případě to u některých android výrobců funguje rovněž (když od nich máš dvě zařízení, třeba huawei). Nově windows pracuje na apce pro mobily, kde by to už mělo fungovat mezi windows a samsung. Pokud myslíš přenos mezi iphony pak stejný problém = druhý člověk musí mít iphone.

Pracovat v cloudu můžeš i u androidu bez aplikace třetích stran.

Takže sám jsi taky neuvedl zrovna dobré argumenty.

Reagovat
jk

Samozřejmě, že AirDrop funguje pouze mezi Apple zařízeními. Ale ta funkčnost je někde úplně jinde oproti tomu když chce člověk sdílet soubory tímto způsobem mezi různými telefony s androidem nedej bože počítačem s Windows. Proto to beru jako výhodu Apple zařízení celkově

Cloudové služby jsem měl na svém androidu pravda asi 7 let zpátky a na Apple se to nechytalo ani omylem. Jestli teda pokročili dopředu dobře pro ně ale google s tím svým chaotickým podáním desítek aplikaci mi prostě přijde příliš složitý. Ale je fakt, že s tím opravdu dlouho nepracují.

Reagovat
naheCZ

Však existuje Google Drive. Naprosto bezproblémová služba. Používám několik let prakticky bez problému, dostupnost všude.

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Super, ale třeba mě to v době kdy jsem měl android+Windows přišlo zbytečně složité a chaotické. iCloud integrovaný přímo do OS je pro mě prostě jinde. Plynule člověk přechází mezi zařízeními a vlastně ani nepozná, že data jsou uložena jinde než na disku. To samé aplikace a jejich integrace do toho cloudu. Bavím se ale o případě kdy člověk používá jeden systém a v tom je podle mě právě ta síla iOS.

Používat android+windows pro mě byl prostě porod. Kopírování souboru přes aplikaci, cloud přes prohlížeč, kompatibilita tak na 50%.

Ale je fakt, že srovnání android+chromebook nemám.

Reagovat
naheCZ

Tak Google Disk má appku jak pro Android, tak pro Windows (jak je to teď s Linuxem nevím, vím, že ještě před 2 lety ta podpora nebyla dobrá). Nainstaluješ ve win appku a máš složku, která se ti automaticky synchronizuje napříč všemi zařízeními. Ještě máš možnost OneDrive, pokud by si chtěl přímo něco integrovaného ve Windows. Od známého mám potvrzeno, že to dobře funguje i na Androidu, ale nezkoušel jsem. Jasný, že pokud má vše od Applu získáš tak nemalou výhodu v tom, že vše je kompatibilní a jednoduché. Ale stejně tak můžu dosáhnout stejného (i lepšího) výsledku za použití různých systému.

Reagovat
jk

Nikomu to neberu. Člověk by si to měl zkusit a uvidí. Ale upřímně můžu říct, že android+windows bylo daleko komplikovanější než iPhone+MacBook. Tak samo je ale debilní kombinace iPhone+windows. ICloud tam sice je ale je to právě zhruba tak na úrovni android+win. Z toho mi vlastně plnyne, že není špatný android ani iOS ale windows

Reagovat
kiwwi

ja mam prave opacnu obavu, mozno by som aj presiel na iOS ale co teraz s tym ecosystemom co mam od googlu? Google drive, google photos, family account - da sa to pouzivat aj na iOS? Mal by som cloud aj od google aj od apple? Neni to zbytocne a komplikovane? Oplati sa mi to, ked ma zena android a X dalsich zariadeni (hodinky, chromecast a pod. je android friendly)?

Toto su vsetko otazky, na ktore sa mi ani len nechce zhanat odpovede a to uz nehovorim o tom, kupit si iPhone a testovat to na vlastnej kozi

Reagovat
jk

Google na iOS normálně funguje. Dokonce znám člověka co používá doteď fotky od Google na iPhonu a ty aplikace jsou tam asi dobře vyladěné. Což se dá říct o většině aplikací. Ale hlavní deviza iOS je v tom Apple ekosystému když používáš víc jejich zařízení.

Ta “pestrost” androidu naráží na to, že každá společnost co jej využívá si jde tak trochu svoji cestou a funguje tam toho asi víc ale nic má 100%.

Reagovat
r.mrazik

ja pouzivam veci od google a mam ios...je to uplne v pohode

ale jestli mas i hodiny a chromecast,tak bych pak pouzival android...

Reagovat
kiwwi

a tak ako casom sa daju tie veci obmenit - apple watch, apple TV a pod. ale chce sa mi to riesit? Ani nahodou...a uz vobec nie do toho investovat kopec dalsich penazi - ked si vezmes ten cenovy rozdiel - apple watch vs android watch 400 vs 200 eur, apple TV vs chromecast 160 vs 50 eur, iphone vs android phone 800 vs 400 eur

ja som si vedomy toho, ze apple je kvalita a ten ecosystem maju lepsi, ale ten prechod plus peniaze ma odradzaju

Reagovat
r.mrazik

jj

Reagovat
Gazdo

to sa zda prechod je velmi rychly pretoze jednoduchost jablka je proste nakazliva... ja mam aj Apple Watch a neviem si to vynachvalit... a Apple napr dobre komunikuje aj s garminom ak nahodou mas take

Akurat ten chromecast by mohol byt problem pretoze tam uz su u apple za podobne hracky ceny nasobne vyssie... nad takym niecim by som sa pozastavil asi aj ja.. ale ak mas dobry prijem, deti odrastene tak kludne do toho chod ten prechod bude si myslim taky isty ako u ostatnych apple vyrobkov - rychly a nakazlivy

Reagovat
jk

Chromecast jde celkem obstojně i s iOS i když nějaké omezení tam jsou, i když většina aplikací už stream do chromcastu nabízí, kromě ČT teda

Reagovat
r.mrazik

jj,jak pises...ale kdyz chces mit vse a bezproblemu,tak preci jen android bude jistejsi

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fff

Telefón Android.

Tablet iPad.

Notebook Windows.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hodně smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Telefon - Android

Notebook - Linux

Herní PC - Linux

Privátní cloud server - Linux

HTPC - Linux

Raspberry Pi - Linux

Reagovat
Müllered

Jsem na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

No... na Linuxu je pořád hraní někdy porod. Mám pár starších kousků hraných na Linuxu, AC2, ACB, ACR, SWToR, RocketLeague a nějaký další... ale stejně kvůli hrám jsem si pořídil starší herní PC s Widlema. Pro mě pořád Herní PC - Widle.

Teda je ale pravda, že starší tituly, který dneska W10 už odmítají spustit Wine zvládně vždycky

A co se týká Androidu, tak jsem team Linux, pořád tam to jádro je i když zmastěný. Takže i Telefon - Linux

A co takhle ještě Raspberry Pi - FreeBSD??

Reagovat
naheCZ

Herní PC bude pořád Windows a Linux to zatím nijak nedožene. Možná se dočkáme za několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ten zlom přišel potom, co Valve integrovalo do Steamu DXVK a Wine a začala jít na Linuxu bez problémů úplná většina her, většinou nejdou jenom multiplayer hry s nějakou zrůdnou DRM nebo anticheat ochranou (PUBG, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Destiny 2 atd.), ale ty stejně hrát ani nechci. Jediné, co mi vadí je, že ještě nejde Red Dead Redemption 2, a i tam je zřejmě jenom nějaký zádrhel v Rockstar launcheru, hra by měla jít potom v pohodě.

Reagovat
naheCZ

RDR 2 si za chvíli konečně zahraji. Nechtělo se mi dávat za to plnou cenu, ale nedávno jsem upgradoval procesor na Ryzen 3600 a dostal jsem k tomu zdarma xbox game pass na 3 měsíce, kam by hra měla v nejbližších dnech dorazit, tak jsem zvědavej.

Reagovat
Kovi81

RDR 2 by melo byt jen na xbox v game passu, ne v pc game passu.

Reagovat
naheCZ

Jo? Škoda...článek, kde jsem to četl se o tom nezmiňoval právě, tak jsem očekával, že to platí pro PC i XBOX.

Reagovat
smazaný uživatel

Filip, dík ináč

Reagovat
kvasha16

klasika

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, čistě ekonomicky dává mnohem větší smysl koupit 8gb ram telefon nějakého nabušeného číňana za 13k třeba, který ti výkonem vydrží 5 let než kupovat co dva roky levné šunty. Ty nároky aplikací budou stále větší a ekonomicky to opravdu smysl nedává. Ale chápu, ten pocit koupit si nový telefon je bezva a svět bývá chvilku růžovějším

Reagovat
smazaný uživatel

A co riziko ztráty nebo rozbití? Deska rvou 6GB RAMky i do něčeho za 4K... a když nejsi vocas co neinstaluje kde jakej žrout RAMky a o ten telefon se rozumně staráš tak ti stačí s přehledem 4GB v opačným případě si stejně většina lidí zasere i 8GB a divy se proč jejich telefon za 15K funguje hůř než "šmejd" za 4K.

Před rokama kdy lidi odmítali platit za některý věci vysoký částky si opravdu za kvalitu platili, ale baví mě jak se situace změnila. Člověku nevadí zaplatit za telefon který mu je k ničemu víc než kolik si pomalu zaplatí vývojář za svůj pracovní NB a kvalita tomu už neodpovídá.

Ale prosím jen s chutí další příběhy o ekonomické návratnosti telefonu za 15K který stejně nevyužije nikdo na nic víc než na malware

Reagovat
smazaný uživatel

No já se na to dívám trochu jinak, mobil využívám v podstatě ke všemu a trávím na něj jako každý spoustu hodin a dělám na něm všechny činnosti. Tzn. nebudu přece šetřit na něčem, na čem trávím ročně takové kvanta času a je to zároveň i pracovní i sociální nástroj. Tak prostě chci, ať to šlape co nejrychleji a vše dělám efektivně. A tady jsou ty počty jasné pro mě. Nevěřím tomu, že telefon za 4k pojede jako blesk multitasking za 2-3roky od koupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že asi ne, ale to ani telefon za 15k za 6 let.. tohle ale neřeším to je jasný že jsou lidi jako ty, kteří ten telefon jsou schopný využít, ale 90% lidí ho má zbytečně.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
bbbauch

Co je android?

Reagovat
Kovi81

tak to ani omylem, zazil jsem si oboji a na iOS nedam dopustit.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Je tu vůbec někdo, kdo měl Android i iOS a zůstal u Androidu z jiných, než finančních důvodů?

Reagovat
ADM

Reagovat
Kowe

Reagovat
bobis21

Já spíš neznám nikoho kdo po iOS zkusil Android a vrátil se. Jediné uživatele jablíček které znám jsou ti, kteří nikdy neměli nic jiného.

Reagovat
oddy

Já si spíš všímám toho, že spousta iOS uživatelů měla android před x lety, často ještě nějakej levnej a pak si teda zkusili koupit iphone. Ten v té době šlapal mnohem lépe, ale taky stál x-krát víc. No a od té doby mají zaškatulkované že android = zasekaný pomalý systém, zatímco iOS = pecka. To, že za tu dobu android ušel kus cesty už neřeší. Takovej jk je typický představitel téhle skupiny, když měl android před 7 lety a myslí si, že ten systém je furt stejný.

Reagovat
tomegg

Mám to podobně, ale určitě neřikám, že se Android seká a je to špatný systém, jen jsem přešel na iOS a vyhovuje mi

Reagovat
TheTopFootbaler

Kamarád měl kdysi dávno Sony Xperia Z, strašnej shit to byl, a pak přešel myslím na 6ku nebo 5ku od jablka a od tý doby se nevrátil. Akorát jeho argument je ta Xperia, takže to moc neberu.

Reagovat
tomegg

Já to mám podobně, akorát já bych si klidně koupil Android, jen jsem línej si zase zvykat na něco jinýho

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako to docela chápu, jakmile tam jednou jsi, tak se těžko přechází. Pro mě je ta cena prostě nepřekonatelná překážka, navíc nechci platit za něco, co plně nevyužiju, takže jedu základní Huawei a maximální spkojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Mal som android roky, presiel som na iOS. Po 6 rokoch som chcel zmenu, tak som presiel na android a vydržalo mi to asi dva tyzdne, okamzite som to predaval a kupoval iPhone.

Reagovat
naheCZ

Znám lidi, co to měli naopak.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to bude asi hlavně tím, že ten interface je něco úplně jinýho. Stačí prostě, abys byl hodně odmítavý ke změně a už i jiný ikonky tě vyštvou.

Reagovat
naheCZ

Samozřejmě, všechno je o zvyku. iOS zase není nějakej zázrak, ten důvod, že z něj moc lidí na android nepřejde je hlavně o zvyku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TopinB

Jop

Reagovat
Talker

Mám oboje a souhlasím. Měl jsem i windows phone pár let zpátky a i to mi sedělo víc, než IOS. Asi to je tím, že iphone nebyl nikdy mým primárním telefonem, takže jsem se s ním nikdy nepotřeboval učit a řešit věci.

Reagovat
r.mrazik

No...Windows Phone bylo slušný peklo

Reagovat
Bayern +

Ale no, práveže pohodka. Ja som pred iOS mal WP a bol som s tým spokojný, v tom čase som mal aj PC aj notebook s W. Jediný problém bol potom celkový presun na iOS, ale už keď som sa odhodlal...

Reagovat
r.mrazik

me lakala tehdy ta jejich nokie...jedna z prvnich s unibody...to byl tak pekny telefon...

ale ten system...no teda bylo to hodne velky nic moc

Reagovat
mojmira

taky jsem tvrdil, než jsem dostal služební iPhone, už bych droida znova nechtěl

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Bayern +

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Spalovač šancí

V zásadě by v Anglii mohli hrát už navždy bez diváků. Mohla by se tak uvolnit místa pro fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
PH8

Reagovat
ratusek

Reagovat
Modroočko

Myslím, že v Anglicku sú viac než spokojní, že svoje štadióny vyčistili od white trashu.

Reagovat
Witcher

Ještě že má Tottenham ten novej stadion

Reagovat
Greny

Reagovat
Busby babes

tak byl by to rpuser pro hodne klubu. Tottenham, Arsenal, nejvetsi prijmy z match day revenue mame my....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Slovenské kluby ovládnu Európu, keď budú mať výhodu domáceho ihriska aj na away zápasoch

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
janinho

Slovan sa kludne moze vratit na Pasienky... tie boli postinute zakazom fanusikov uz X rokov.

Reagovat
Modroočko

Reagovat
nani92

hrať zápasy na prazdnych tribúnach je blbosť, ked už, tak obmedziť kapacitu

Reagovat
nani92

a nech tam začnú nosiť rúška a problem solved, Corona bude preč

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Je ofiko už ten nový majitel NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

nope

Reagovat
Vincent Vegan

Jeste ne. Ted se ceka na provereni dealu ze strany vedeni PL. Snad to zatrhnou, ale moc tomu neverim

Reagovat
Ranoth

to uz sa do tej LM vobec nedostanete takze to chapem

Reagovat
smazaný uživatel

bude problem s el

Reagovat
Vincent Vegan

to uz je skoro ted s Wolves a Foxes, nejaky napumpovany NUFC navic uz nehraje roli..

Reagovat
Elliasson

Na druhou stranu, když vlastní v Premier League klub zámožný Američan, Rus, Emiráťan, tak proč by nemohl Saúd. Trochu se zajímám o Saúdskou Arábii a ta vražda skutečně se nedá připsat tomu, že na ni měl Salmán vliv, byť byla hnusná. Někdo z rodiny Saúdů velmi pravděpodobně ano, ale zas Salmán nešetří ani svou rodinu.

Reagovat
fenixLFC

takze ked salman nesetri ani svoju rodinu a ma najvacsi prospech z jeho konca tak je pravdepodobnejsie ze to bol niekto iny z rodiny, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Emiráťam > Saúdek

Reagovat
smazaný uživatel

Saudi jsou nejvetsi zmrdi. Ale tak hlavne, ze Amici kamosej s nima a uplne v poho Iran je nejvetsi nepritel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já doufám že jím to výjde a bude to hegemon jako City

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale někdo prý udělal nabídku na Osimhena za 72 milionů, a indicie vedly k Newcastlu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ten by se tam hodil. co nejvíce francouzů a afričanů do nového NUFC

Reagovat
Stannis Baratheon

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8280545/Lille-receive-stunning-75m-transfer-offer-unnamed-club-Liverpool-target-Victor-Osimhen.html

Plus jsem někde četl, že nějaký (tuším belgický) expert tvrdil, že ta nabídka je od klubu, který by tím mnohokrát překonal svůj přestupový rekord a že by se tam měl stát jednou z hlavních tváří nově budovaného klubu. Nemůžu to teď nikde najít, ale většina lidí se tam shodlo, že b mělo jít buď o Newcastle nebo o Sevillu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sevilla má nějakého bohatého majitele? K ním mi to moc nesedí, ale info nemám. V Newcastle by to mohla být ta jejich hlavní tvář a star týmu. Mě k ním seděl i takový Ben Yedder, Jović, Cavani nebo Mertens...ale proč ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak chudák by to tam asi nevedl, ale taky jsem četl něco o přestavbě kádru. Budou asi i hodně prodávat, tak by nějaké peníze být měli a chtějí údajně i Alexe Tellesa, Djimsitiho a Bakayoka. Těžko říct no.

Newcastle by mohl být zajímavý no. Dokázal bych si tam představit Hložka i Krále z ČR například, a pak hráče jako Castagne, Weghorst, N´Dicka a právě Osimhen, ne žádné hvězdy za zenitem.

Reagovat
Seydou Doumbia

já si dělal na internetu týmy z hráčů, které si tam umím představit a vyšli mi hned tři týmy samozřejmě počítám že si nechají hodně současných hráčů, ale pokud by třeba vzali Pocheho a dali mu za úkol hned první rok postoupit do LM, tak jsem si tam představil tyto hráče :

Benitez, Maignan, Onana

Grimaldo, Aurier, Meunier, Atal, Tagliafico, Firpo

D.Carlos, Otamendi, Aké, Vertonghen, R.Dias, Tapsoba

SMS, Soumaré, Zakaria, N.Keita, T.Partey, Tolisso, Vidal

D.Costa, Lemar, Rashica, Callejon, Willian

James, Draxler, Fekir

Mertens, Cavani, Ben Yedder, Jovic, Marega, Osimhen

Trochu nuda

Reagovat
Stannis Baratheon

Onana, Aké, Firpo, Sergej, Rashica, Ben Yedder, Osimhen

Plus ten N'Dicka a Castagne a současní hráči, to by asi šlo.

To by, bylo jako kostra týmu

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim proč, když chceš francouze, tak fandi francouzskejm klubům a když afričany tak francouzskejm nebo africkejm

Reagovat
Seydou Doumbia

Oblíbil jsem si Newcastle v době velké francouzské kolonie průměrných hráčů, kteří tam chodili pár let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, které období myslíš. Jako bylo to divný, najednou taková armáda

Argentinci takhle kolonizovali Inter Milán, v jednu dobu Cambiasso, Zanetti, možná i druhý Zanetti, Samuel, dva Militové a snad i někdo další... ale tak Inter... nacionální klub, tak se nejde divit!

občas mi přijde, že holandské týmy jsou zlehka kolonizovány Seveřany

Reagovat
Seydou Doumbia

Každá liga nebo týmy mají to své...v L1 je zase hromada afrických fotbalistů...

Reagovat
FC Porto FC

To bych chtěl vidět jak by to ty kluby zvládly finančně, tohle je kurva hodně milionů

Reagovat
Mastný Chobot

išli by zas hore príjmy z TV práv. Akože určite by to ani zďaleka nenahradilo tie príjmy z lístkov, ale iný jedine tak asi. Tiež si viem predstaviť, že bude v takom prípade oveľa ťažšie dostať sa k free streamu.

Reagovat
Greny

proč by šli nahoru prijmy z prav? pokud ma nektera liga smlouvu na delsi dobu tak by asi zustala stejna

Reagovat
Mastný Chobot

lebo pôjde vyššie dopyt po TV futbale

Reagovat
Mastný Chobot

a preto, že na tom teda asociácia klubov bude trvať, samozrejme

Reagovat
dave30

Asi bude větší poptávka po fotbalu v médiích. Takže logicky se může smlouva navýšit...

Reagovat
Greny

samozrejme ze kluby a svazy zkusi.. ale proste taky televize muze rict jednoduchy nazdar...

Reagovat
fenixLFC

cim by sa ale televizia pripraivla o sledovanost a prijmy....

Reagovat
dave30

A najde se jiná televize, která nazdar neřekne...

Reagovat
Greny

to je samozrejme mozne, pak zalezi zda se jim vyplati vykoupit se z te smlouvy...

Reagovat
Busby babes

taky moc nechapu, proc by sly nahoru prijmy z TV? az to spusti, jasne, ze se vsichni nadsene budem koukat na zapasy. Ale za par tydnu... zapasy bez atmosfery, v treninkovem tempu...

Reagovat
r.mrazik

pokud aspon nenatahnou plachty na sedacky,nebo neudelaji nejaky virutalni divaky a nebudou poustet do repraku jejich rvani,tak to bude silenost...

Reagovat
bobis21

Větší šílenost jsou teda fans z repráku

Reagovat
r.mrazik

to taky..ale porad lepsi nez poslouchat asistenty,hrace a bouchani mice o kopacky...

Reagovat
bobis21

Naopak, to radši uslyším jak řve trenér po hráčích než poslouchat "atmosféru" z repráku

Reagovat
r.mrazik

v pohode...ja takhle koukal prave na tu LM viz niz...a musel jsem to prepnout...to se nedalo...atmosferou horsi,jak zapas zimniho turnaje na umelce ve Frantiskovych Laznich

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
vestinustarychdubu

Kliknu na to a hned na minutě Neymar jak tam bulí na zemi... to je takovej odpad tenhle potrat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Hlavně ty slagry sledujou celosvětově desítky milionu lidí, takže těch 80k ze stadionu moc velkou roli nehraje

Reagovat
fenixLFC

aj tak na polovici streamov su ti divaci stlmeni ze ich ledva pocujes a pocuvat len komentatorov...

Reagovat
bobis21

Existující smlouvy by se asi nezměnily, takže by příjmy z TV byly stejné, pokud by nepodepsali nějaké dodatečné smlouvy.

Reagovat
dave30

Asi bude větší poptávka po fotbalu v médiích. Takže vedení ligy bude tlačit na majitele současné smlouvy. A pokud on nezareaguje, tak se jistě najde někdo jiný, který navýší. Jde o to, jak je smlouva postavená (na jak dlouho, případné penále za vypovězení atd.).

Reagovat
bobis21

Vypovězení bude určitě obrovská částka (resp. vyšší než kolik jsou schopni vyjednat navíc). Navíc tam většinou mají výhradní právo pro danou zemi / region, takže udělat smlouvu s další společností navíc taky nebude možné. Nedovedu si představit že by dokázali vyjednat peníze navíc pokud TV společnosti nebudou chtít samy platit více (např. pro zachování dobrých vztahů aby udrželi práva i po konci smlouvy). Jinak to nepůjde.

Reagovat
krisa

nevím jak funguje vyplácení klubů ale za letošek TV společnosti určitě budou tratit, tak proč by měly ustupovat když budou mít možnost dohnat ztráty?

Reagovat
Marv

V čem bude vyšší příjem z práv? O těch pár tisícovek, co se nedostanou na stadion? Naopak konec sezony vyjde do období, kdy je zájem spíše o jiné věci, než sledování fotbalu někde u televize..

Reagovat
Busby babes

ti lide si casto tu kabelovku stejne plati. Takhle to asi nebude fungovat.

Reagovat
dave30

Možná se mýlím. Nicméně bavime se o PL. Pokud se budou hrát soutěže bez diváků nejen v Anglii, tak může jít o nárůst sledovanosti v řádu milionů (celosvětově). To už je zajímavé číslo na reklamním trhu. Ale jak říkám, možná se mýlím...

Reagovat
Busby babes

a kde se vezme ten narust divaku? PL se uz ted vysila prakticky vsude, kde je o to zajem, ne?

Reagovat
dave30

Vše jsou to ale placené kanály a nejsem přesvědčen, že je má každý...

Reagovat
Busby babes

no k tomu proste viz nize. Je to presne naopak. PL naopak musi vymyslet jak TV spolecnostem vlastnici prava nejak kompenzovat vypadek. Na nejakej tlak na to, aby platili vic, nemaji zadne paky, naopak se strachuji, ze budou muset neco vracet, coz by byl velkej problem pro nektere kluby...

Reagovat
Busby babes

no a majitele prav jim zas reknou: asi jste se posrali, ne? ted jste tri mesice nedodavali produkt, za ktery jsme zaplatili, takze naopak bychom spis chteli prachy od vas. Navic ted dodavate produkt, ktery je velmi neatraktivni...

V PL se spis premysli, jak TV spolecnostem kompenzovat vypadek, jak neprijit aspon o to, co maji ted nasmlouvano. Predstava, ze si jeste budou chtit diktovat vetsi casty je uplne mimo realitu.

Reagovat
janinho

nemyslim ze by tv spolocnosti platili viac. viac sa uz tie televizne zmluvy nafuknut ani nedaju, navyse su myslim podpisane na par rokov dopredu. jedine co moze byt je ze by stupol pocet vysielanych zapasov, ale to by zase az take terno nebolo. takisto z reklam by asi klesly prijmy lebo tie firmy co maju reklamy po stadionoch by logicky prisli o cast ludi ktory by na nich pozerali. nie vsetky zapasy sa totiz vysielaju...

Reagovat
Lacko_Boh

tak hracov platia tak ci tak, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nezačne ani příští sezona, furt dokola nějáký debilní články, přitom je vše jasné.

Reagovat
Elliasson

To se rovnou může hrát na 19 zápasů, upřímně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přehnaný zas taková katastrofa ten koronavir neni, a pokud je člověk zdravotně v pořádku tak se z toho vylize...

Reagovat
smazaný uživatel

Umiraji beztak jen ty co jsou zdravotně v pi*i

Reagovat
dave30

Má tedy vůbec cenu léčit nemocné lidi? Proč dávat statisíce či miliony na léčbu onkologicky nemocných? Stáří lidé by se také již od určitého věku nemuseli léčit. A co tělesně či mentálně postižení? Nejsou to vyhozené penize? Opravdu jsme už morálně v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho člověka takhle argumentuje, až se ho to začne napřímo týkat a pak navždy na tyhle věci změní názor. Do té doby ale kydá hnůj

Reagovat
Modroočko

Reagovat
Salfovic

Shodit ze skály

Reagovat
ratusek

Reagovat
janinho

modli sa aby po covide 19 neprisiel virus, ktory bude postihovat ludi ktori su mentalne v pi*i, lebo budes medzi prvymi na rade...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to pravda, zdraveho člověka tohle neskoli, je nějakých 250 mrtvých a většinou to byli lidi starsi 60+ a uz nejaky onemocnění měli... Mentalne ses z toho pici ty, nejspíš zeres vsechnu tu omáčku co nam cpou media a jen straší

Reagovat
janinho

teba by som poslal na staz do niektorej z nemocnic v taliansku alebo spanielsku aby si videl o com vobec hovoris. povedat tym lekarom ze "zas taková katastrofa ten koronavir neni" a prevratit oci.

asi by si navrhoval zrusit dotacie na onkologiu,co? ved ked su vyhliadky na <> tak naco take opatrenia?

kde sa rodia take citovo vyprahnute spiny jak si ty? asi si este nemal v zivote nejake vaznejsie problemy, tak ti drzim palce nech ti to vydrzi. ale ak nahodou nie, tak ta caka neprijemne prekvapenie.

ja uz spravy ani nesledujem, ale mam zopar kamaratov v zdravotnictve a bavil som sa s nimi a to o com sa vie je len spicka ladovca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs, je to jen cely nafoukly, ve skutecnosti je to "jen" silnejsi chripka, kterou normalni zdravy clovek zvladne a podlehnou tomu jen ty starsi, nemocni lide, nebo lidi co maji slabsi imunitu...

Reagovat
janinho

ja mam slabsiu imunitu a chripku som prekonal v zivote asi 30 krat. som rad ze tomu podlahnem "len" ja a starsi a chori ludia, snad tu vam zdravym bude potom dobre.

ked uz tu splietas kokotiny o niecom comu nerozumies, tak mozes rovno spomenut ze ide len o to aby v ockovaniach implantovali ludom cipy aby ich ovladali. to by mi na teba sedelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dobrý jo, nepřeháněj a nepanikař

Reagovat
janinho

neviem co meles o nejakej panike. hovori sa tomu opatrnost, vyhladaj si to v slovniku. ja mam problemy s imunitou, rodicia maju po 60tke, tak nebudem tu hrat chytreho ked o tom viem hovno...

a mam niekolko kamaratov co robia v zdravotnictve a to co mi hovorili ma urcite nijak nepotesilo.

fakt skus ist niekam kde pacienti lezali po chodbach a doktori od unavy kolabovali a povedz im ze je to "jen silnejsi chripka".

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle ty prejdes z fotbalu do nemocnice... vsak ty si delej co uznas za vhodný, v tvém případě to mas bohužel horší, ale proste neni to uz takovy jak vsichni strasili, dost se to zmirnilo a pomalu vic jak polovina nakazanych se uzdravila a ta úmrtnost taky neni tak hrozna..

Reagovat
janinho

ty pises ze je to silnejsi chripka a ja ti pisem ze to co si povedal je oberkokotina.

umrtnost nie je taka hrozna aj preto, ze sa prijali take opatrenia ake sa prijali. ci myslis, ze ekonomiky v celom svete sa dobrovolne rozhodli dostat K.O. keby to nebolo nutne? alebo si myslis ze vsetky informacie sa automaticky ktore k tomu lekari a vedci maju sa povinne hned oznamuju novinarom?

ziadnu paniku nerobim ani si nekupujem 10 baleni sracieho papiera ani nic podobne, ale zlahcovat to a hovorit o tom ako keby sa fakt jednalo o nejaku chripku na ktoru su lieky aj vakciny je proste picovina. tak si to preber ako chces, ja k tomu nemam viac co povedat.

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Říká naprostou pravdu a jestli s tim nesouhlasís a davas hlavu do dlaní tak nejses normální a nemam ti k tomu uz co rict pablbe ...

Reagovat
janinho

pablba vidis kazde rano v zrkadle ty jelito sproste. keby som s tebou chcel stracat cas tak ti najdem 10 odbornych clankov ktore budu hovorit nieco ine nez tento zubar. ty a tvoje kokotske reci o nejakej "silnejsej chripke" dostavaju na hubu kazdy den uz 2 mesiace. keby sa tu nezavadzali take opatrenia ake sa zavadzali tak by si drzal hubu, ale pohrebne ustavy by nestihali.

vsetci su kkti, len ty a ten tvoj zubar ste lietadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz drz pysk a nereaguj na me ty posranku z chripky je to zubar, ale taky clen krizového štábu ty pako a vidi do toho víc a nebal se to říct veřejně, protože ty čísla co dostáváme jsou dost zkresleny......ale kdo vi co vám hučí do palice ty vaši slovenský politici, že ses z toho tak posraný

Reagovat
janinho

vzdy pocuvam rozkazy takych degesov jak si ty blbecku

az pojdem nabuduce k zubarovi tak sa ho opytam ci mi neda nejake rady do zivota mozno poradi kam investovat a pod. lebo sak ty mas na stene jeho plagat hned vedla sparticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi uplne mimo ty vole jaky rady do života ty pako ...ty jsi fakt marný běž si fandit slepicim, který nikdy nic nevyhrajou a už nevylejzej

Reagovat
janinho

daj sa liecit blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

To bys potřeboval ty, když ctu ty tvy připosrany komenty

Reagovat
janinho

zabehni si k zubarovi chuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nepotrebuju spiš ty k chocholouškovi

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Srat na ty co zdravotne v poradku nejsou. Beztak si zaslouzej chcipnout.

Reagovat
dave30

Jsi opuštěný jedináček, nebo pouze IQ pod 90?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl sarkasmus omg.

Reagovat
dave30

Promiň... ale jak jsem to měl pochopit, když jsi mu tam ještě přidal ?

Reagovat
Gazdo

prave kvoli tomu

Reagovat
dave30

Aha, jsem úplně blbý (starší ročník). My jsme za mlada dávali , když jsme s něčím souhlasili. Doba se asi mění...

Reagovat
Gazdo

To vobec nevadi ja rad vysvetlujem starym ludom pravidla internetu

Reagovat
dave30

bez sarkasmu

Reagovat
Gazdo

tak odo mna ale nehrozi pretoze ja so starymi ludmi vazne nemam trpezlivost... iba ak s detmi a aj to iba s tymi mudrejsimi lebo nerad nieco vysvetlujem viac ako dva tri krat

Reagovat
dave30

Takže ten předchozí příspěvek byl ironický? Vidíš jaký jsem, zase jsem to nepoznal (zřejmě podle smajlíka). Se mnou je to marné...

Reagovat
Gazdo

Si vazne dobry (bez sarkazmu)

Reagovat
dave30

Ok, stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to good luck, Gazda.

Reagovat
dave30

Víš co je ale nejhorší? Že si to nezapamatuji a příštěto zase zblbnu...

Reagovat
Gazdo

Tak to uz nedam potom

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ked budu nemocnice zaplnene ludmi co maju koronu nebude sa mat kto starat o ostatnych a kopec ludi zomre na ine diagnozy

Reagovat
Müllered

Když budou ekonomiky v hajzlu, nebudou peníze na zdravotní systém a nebude se jak postarat o nikoho a kopec lidí zemře na jiné diagnózy.

Je to o určité míře, jako všechno. I v krajinách kde to nechali propuknout je už vir na ústupu. Nikde to nekolabovalo v míře, kterou nás celou dobu straší. Naopak vidím, jak je například u nás problém s prevencí vůči ostatním nemocem. Já už třeba dva měsíce čekám na magnetickou rezonanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
pobody's nerfect

tohle se mi zdá jako hodně přehnané, kapacitu omezit na čtvrtinu, pětinu, ale hrát úplně bez diváků? navíc jak dlouho? virus tu bude pravděpodobně hodně dlouho, s vakcínou kdoví, jak to dopadne, taky se bude moct hrát bez diváků už nafurt

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že i příští sezónu budou prázdné stadiony. Tam se může určit počet lidí kteří na ten stadion budou moci jít aby tam alespoň někdo byl.

Reagovat
smazaný uživatel

u anglický ligy je stejně tak trochu jedno jestli tam diváci jsou nebo nejsou, akorát nebudou sedadla politá hnusnym pivem

jasný, některý kluby mají atmoféru dobrou, ale často jsou to právě ti, co jsou ne vyloženě na špici, ale to PL kids nikdy nepochopí

kdo sleduješ skutečnej fotbal naživo a taky fotbal v jiných fotbalových zemí, ví o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by pustat nahravku fanusikov z preproduktorov. Ked auta mozu mat fake zvuk motorov, preco by stadion nemohol mat fake fans?

Reagovat
Nikikrew

No tak to by bolo velmi dlhe obdobie bez poriadneho futbalu. Kvalita pojde dole s tym suvisi aj motivacia.

Pozerat cez stream futbal kde budes pocut iba Artetu a Xhaku, to bude teda zazitok

Reagovat
Liquid

já toto vylučuju

Reagovat
PH8

Neutrální hřiště, celá sezona.. Cítím z toho Katar.

Reagovat
Busby babes

no oni o neutralnich hristich jednaji proto, ze jim policie nedovoli otevrit 20 stadionu naraz. Takze chteji mit 8-10, na kterych by se to dohralo a doufaji, ze to projde.

Reagovat
PH8

Tvůj argument postrádá jakoukoli logiku.

Reagovat
PH8

Je, promiň, překoukl jsem se. Ten můj argument postrádal jakoukoli logiku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

The reality is the Premier League is not going to get necessary police approvals and Sports Ground Safety Authority licences to be able to play games at 20 stadiums. There are significant concerns about the possibility of large numbers of fans gathering outside the grounds, as was seen when Paris Saint-Germain played Borussia Dortmund and Valencia hosted Atalanta in the Champions League in March.

So, instead, the league is looking at eight to 10 “approved” venues. Nearly all of them will be Premier League stadiums but nobody will play a game at home. Stadiums that are close to large residential areas are likely to be discounted and local infection rates will also be taken into consideration. The plan does not include non-football grounds such as Twickenham at this stage, and The Athletic understands Wembley is also currently not under consideration.

The list of potential venues was not discussed in the meeting, although some clubs may have ruled themselves out of the running already, as Bournemouth, Southampton and Watford have all started extensive work on their pitches. One other that was about to start work has stopped after hearing they could be used as a neutral venue.

The neutral-ground concept would see teams not even playing in their home city, so Liverpool would not play at Everton or Tottenham at West Ham. Plans still need to be formulated as to how you stop supporters congregating at their home ground even if there is no match. If Liverpool were to win the league in Birmingham, authorities need to know fans will not flock to Anfield. This fear was raised by Liverpool mayor Joe Anderson on Thursday, provoking an angry response from the club and its support.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ross Geller

Man United chce Konatého! Ze Sparty až do MU

Reagovat
Mr.Dalby

Ibrahima Konaté z RBL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase tolik by se nestalo, ta atmosfera je v PL strasne precenovana pramenici z historie, mnohem vic se tam fandi v hospodach nez na stadionu a kdyz bude nejhur, tak pusti divaky z repraku jako pri zapasech repre ve wembley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele