Uzdravený Foster už pošilhává po reprezentaci

27.02.2008, 19:45
Aktuality
Sotva se Ben Foster vrátil po těžkém zranění kolena do branky, už nešetří ostrými prohlášeními. Brankář Manchesteru United by se v budoucnu rád stal anglickou reprezentační jedničkou.

čtyřiadvacetiletý brankář, který se vrací do branky po těžkém zranění kolenních vazů už si na své konto jeden reprezentační start připsal. V roce 2006 dostal šanci v přátelském utkání se Španělskem.

Pod novým trenérem Capellem by na něj v budoucnu rád navázal. "Stát se anglickou reprezentační jedničkou je pro mě velkou výzvou, ale nejdřív si musím vydobýt místo v brance United. Jsem přesvědčen, že to dokážu," říká Foster.

V pokutovém území Red Devils však zatím neomezeně vládne Edwin van der Sar. Ten ovšem stárne a Foster by se měl stát jeho přirozeným nástupcem. "Otázky na národní tým teď nejsou úplně na pořadu dne. Ve zbytku letošní sezóny se hodlám dostat po zranění do formy v zápasech rezervy a v příští sezóně bych se chtěl poprat o post jedničky v prvním týmu United, pak se můžeme bavit i o reprezentaci," odhaluje Foster své plány.

Nejdůležitější je teď pro Fostera zůstat zdravý. Jeho koleno se už zdá být po osmi měsících zase v pořádku a během dvou týdnů by se měl zapojit do plného tréninku.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manchester ma 3 dobrych brankarov

Reagovat
-PeCa_08-

Foster je kapacita, časem určitě v té repre bude 1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude aj v Man.Utd: uvidite!

Reagovat
Devil

Doufam ze i v MUFC !

Reagovat
smazaný uživatel

tak skvěly nástupce Edwina...a tak Kuszcaka je mě zas lito...taky si zaslouží šanci,a je škoda aby jeden s nich seděl..ledaže by prodaly Kuzscaka no...

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Devil

Takovy klub jako je Man. Utd. by mel mit kvalitniho nahradnika do branky ! Jestli bude Foster plnit predpoklady a bude opravdu Top brankar , tak po odchodu do fotbaloveho duchodu Van Der Sara bych tam rad videl prave jeho ! A kdyby si v United udrzeli Kuzscaka jako dvojku , bylo by to gut !

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve všem souhlasím,na druhou stranu ale Kuszcaka je mi lito,ze je v ManU dlouho a pořádně nechytá,jen sem tam...jako je to udel nahradnika a navic SKORO odchovance...ale tak pokud se ma zlepšovat tak musi chytat pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

presne mal by prestupit do priemerneho klubu

Reagovat
Devil

jj brankari to nemaj lehky , ale myslim ze lito me ho neni , spatne si urcite nezije a malo kdo si muze rict ze chytal za Manchester United ! Myslim ze je u nas spokojen i pres to ze je v roli nahradnika ..

Reagovat
smazaný uživatel

nevidis mo do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

mu

Reagovat
Devil

Proto jsem psal ze si to jen myslim !!! Ale jeste si nestezoval a o tom ze by chtel odejit do prumernejsiho klubu jsem taky nic neslysel , proto mam dojem ze se mu v MUFC spatne nevede !

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja som myslel ked Edwin ukonci karieru, do buducnosti

Reagovat
Devil

Tak to podle me nevi ani on sam . ( co bude )

Reagovat
smazaný uživatel

to su len moje predpoklady

Reagovat
Kapřík

No, zdá se, že to hoch v hlavě hezky spořádaný . Pevně věřím, že se mu podaří svými výkony protlačit na místo jedničky v ManU, protože kvalitní anglický brankář a navíc odchovanec...co víc by si mohli přát? Herně i marketingově by mohl být určitě hodně zajímavý. Příští rok by se ještě mohl od Edwina učit a pak doufám, že naplní ty příznivé prognózy o svém potenciálu.

Reagovat
smazaný uživatel

představa anglickýho brankáře v manchestru , opívajíciho jistotou, korigujici si obranu a nedopoustejiciho se chyb .... uz zadny smeicheli, bartheze, howardy, carroly (i kdyz toho sem mel rad) a van der saary ... ODCHOVANCE do brány a jestli neni odchovanec tak mi odpuste

Reagovat
smazaný uživatel

Ne odchovanec není, v Man Utd je od roku 2005.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevím to přesně je to mezi 2005-2006

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se Peter Schmeichel hodně líbil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele