Už to nevypadalo jako přátelák, chválili si hráči a trenéři návrat fanoušků

01.05.2021, 23:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Liquid

jako přátelák ale vypadal výkon baníkovců a to je především zodpovědnost právě trenéra Smetany, smetana patří do kafe a ne na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky co čekat v zápase, o kterém ti už fakt o nic nejde. Pak už je to jen o tom, zda ti kluci bojují o nové smlouvy, nebo o nějakou šanci. Ale vzhledem k tomu, že ten kádr nějak extrémně nerotuje, kluci mají pozice defakto jasné a smlouvy na další rok, tak to vypadá takto. Například Buchta dostal šanci a chytil ji, Sanneh taky a konečně dostal čichnout i Šmiga.

Reagovat
stas87

OT:

Tak som si zapol Rusko-Cesko. Podla ohlasov po zapasoch s USA a Finskom som bol zvedavy, ci moze tento tim obrat aj rusov s Mickovom v zostave. A po dvoch tretinach je to macka-mys ako vysita.. A to ich v QF caka Kanada, ktora rozobrala Svedsko 12-1. No nic, nie vzdy sa zadari, dolezite bude, kolko hracov sa casom presadi v seniorskom hokeji, Po rokoch to u vas obrane nevyzera smiesne tragicky, tak snad z toho vas hokej v buducnu bude tazit.

Tesim sa na suboj Mickov-Bedard. Az skonci Oveckin s Crosbym, hokejovy svet bude mat zasa obrovsku rivalitu v tychto dvoch chlapcoch.

Reagovat
Liquid

já se zase obávám, že váš hokej už moc dlouho neuvidíme ani v A skupině dospělých a to bude velká škoda

Reagovat
AnnelieseMichel

Som zvedavý dokedy Pepanom ako ty postačí porovnávať sa so Slovákmi, ktorí boli hokejovo takmer vždy za Českom. Možno keď prejde ďalších 5 rokov bez placky a v NHL bude o ďalších 5 Čechov menej.

Reagovat
Losinho

Tam žádný porovnávání nebylo.

Reagovat
AnnelieseMichel

Jasné, Pepo.

Reagovat
Losinho

V pohodě, László.

Reagovat
veikko

Sesypali se stejně jako Švédové. Ten tým nebude mentálně silný, Finy měl naprosto na lopatě a zápas jsme si prohráli sami. Jinak jasná kometa současného MS jsou Bělorusové. Hrají skvělý hokej a nedivil bych se, kdyby je Rusko podcenilo a pakovalo se domů po čtvrtfinále. Nevím, proč proti Kanadě nechytal Čajka, ale možná ho už trenér šetřil na čtvrtfinále.

Reagovat
stas87

To suhlasim, ze Bielorusko ma hlavne v utoku skvey tim. Videl som prvu tretinu zapasu Svedsko-Bielorusko a v prvej tretine boli svedi velmi radi, ze ju vyhrali 1-0 ale to len vdaka tomu, ze bielorusi nepremenili sance. Potom uz odpadli po gole na 1-3 na konci druhej tretiny. Pacil sa mi dost Klimovic, To si uplne neviem predstavit, ze by ich Rusko az tolko podcenilo. Stvrtfinale Kanada-CR je od 22 hodin, to je skvely cas. Som zvedavy, co ukaze Bedard, Mickov sa vcera predviedol paradne.

Reagovat
veikko

Výhoda Bělorusů je skvělé bruslení, i ty slabší lajny pořád docela stíhají i ty nejlepší. Pro ně je fakt škoda, že nešli na Finy, se kterými by to bylo 50/50. Pokud bude mít gólman Čajka den, tak Bělorusové reálně šanci na postup mají. Stejně tak to ale může dopadnout jako ČR - Rusko.

Reagovat
cubinho

Proti Finům a Američanům jsme hráli vážně výborně a po většinu obou zápasů jsme měli více ze hry. Včera jsme to bohužel moc otevřeli a úplně se psychicky složili. Rusům tam ze začátku spadlo vážně všechno, kdežto z naší snahy o nějaký tlak akorát pramenily ruské brejky... Věřím, že proti Kanadě to bude opět vyrovnanější zápas.

Reagovat
cubinho

A samozřejmě zase rozhodovala naše totálně tupá vyloučení, s čím se trápíme na každém turnaji posledních 10 let snad....

Reagovat
Kepy_FCB

617 a mohlo přijít 1500

Díky všem co to za těchto podmínek bojkotují

Reagovat
thewall

Nezapomněl jsi odečíst hráče, realizáky, pořadatele, podavače míčů, média a lidi, kteří pomáhají financovat klub? Řekl bych, že těch 617 je celkem OK. Jinak ty poměry "fans/kvóta celkem" budou vypadat podstatně lépe až to nebude jen bídných 10% kapacity.

Reagovat
Neri04

Vazne je predlozeni testu tak hrozna podminka, ze si zaslouzi bojkot?

Reagovat
Pony Slaystation

vypatlanci z Ostravy

Reagovat
bobis21

Vždyť ten je někde z Chebu

Reagovat
Kepy_FCB

A ti co neprisli jsou take z Chebu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zaslouží. Pokud trvají na testech, není důvod nevpustit každého, kdo chce na zápas. Proč omezovat počet podle testu nenakažených lidí ? Za druhé - proč nenakažení diváci musejí mít na hubě respirátor ? |Samozřejmě jde o sprostý byznys - prodat testy, respirátory, strašit dokola, aby se ovce chtěly očkovat .... Proč test tady platí 48 hodin ? V práci týden. Furt se testovat dokola, jak kkt, jen aby hajzli vydělali. A aby sis zvykl, že budeš POŘÁD skákat, jak oni budou chtít, a zvykl si na trvalá omezování. Salámová metoda je základní nástroj všech zkur.... bolševiků po celém světě. Takže ani náhodou. Nikdy pak z omezení a strašení nevylezeme. Všichni nebo nikdo !

Reagovat
ratusek

a tupci tomu omezování svobody salámovou metodou po kouskách ještě tleskaji

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Neri04

Nezlob se na mne, ale tohle je naprosto zcestny prispevek.

"Proč omezovat počet podle testu nenakažených lidí ?" - Protoze nejvic musis uvolnit ty zakladni veci, pockat, jaky to bude mit vliv na sireni viru, a pak az uvolnovat zbytek. Snad vidis, co zpusobily ty lonske hura akce.

"proč nenakažení diváci musejí mít na hubě respirátor" - Protoze better safe than sorry. Kdyby slo o byznys, stal by respirator uplne jinou castku.

"Proč test tady platí 48 hodin ?" Neplati 48 hodin, jen ho musis mit max 48 hodin stary. Nevim, jak u tebe v praci, ale ja musim mit to same, 48 hodin.

A rozhodne si nikdo nezvyka na trvala omezeni. Nechapu, proc mluvis o salamove metode. Jen se chce zabranit sireni viru. Jen nekteri si to vzali trochu jinak a vyhlasuji valku zcela nemistne, mluvi o ovcich, ale sami se nechaji tahat dezinformacemi jako loutky... Porad nechapu, co je zleho na ockovani proti tomu viru... Kdyby to silne trefilo nekoho v tvem okoli, mluvil bys uplne jinak...

Reagovat
ratusek

Ano zaslouží

Reagovat
Neri04

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

90% lidí ho stejně má z práce

Reagovat
Kepy_FCB

To je taky kurvarna, nulove zachyty ale budou s tim vopruzovat pry do konce cervna minimalne curaci

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, co jsem slyšel kolem sebe od druhých, tak většina mívá testy v práci v rozpětí úterý až čtvrtek. Pokud jdeš ve čtvrtek dopoledne, je ti test v sobotu-neděli odpoledne na fotbal už k ničemu. Navíc nikde není řečeno, že ti zaměstnavatel určitě dá potvrzení. Pokud je to velká firma. Když to vezmu u nás, tak by to testování (které už tak nabořilo provoz) muselo kleknout, protože chystat na místě potvzení o negativním testu (pokud si požádám) je nereálné, kdyby by to chtělo současně stovky (i řádově tisíce) lidí. Už tak je problém se vytočit a zaskakovat se navzájem během provozu. ..... U menších firem snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nad tím snad ani nepřemýšlel

Reagovat
Neri04

Tak mi to osvetli, v cem je to takovy problem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele