Už se soustředím na příští sezónu, připouští zraněný Olić

24.01.2011, 22:02
Aktuality
Nejdříve v létě se fanoušci Bayernu Mnichov budou znovu moct radovat z branek Ivicy Oliće. Chorvatský útočník rehabilituje po operaci kolene, kvůli níž s největší pravděpodobností přijde o zbytek sezóny, a za cíl si dává návrat do začátku té příští...

Olićovi první sezóna v Mnichově vyšla na výbornou, brankami se podepsal pod zisk titulu v bundeslize i národním poháru, v Lize mistrů pak na sebe upozornil především hattrickem do sítě Lyonu a se svým týmem došel až do finále.

Krátce před sezónou si ale v přátelském utkání proti Slovensku poranil levé koleno a problémy s ním ho sužovaly natolik, že musel následovat operační zákrok. V říjnu mu lékaři v USA spravili poškozený meniskus s chrupavkou, načež si musel projít obtížným obdobím, koncem minulého týdne ale konečně začal s rehabilitačním programem.

”Jsem opravdu šťastný, že můžu alespoň něco dělat. První dva měsíce po operaci byly složité. Moje žena v tu dobu měla čtyři místo tří dětí - já jsem byl to čtvrté, nebyl jsem schopen pomoct vůbec s ničím. Jsem rád, že to mám za sebou,” prohlásil Olić.

”Na kontrole začátkem roku jsem dostal dobré zprávy, doktor říkal, že je vše v pořádku. Musím se nyní držet svého programu a doufat, že se dám dohromady před začátkem přípravy. Nebudu ale nic riskovat, to by nepomohlo, chce to trpělivost. Už se soustředím na příští sezónu,” dodal bývalý hráč Hamburgu, CSKA Moskva či berlínské Herthy.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák Tohle je fakt sympaťák nezaslouží si to

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu to rozjede..

Jinak dobrou

Reagovat
stas87

najbehavejsi utocnik ktoreho poznam proste timovy hrac

Reagovat
Filip12

hodně štěstí oli jen se prosím nepotop sem tvůj největší fanda jako celeho Bavorska

Reagovat
ACSMan

OT: Babel přece jen do Hoffenheimu

Ryan Babel nakonec přece jen opustí Liverpool a bude hrát za Hoffenheim, hráč dnes večer odsouhlasil svůj přestup do německého celku. Reds o tom informovali na svém oficiálním webu s tím, že nizozemský křídelník zkompletuje svůj přestup zítra.

Babel má asi ňákou klauzuli ve smlouvě že si to může několikrát rozmyslet

Reagovat
niflheim

Helikoptéra už startuje?

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanoušky HSV

http://hamburgsv.webnode.cz/

Reagovat
Arne

Nechci bejt zlej, ale vidím jen název a mám jasno...

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

každej má svou funkci v týmu, ale tohle je prostě srdcař, jako je Robben sólista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele