Útok Panathinaikosu posílil Helder Postiga

15.01.2008, 08:32
Aktuality
Helder Postiga si již dříve vyzkoušel prostředí anglické Premier League a francouzské Ligue 1, nyní ho čeká řecká nejvyšší soutěž. Portugalský útočník odchází z Porta a druhou polovinu letošní sezony stráví na hostování v Panathinaikosu Atény, který má opci získat hráče po sezoně natrvalo...

"Přestoupil jsem do slavného klubu, jehož zvykem je vyhrávat trofeje. Fakt, že Panathinaikos má portugalského trenéra, je pro mě dalším plusem, ale není to jediný důvod, proč jsem tuto nabídku přijal. Dostanu rovněž šanci bojovat o řecký titul, pohár a Pohár UEFA," prohlásil po podpisu smlouvy Postiga.

Panathinaikos je v tabulce řecké nejvyšší soutěže sice až na třetím místě, na vedoucí AEK ovšem ztrácí pouze tři body. 25letý portugalský reprezentant dorazil do svého nového působiště právě včas, již ve středu totiž jeho nového zaměstnavatele čeká prestižní pohárový duel s Olympiakosem.

Postiga nepatřil do základní sestavy Porta a na jeho kontě je letos pouze šest ligových startů. V portugalském městě strávil celou svou kariéru až na dvě výjimky. V sezoně 2003/2004 působil v Tottenhamu, o dva roky později pak hostoval ve francouzském Saint-Etienne.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nevím. Portugalská liga má přeci jen vyšší kvalitu než řecká liga. A nikdo mu nezaručí, že bude v Panathinaikosu pravidelně nastupovat. Naopak, byť v Portu pravidelně nehrál, měl bojovat o prosazení do základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá zpráva... ...to je na tom Panathinaikos asi dobře... ...jsem zvědav co Postiga v Řecku předvede

Reagovat
smazaný uživatel

přeju mu aby se chytnul,třeba mu to pude a pojede a euro, uvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele