Útočník Gómez oznámil konec v německé reprezentaci

05.08.2018, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

To je trapny, kdyz v ni ani neni.

Reagovat
Rudnevs

???

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Adyss

bež si fandit Hamburgu

Reagovat
LeonardoUžoa

Tož tak němci letos skončili brzo, tak jsem ani nevěděl, že se tam tak vyčpělá hvězda ještě dostala, možná jeden z důvodů, proč vyletěli ve skupině.

Reagovat
Benzema

Čau

Reagovat
Seydou Doumbia

Ty už si skončil dávno co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Teraz nastáva zaujímavá situácia a som zvedavý, ako si s ňou Nemecko poradí... Po odchode Gomeza sa len zvýrazní problém v útoku. Ak nerátam rôzne experimenty s hráčmi ako Götze, ktoré snáď už Jogiho prešli, tak už je tam len Wagner a Werner, navyše obaja majú svoje muchy (jeden z nich je už tridsiatnik, u ktorého navyše nie je isté, či má na tú úplne top úroveň a ten druhý proste neni úplne klasický útočník).

Nedávno som čítal dva zaujímavé články o budúcnosti reprezentácie a o problémoch Nemecka s mládežou, v jednom z nich sa rozoberá i ten post útočníka:

- https://tinyurl.com/y9dpac6x

- https://tinyurl.com/ya2b2qbd

Čo si o tom myslíte? Možno to je po konci na WM napísané až príliš pesimisticky, ale niečo z toho rozhodne pravdivé je... Sám si všímam ten trend, že niektoré kluby v poslednej dobe čoraz menej priestoru dávajú mladíkom a miesto toho skupujú mladíkov odniekadiaľ z Francúzska. To, že tí hráči sú už od veľmi mladého veku zastupovaní agentmi a nič za seba nemusia riešiť sami, môže byť jeden z dôvodov prečo pomaly miznú vodcovské osobnosti ako trebárs Ballack alebo Schweinsteiger.

Reagovat
Trapný diskutér

Vidím to na Larse a Nilse, dvojka k pohledání + Werner. Nic jiného ze slaboučké Bundesligy nevylouhuješ. Horší to ale bude s obranou, až to zabalí Humáč s Boatengem, nevěřím v klauni typu Süle či Rüdiger. Tohle bude hlavní problém Bundestýmu na mnoho příštích let.

Reagovat
bayern987

Sule a klaun? Už teď hraje líp než Boateng.

Reagovat
Trapný diskutér

Nevěřím v něj, je to jen silový mameluk. Jeho rozehrávka je pod úrovní. Samozřejmě na tupé odhlavičkovávání bude dobrý, ale slovutný Bundestým potřebuje něco jiného.

Reagovat
Bastaron

haha ne

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdybych tomu rozuměl tak bych se i vyjádřil.

Tak ve Francii je kvalita a ještě k tomu za dobrou cenu takže pro německé kluby lákadlo ty hráče přivést a potom je zpeněžit. Jelikož se o té lize nemluví jako o té top 4 tak ty ceny hráčů mimo top týmy je podstatně nižší než z ostatních lig. Ale myslím si že Německo tuhle krizi na hrotu nějak překoná dřív nebo později. Větší problém na tom postu mají třeba Holandané, kterým za dobu působení Huntelaara a Persieho žádný stabilní útočník nevyrostl a nebo se zakopal. Siem De Jong, Luuk, Dost, Janssen, Werghost...to je prostě katastrofa...potom tam musí hrát falešného hrota Memphis

Reagovat
bayern987

Wagner ukončil reprezentační kariéru, takže toho se Německo bát nemusí.

Reagovat
Rudnevs

Máš pravdu, moja chyba, na to som úplne zabudol...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak agenti zastupujú mladých hráčov an bloc, nie iba nemeckých. Ak je toto naozaj problém, že nevyrastajú osobnosti, tak potom nielen Nemecka.

Reagovat
smazaný uživatel

podivejte se jak vypada a muller typickej hitlerjugend, jeho minulej zivot je jasnej

Reagovat
Rudnevs

Obaja vyzerajú úplne normálne ako normálni chlapi... Nechápem, čo furt riešite s tým Müllerom a jeho vzhľadom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Vypada jak klasickej uchylak (zapornak) z komisare Rexe. Strasne nesympatickej clovek.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Rudnevs

Práve naopak - je to veľmi sympatický človek. Napriek tomu, čo všetko dosiahol, ostal skromný a na nič sa nehrá, často si zo všetkého robí srandu, prispieva na charitu a nemá žiadne škandály... Jeho manželka je taktiež úplne normálna baba, ktorá ma vlastnú kariéru, nie je to taká tá typická “Spielerfrau”.

Ohľadom toho vzhľadu - veď vyzerá fakt úplne normálne. Žiadne výstrelky, žiadne tetovania, žiaden extravagantný vzhľad, x rokov ten istý normálny účes... Nevyzerá vôbec nejak extra hnusne, ako ho tu mnohí opisujete.

Kommissar Rex bol mimochodom dobrý seriál, to som pozerával...

Reagovat
Pato44

Vsak 100 lidi , 100 chuti. Ja komentuju pouze vzhled a je mi vazne velmi nesympaticky vzhledem, ale verim, ze je jinak spravnej chlap.

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

přesně

Reagovat
Csaplárova past

Já si myslím, že mu nic jinýho ani nezbylo

Reagovat
smazaný uživatel

Za starých čias to bol logický krok, prenechať v jeho veku štafetu mladším.

Reagovat
smazaný uživatel

už tam dávno nemal čo robiť, kedysi výborný útočník no teraz už len pomalé drevo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele