Určitě zůstanu hráčem Gladbachu, reaguje na spekulace Ginter

03.08.2020, 10:30
Aktuality
Matthias Ginter se během uplynulých měsíců opakovaně dostává do spojení s možným odchodem z Borussie Mönchengladbach, fanoušci se však nemusí obávat. Německý reprezentant nepomýšlí na změnu dresu...

Šestadvacetiletý obránce na sebe poprvé upozornil v mateřském Freiburgu, odkud se záhy stěhoval do Borussie Dortmund, kterou před třemi lety vyměnil za Mönchengladbach.

Ginter se v porýnském klubu okamžitě zařadil k oporám, což se mu nepodařilo v BVB, přičemž dobrými výkony si řekl o návrat do reprezentace, se kterou se přitom zúčastnil již zlatého mistrovství světa před šesti lety. Logicky tak na sebe upoutal zájem věhlasnějších klubů.

Vítěz Konfederačního poháru z roku 2017 byl opakovaně spojován s Chelsea, Atléticem Madrid nebo Interem Milán, jehož nabídku ve výši 40 milionů eur měl před nedávnem odmítnout.

Ginter nyní příznivce Gladbachu uklidnil, když prohlásil, že o přestupu neuvažuje. "Určitě nadále zůstanu hráčem Borussie Mönchengladbach," nechal se slyšet Ginter.

"Samozřejmě jsem zaregistroval, že je o mé služby zájem, to mě těší, ale také jsem okamžitě zdůraznil, jak dobře se cítím v Gladbachu," uvedl. "Tohle mužstvo má obrovský potenciál a trenér je pro nás velkou přidanou hodnotou. Samozřejmě s tím souvisí naše cíle," vysvětlil Ginter.

Devětadvacetinásobný reprezentant Německa má ještě roční smlouvu s opcí, vyloučené ale není její prodloužení. "Dokážu si to představit, ale nemáme kam spěchat. Také kvůli koronaviru jsme s Borussií na tohle téma ještě nemluvili," řekl na závěr obránce.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
stas87

Ako krásne poslal do piče Inter.

Reagovat
Recoba Inter

Odkdy je pouhým "Ne" vyjádření krásného poslání dopice? Borče ty máš dost...

Reagovat
stas87

Večer ti sem dám citáciu, prečo ich odmietol a ostal radšej v Gladbachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo na Inter nemá.

Reagovat
Recoba Inter

výborně, čekám

Reagovat
castelL

Liverpool čaká, ideálny hráč

Reagovat
Kapřík

Vůbec. Bayern čeká.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele