UKONČÍ ŠMICER KARIÉRU?

08.05.2007, 13:55
Aktuality
Vladimír Šmicer se před rokem rozloučil s reprezentační kariérou, nyní možná dá sbohem i klubové scéně. 33letého záložníka v úvodu sezóny trápilo zranění, které ho připravilo o start na světovém šampionátu v Německu, a nyní zatím marně čeká na návrh prodloužení kontraktu v Bordeaux...

"Od mého posledního návratu (po zranění) jsem chtěl ukázat, že stále mohu něco týmu dát. Zůstat ještě jeden rok a nehrát, to bude obtížné. Je to trenér, kdo rozhodne, ne já. Rád bych zůstal, samozřejmě. Jestli se porozhlédnu po novém klubu, nebo ukončím kariéru, to zatím nevím," prohlásil fotbalista aktuálně třetího týmu tabulky Ligue 1.

Šmicer přišel do Bordeaux v létě roku 2005 poté, co výraznou měrou pomohl Liverpoolu vyhrát Ligu mistrů. Angažmá v Bordeaux je jeho již druhým ve Francii, před odchodem do Liverpoolu totiž působil v Racingu Lens. Právě s tímto klubem Bordeaux soupeří o druhou příčku zajišťující přímou účast ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů. Tři kola před koncem mají oba týmy 56 bodů a dělí se o druhou příčku, jenom o jeden bod zpět je však Olympique Marseille a snu o milionářské soutěži se stále nevzdávají ani v Rennes a Toulouse.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šmíco, vrať se domů, ať si ještě na konec kariéry zahraješ doma v Edenu.

Reagovat
HOST*

ten liverpool sou ale svine...

Reagovat
HOST*

ty si svině

Reagovat
smazaný uživatel

Jako náhrada za Vlčka by se hodil. Vlček celkově zklamal, jeden z mála zkušenejch a v rozhodující části sezóny jeden z nejhorších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral spíše jako podhrota, na hrot bych chtěl Ivanu a dát více šancí Necidovi.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť už je z něho lazar, s takovým hráčem nemůžeš počítat do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, i přesto ho chci, Šmíca si v Edenu prostě zahrát musí... Základní sestava stejně nebude jasně daná, bude se to míchat na každý zápas jinak. Když už ne na hřišti, tak v kabině by hodně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, on snad Vlček hraje hrota? Resp. když hraje hrota, tak je to tragédie, když pod ním, tak to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou jsem viděl 15 minut z Jablonce a Jarda Hřebík říkal, že potřebuje hrát na hrotu sám, aby měl prostor pro svoji hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda už toho říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

prave ted od dvou hodin chat se šmícou na stránkách uefa.com

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele