Uhrin zůstává v AIK Stockholm

23.11.2002, 10:35
Aktuality
Trenér českých vicemistrů Evropy z roku 1996 Dušan Uhrin nejspíš zůstane i nadále u švédského týmu AIK Stockholm. Během minulého týdne se v médiích ukazovaly různé informace o tom že Uhrin ve Stockholmu končí. Dokonce se objevila i na stránkách Bohemians, které trénuje Uhrinův syn.

Uhrin podle serveru říkal, že neuvažuje o tom, že v AIK prodlouží smlouvu, nebo že bude trénovat jakýkoliv jiný klub. Tyto informace ovšem včera Uhrin popřel. "Nic takového jsem žádnému českému novináři neříkal," vyjádřil se k celé záležitosti Uhrin. Celou aférou byl překvapen i sportovní ředitel AIK Stockholm, Stefan Soderberg. "To není možné, nic nám neřekl a to se mnou ve středu konzultoval nákupy hráčů na novou sezónu," vyjádřil se Soderberg. Uhrin si v minulé sezóně nevedl špatně, v lize skončil se Stockholmem pátý a dostal se s ním až do finále švédského poháru. Naskýtají se tedy dvě rozuzlení celé záležitosti: buď to byla obyčejná "novinářská kachna", nebo Uhrin nejprve doopravdy tvrdil, že končí, ale až mu vedení nabídlo lepší smlouvu, tak si to rozmyslel. To jsou ovšem jen doměnky.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele