UEFA podle Malíka dál počítá s tím, že v září začne Liga národů

27.04.2020, 14:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
BaggioRoberto

Idiocie. Za měsíc mělo být Euro a doteďka nejsou kompletní jeho účastníci, díky lize národů. Nejdřív odehrajte slavnou baráž a potom začínejte nový ročník. Kdo mohl povolit hrát tohle X měsíců po losování samotného Eura je diletant. Z Eura se začíná stávat strašná fraška, 24 týmů, nefunkční systém skupin, kde někde postupují až 3 týmy že 4, hraní po celém kontinentu, na to navazující omezení kdo může být v jaké skupině před samotným losem atd. A liga národů? Byl dán systém první nahoru, třetí dolů a po jednom roce už je vše jinak, bude se hrát v méně divizích a tím pádem například Slováci zůstali ve druhé divizi. Tak co to je za bordel? A že si to nejlépe postavené země z každé divize rozdají o euro? Ve skutečnosti to bude souboj zoufalců, kteří vyhořeli jak v kvalifikaci tak v lize národů.

Reagovat
BaggioRoberto

3 ze 4

Reagovat
kattos

Já bych to tak černě neviděl, tak prostě tam bude více týmu, pro státy co by jinak se tam nemohli dostat by byl svátek.

Ale ano, to že to není v jedné zemi je sra.ka

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nejdřív respektoval, než jsem se dověděl že to bude mít vliv na postup na Euro a pak i na Svět. Ale budiž, pak to však totálně zabili, že kvůli Němcům( bylo to už i v jiných sportech, pro ně pro jediný jsou pravidla ohebná) změnili pravidla dohrané soutěže po jejím dohrání. Tím tu soutěž udělali nesportovní a směšnou.

Reagovat
PaYaB

A co kvalifikace na MS ? Nejde to jenom posouvat, protože to nebude vycházet. Plánuje se baráž o EURO v březnu a EURO v červnu. Tím pádem odpadnou dvě kvalifikační okna o MS... A když prodlouží ty repre okna, tak se zas budou posouvat ligy ? To se teda máme na co těšit.

Reagovat
Shevchenko

Ještě je možnost hrát v jednom reprezentačním oknu až tři zápasy. A v tom roce 2022 kvalifikace končí v březnu a to je pořád 8 měsíců do MS takže pak se může dohrát ještě plno zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dohrajte ligu, reprezentace je na druhý koleji. !!!

Reagovat
REPLIKATOR

UEFA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele