UEFA po výzvě soudu zrušila disciplinární řízení proti triu superligových klubů

28.09.2021, 10:21
Aktuality
(© UEFA)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
LyEX

Teraz zrušiť UEFU konečne a nech si to riadia zástupcovia líg a klubov sami, nenažranci vydieračskí. Ostatné kluby, môžu ďakovať za ušetrené peniaze zaparencom z líg kde v súčasnosti chýbajú peniaze.

Reagovat
thewall

Za to kluby jako Real a Barcelona nejsou nenažrané

To bude super, když bude určovat vývoj top pohárových evropských soutěží pan Pérez spolu s dalšími šéfy ztrátových velkoklubů místo UEFY, která zastupuje celý evropský fotbal.

A to mi UEFA často pije krev.

Reagovat
Benfica

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LyEX

Nikde som nenapísal, že tie kluby nie sú, naopak ako Real aj Barcu neuznávam, nakupovať na dlh z pôžičiek z bánk, ktorých dlhy následne hradili občania je odpor sám o sebe, skôr som tým myslel, nech si tieto veci riadia zástupcovia líg zvolených klubmi, ktoré reálne tie ligy hrajú a vedia projekty určiť bližšie na situáciu v kluboch/ligách. UEFA ako FIFA sú dlhodobo aj vďaka uplácaniu predovšetkým krajín, ktorých sa svetový futbal netýka, odtrhnuté z reality.

Reagovat
thewall

Taková fotbalová verze Prohnilých proti prohnilým ...

Ale vážně. Na UEFA se mi řada věcí nelíbí, ale s nadsázkou bych řekl, že jsem pro, ať se za každou cenu udrží centrální řízení všech evropských soutěží. Bojím se scénáře, kdy se postupně vytvoří vzájemně konkurenční soutěže (SL může být jen začátek), které celou evropskou klubovou scénu roztříští a nikdo už to nedá dohromady a do nějakého souladu.

Nechci zažít situaci v boxu, kdy existuje několik organizací, které vydávají mistrovské pásy. Jako příklad může posloužit i situace kolem různým soutěží Miss (World, Earth, Universe, ...).

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze v uefe nerozhoduje o tom par jednotlivcov na cele so sefom PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Takže těch 9 klubů z toho vyvázlo bez trestu.

Reagovat
thewall

Tahle hra bude ještě na několik kol. Uvidíme, jak to dopadne, ale v tuto chvíli bych si netroufal odhadovat.

Reagovat
kilobyte

Když Real, Barcelona a Juventus vyhrají soud, tak těch 9 klubů asi už nic platit nebude. A když prohrají, tak zaplatí jen to co už slíbily. Takže na tom můžou jen vydělat.

Ale ti zbylí 3 můžou prohrát i víc.

Reagovat
REPLIKATOR

Sráči z UEFA

Reagovat
ratusek

No jo, stáhli ocas a to už ani nechtějí nic od těch 9 klubů. Klasika, nečekal jsem, že by to mohlo dopadnout jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Paradá,takže 3členná superliga může začít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele