UEFA odložila Izraeli i druhý říjnový zápas kvalifikace ME v Kosovu

12.10.2023, 11:03
Aktuality
Oficiální míče kvalifikace (© AFP)

Hráči Izraele neodehrají teto týden ani druhé říjnové utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy proti Kosovu. UEFA oznámila, že zápas, který se měl uskutečnit v neděli v Prištině, odložila zatím na neurčito. Izraelské úřady momentálně nepovolí národnímu týmu vycestovat ze země, která po sobotním útoku palestinských radikálů z hnutí Hamás vyhlásila válečný stav.

UEFA už v neděli odložila všechny zápasy, které se v nejbližších dvou týdnech měly uskutečnit v Izraeli. To se dotklo i kvalifikačního duelu se Švýcarskem, původně naplánovaného na dnešek do Tel Avivu. Pro něj už UEFA určila jako náhradní termín 15. listopad.

Další odložená utkání v příštích týdnech se týkala hráčů do 21 a do 17 let.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele