UEFA kvůli koronaviru zmírnila pravidla finanční fair play

02.04.2020, 10:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takze City, Psg v lete budu kupovat ako o zivot

Reagovat
kilobyte

Jak to tedy bude se City?

Že by šejci vypustili koronu kvůli LM?

Reagovat
smazaný uživatel

co to je jako za vysvětlení?

Reagovat
Pony Slaystation

Co to je za kokotinu? Naopak by ji předložit měli, aby se vidělo, kde ty prachy berou, když příjmy jsou teď znatelně osekané. UEFA = MAFIA = MRDKY

Reagovat
ACSMan

MRDKA->DÍTĚ->DOSPĚLÝ->UEFA->MAFIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Letná se dál rozprodávat nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je tam na predaj?

Reagovat
fenixLFC

super, idealne by mohli FFP definitivne zrusit

Reagovat
bobis21

Proč? Neříkám že je to pravidlo dokonalé, ale koncept podle mě správný.

Reagovat
fenixLFC

najjednoduchsie povedane, nie som zastancom toho aby bohati boli trestani za to ze maju viac penazi nez zvysok. ked na to maju nech si kupia hracov, ich vec. ked potom skrachuju tak je to tiez ich vec, isli do rizika ktore nevyslo. hrat to na to ze vsetci si msuia byt maximalne rovni je nonsens, nevidim dovod trestat to, ze niekto si bol schopny dotiahnut mecenasa a niekto iny nie.

dalej, problemom je ze FFP relativne neumoznuje vytvaranie novych velkoklubov, jedinou ,,vynimkou'' je liverpool ktory to tiez dokazal bez sejka alebo niekoho, ale aj on iba vdaka tomu ze bol zavedenou znackou a ostatne kluby mohli nakupovat za stamiliony. vdaka tomu predali coutinha a mohli psotavit novy tim. ale to je len vynimka.tym, ze peniaze vladnu futbalu a zaroven nuemoznis novym tvaram investovat tak zachovas postavenie ako je.

a v neposlednom rade- povodne FFP nebolo o kontrole vydajov, ale o zabraneni tvroby dlhu. povodne sa ako o hlavnom probleme hovorilo o vysoko zadlzovani preto aby boli schopni konkurovat. povodne to bolo mierenen napriklad na chelsea ktorej abramovich peniaze pozical. Lenze o tri roky neskor velke etablovane kluby, z ktorych mnohe (real, barca) fungovali na dlh, spolu s bayernom united a dalsimi presvedcili UEFU aby FFP malo podobu aku ma, cim dalej chceli upevnovat svoje postavenie. preto aj city sa teraz hadaju ze mali prilis malo casu na to aby sa prisposobili zmenenym podmienkam za ktore su teraz trestani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Ale to přeci vůbec není pravda. Kluby můžou investovat téměř neomezeně. Pointa je v tom že se nemají předlužovat. Není to žádné trestání klubů za to že mají peníze. Je to o zodpovědném financování klubů - nemít výdaje které nemají šanci pokrýt příjmy.

Reputační riziko je důležitý faktor, který nemůžeš podceňovat. Velká část hodnoty ve fotbale je reputace - klubů, soutěží, atd. Jak myslíš že by se vyvíjela reputace fotbalu, kdyby každý rok v top ligách nebo v evropských pohárech byly týmy, které sezonu nedohrají protože na to nemají peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

UEFA Mafia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele