Uchida už se vrátit nestihne, stav Choupo-Motinga se komplikuje

01.03.2016, 17:47
Aktuality
Japonský obránce Atsuto Uchida si může právě probíhající ročník 2015/16 odškrtnout jako ten doposud jediný, do kterého se vůbec nezapojil a ani nezapojí. Na vině jsou přetrvávající problémy s čéškou, které dlouholetého hráče Schalke provází od března loňského roku...

Pro Uchidu nejsou potíže spojené s přední částí kolenního kloubu ničím novým. Celý jeden půlrok si s nimi protrpěl také na konci sezony 2013/14 a v průběhu léta.

Teď je 71násobný japonský reprezentant zpátky ve své domovině, kde se má dva týdny rehabilitovat s pomocí specialisty. Po návratu do Gelsenkirchenu bude opět trénovat s týmem, ale už nic víc.

"Je důležité, že je teď zase zdravý. Ale faktem bohužel zůstává, že v této druhé části sezony už žádnou roli nesehraje," potvrdil sklesle trenér S04 André Breitenreiter.

Teprve 42letému kouči dále ztěžuje situaci také komplikovaný stav Choupo-Motinga. Kamerunský forvard už sice v poslední době trénoval se zbytkem mančaftu, nedávná magnetická rezonance však odhalila, že jeho úraz v pánevní oblasti ještě není úplně zahojen.

Maxim Choupo-Moting se do sestavy Schalke původně vrátil už 21. února proti Stuttgartu, nakonec však musel odstoupit po odehrání pouhých 20 minut. Teď se čeká na další vyšetření a jeho středeční start je téměř kompletně vyloučen.

Autor: Tomáš Daníček / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
db18

Bayern má mít zájem o Caicaru, ale pro Schalke nebude dost dobrý?

Jinak Boateng dělá pokroky a do dvou týdnů by mohl začít běhat.

Reagovat
Rudnevs

Caicara nech si ide. Je 100% horší ako Fuchs. Uchidu mi je neskutočne ľúto .

Reagovat
smazaný uživatel

Caicara je robocob, fyzicky na nej ma malokdo, v ostatnich aspektech uz tak skvely neni. Chybi mi Uchidovo rozehravky.

Reagovat
db18

Tak to se asi docela zvedl, já ho viděl naposledy někdy na podzim a to mi přišel trochu mimo...

...nicméně mi přijde nelogické nahradit Rafinhu právě Caicarou...

Reagovat
stas87

Sucasny Caicara a Caicara z jesene su dvaja odlisni hraci.Uspesnost centrov s Fuchsom maju cca rovnaku,brazilcan ale prida lepsiu defenzivu.

Reagovat
Rudnevs

To nič nemení na tom že Fuchs je oveľa lepší ako Caicara.

Reagovat
Rudnevs

Uchida, Fuchs a Hoogland boli pred dvoma rokmi oveľa lepší hráči ako teraz Caicara, Aogo... Teraz sa mi tam páčí Riether.

Reagovat
smazaný uživatel

přeji brzké uzdravení kluci ...

Reagovat
Rudnevs

Inak Horst Heldt by mohol nájsť prácu v Eintrachte...

Reagovat
smazaný uživatel

Uchida, Choupo Motinga a hned je jasné, kdo napsal článek.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Přijít o celou sezonu je hodně silné kafe..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele