Tymoščuk i během invaze dál trénuje Petrohrad, ukrajinský svaz žádá trest

09.03.2022, 19:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Pipo123

ľudom už ozaj jebe

Reagovat
johan14

Po dvoch rokoch vymyvania mozgov kauzou Covid sa nečudujem už ničomu.

Reagovat
Konspirator

Já taky se ničemu nedivím.. vymleli mozky hodně chytrým lidem za tu dobu..

Reagovat
Univerzál

No je to tak - stejní lidé, kteří tvrdili, že covid je podvod dnes bagatelizují nebo rovnou podporují ruskou agresi. To jsou ty "alternativní" zdroje, které vymývají mozky.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
oli9

Tak hlavně on je kokot když to mlčky podporuje, no asi si nemůže otevřít hubu ale už v Rusku zůstane na vždycky

Reagovat
Shevchenko

Jebe hlavně Rusům

Reagovat
adalbertus

už dlho

Reagovat
The Krupy

Pipo a jeho povestný nadhľad.

Reagovat
Pipo123

Slava Ukraine

Reagovat
Milan.B

V rusku pracuju statisice obcanov UA.. Aj tich budu trestat??

Reagovat
inferno08

Byl by k těm statisícům Ukrajinců pracujících v Rusku i nějaký zdroj??

Reagovat
inferno08

Tak už nemusíš, našel jsem si to sám. Nejvíc Ukrajinců pracuje v Polsku a pak v ČR. V ČR jich žije 180k.. pak je tam Německo, Slovensko a Skandinávie. Ty tvoje statisíce v Rusku jsou blbost.

Reagovat
jack_donaghy

Reagovat
Milan.B

V rusku zije 2-3 mil obcanov UA. Podla statistik svetovej banky. Len za roky 2014-2017 si o pracovne povolenie zaziadalo 420k....

Reagovat
Mass

Wikipedie odkazující se na ruský statistický úřad říká, že v Rusku žije 1,9 milionu Ukrajinců.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Rišan

Dobrá připomínka! Tak to je tedy ta hybridní válka vymyšlená v Americe. Když nevyšlo jako za Jelcina se zmocnit ruského surovinoveho bohatství a udělat z něj kolonii na způsob Afriky okopávat dosud chladně a pragmaticky uvažujícího Putina, vyškoleného experta KGB tak dlouho ze všech stran (Gruzie, Majdan, Bělorusko, Kazachstán, stop pro plynovod NS 2 aj. sankce včetně těch aplikovaných ve sportu (kšeft však mezitím běží!) vyprovokovat k odsouzeníhodným silovým reakcím a to vše stále stupňovat. Včetně oživování nenávisti vůči Rusku. Nevadí že tím zasáhneme a ekonomicky i jinak rozbouráme Evropu včetně nás, hlavně ovšem Německo. Jenže to je nejen svinská ale i velmi nebezpečná hra.

Reagovat
Rudy

Tak daleko zdejsi osazenstvo nevidi. Na oko se vsichni vzajemne placaji po ramenech jako velci pratele ale aby jsi mohl nekoho bodnout do zad, musis se za nej prvni postavit. Akcionarum je nejaka valka u prd.ele a zajimaji je hlavne zisky (to i me, levne jsem nakoupil). Uz vidim jak nekdo vysvetluje akcionarum proc musi dovazet x krat drazsi suroviny, nedejboze zadotovat vyrobu a stopnout dividendy. Rovnou si s sebou muze vzit krabici na vyklizeni kancelare. Vsichni jsou konkurenti a maji akorat sve zajmy, nic vic. Kdo chce Evropu ve srack..? No prece vsichni krome Evropanu. Ostatne vsechno jiz bylo davno receno sirem Humphrey Applebym a komu ze to zvoni hrana? Nam, Evropanum.

Reagovat
REPLIKATOR

Ať si tam klidně dál trénuje, ale radši by se pak neměl ukazovat zpátky na Ukrajině

Reagovat
Rudy

Vzdyt je to jeho prace. Proc by mel vydavat nejake prohlaseni a jeste to eskalovat? Skoro to vypada jako by sedel na kopci ve stanu a ridil celou ofenzivu. Taky mi prijde pokrytecke mazat komentare a na druhou stranu sem porad sr.at clanky s touhle tematikou

Reagovat
ACSeRw!n

zmrd misto toho, aby bojoval na Ukrajine a branil svoji zem, tak souhlasi s lidskou genocidou a nepritelem se necha i platit.. kolaborant

Reagovat
langosh

Reagovat
Kily

jeden z těch, který nebude muset litovat toho, až v Rusku podraží zrcadla

Reagovat
Fenix

Tak to neřeší no. Mě je to taky celkem volný.

Reagovat
miguel bain

Jo jo měl se na to vysrat a jít pást ovce.

Reagovat
langosh

Nejspíš mu přišel povolávák, když je mobilizace

Reagovat
langosh

Ti co ho tady obhajují by si měli uvědomit, že být sportovcem podobně jako např hercem, zpěvákem atp. znamená být veřejně činný. Reprezentuje svojí zemi ať chce nebo ne. To znamená nést nějakou zodpovědnost. Je to úplně něco jiného než když se rozhodne nějaký instalatér tam zůstat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele