Tulise střídá v ředitelské funkci ve Vysočině Jihlava Staněk

07.06.2017, 17:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

Tuli Tuli

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že je pryč Bokša...

Reagovat
ondrasch77

Co je tohleto za máničku?..

Reagovat
h8_sfatto

to Babiš klonuje v Agrožertu

Reagovat
Kang & Kodos

Gagarinův bratr

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Aldeano

Reagovat
H.N.T.

Vypada jak Benat

Reagovat
ondrasch77

po 4 letech bez holiče...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové... musím říct, že Honza bude pro Jihlavu velmi přínosným. Je to velice chytrý a inteligentní člověk, který se rozhodně nedá zkorumpovat apod., fotbalu rozumí, pokud je jihlavskej fotbal nějakým způsobem v prdeli, pevně věřím, že on je ten, kdo ho vytáhne výš. A vím o čem mluvím, znám ho osobně velice dobře a dlouho! Tak že ty vaše kecy o tom jak vypadá nebo nevypadá, to bych se z vás poblil..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to tady banda nevyspělejch dětí, dávno tu ta diskuse není zajímavá nebo přínosná - proto mě tyhle reakce nijak nepřekvapily.

Honza je inteligentní a ví co dělá, fotbalu rozumí. Jsem na něj zvědavý a držím mu palce. (Tím spíš, když jsme s Hradcem spadli a nebudeme se v příštím roce s Jihlavou prát o body...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele