Trpišovský: Jeden z našich nejvyspělejších výkonů

10.12.2021, 09:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Pablos

Ale jo výkon byl dobrej

Reagovat
Pablos

Jinak kdyby to bylo jak ve škole, tak si dovolím ohodnotit:

Plzeň: 5

Sparta: 3-

Slavia: 4 (pachuť z předkol tam prostě je)

Jablonec: 4 (ale na možnosti Jablonce tak 2- )

Reagovat
soukup

tebe bych chtěl mít za učitele jednička je za titul v LM?

Reagovat
kilobyte

Asi by stačilo tu LM hrát.

Reagovat
monty25
Reagovat
Pablos

postup ze skupiny z prvního místa

Reagovat
Pablos

v EL klidně ze druhého.... cokoliv než postup dál v EL pro Slávii, Spartu a i třeba pro Plzeň...je slabota.

Reagovat
mistr129

Takže Slavia má čtyřku, ale stačilo vyhrát na Feyenoordu a dal bys jí jedničku? Totéž Sparta, tý stačilo dát jeden gól v Dánsku a měla by z 3- taky jedničku

Reagovat
Pablos

A dali to snad ? A jinak když se to veme takhle, tak ano jedničku bych dal Spartě, Slavia by normálně taky, kdyby neměla ty ostudný předkola, takže by to byla dvojka ...což ano je rozdíl, stačilo málo, ale bohužel realita je jiná.

Reagovat
mistr129

No ne, jen mě zarazilo že jeden potenciální gól v Dánsku by ti změnil hodnocení z 3-, což je podprůměr, na 1, což je super

Reagovat
Pablos

3- je horší průměr ...né ? Tak hodnotím čeho dosáhli český zástupci ...nepostup, nepostup, nepostup ...z toho 2x postup do playoff o postup dál.

Reagovat
Pablos

a ten rozdíl znaménka mínus mezi Spartou a Slavii je jen, že si myslím, že EKL Slavia neměla ani hrát, že si to pohnojila (ale zase beru že skupina byla na úrovni EL) nicméně píšu to v závorce, že za ty předkola prostě no.

Reagovat
Pablos

teď vlastně mi tak došlo, že vlastně budou hrát takovej reparát, tak jestli já nakonec neměl dát za 5

Reagovat
mistr129

Jo, tak to je samozřejmě tvé hodnocení a je jen na tobě jak to vnímáš, ale zarazilo mě tohle právě no

Reagovat
Pablos

není to žádná tragédie, byly léta kdy jsme měli jednoho v pohárech a nebo jeden postupoval do jara... jako takhle to není zase tak špatný. Jen prostě i tak jsem spíš zklamán letos zatím než potěšen nějákým fakt pěkným zápasem třeba ...paradoxně nejvíc se mi líbil zápas Sparty s Lyonem, kde je Lyon stejně smetl nakonec

Reagovat
mistr129

Já s tím číselným hodnocením Sparty a Slavie vesměs souhlasím, asi bych spíš dal 3- oběma teda. Přeci jen Sparta tak nějak zahrála to, co se očekávalo, s tím že boj o 2. místo byl neúspěšný, proto to mínus.

Pro Slavii je neúčast dokonce i v EL jednoznačným zklamáním a aby to nějak vykompenzovali co do úspěchu, museli by v KL dojít třeba do SF. Ale herně bych to hodnotil rovněž jako průměr, přeci jen jak s Ferencvárosem, tak s Legií je srazili individuální chyby a co do výkonu je teda vyloženě průšvih jen první půle v Rotterdamu a prohra s Maccabi.

Jablonec bych hodnotil veskrze pozitivně, asi tou 2, o Plzni škoda mluvit (za ten obrat s TNS bych možná přihmouřil oko na 4-) a o Slovácku tuplem.

Reagovat
Pablos

Na Slovácko jsem vlastně úplně zapomněl To bylo jepičí no No normálně i za ten obrat asi ano... ale když si pak člověk veme, jak trapný to bylo s takovým soupeřem, když tekli 4:0 (ještě že to v závěru snížili), tak se to zase ruší Ale zase mě překvapili doma s bulharama a vypadalo to na jistotku a pohodu ...no a pak takovej výkon venku... mmm, né za mě za 5 i vzhledem k tomu, že zase tak slabá Plzeň přeci jen nenní, aby to hrála alá Bolka.

Reagovat
Pablos

* není

Reagovat
Stannis Baratheon

Jablonec měl ve skupině jen o bod méně než Sparta a o dva méně než my. S jejich formou je to skoro na jedničku. A to jakým způsobem vyprovodili Žilinu, to si zaslouží tu pomyslnou hvězdičku.

Reagovat
letitfly

Plzeň 5: Sofie byla fakt ostuda

Sparta 2 (možná s minuskem): Postoupili přes Rapid, s Monakem bez šance, ve skupině bez šance proti Lyonu a jediná výtka by mohla být venkovní remíza v Dánsku. V Glasgow to bylo kurva těžký.

Slavia 3- : Předkola za 5, skupina hodně těžká, průser primárně zápas s izraelcema a doma proti Feyenrodu v 10.

Jablonec 2: Za mě úplně v klidu krásná dvoječka. Nečekal jsem tolik bodů. Mohli urvat víc bodů s Randers, ale to je tak jediná kaňka.

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

vždyť Jablonci dávám 2- (to mínus za to Randers doma), ale jen v závorce... páč mi to jinak připadalo jak kdybych chválil čtyřkaře, že mě překvapil a tak mu dám dobrou známku což je blbost, protože zbytečný hodnotit jinak než ostatní... nepostup ze skupiny je prostě 4 u mě. Ale jinak mě určitě osobně mile překvapil Jablonec, to s tím nemá co dělat.

Reagovat
mistr129

Plzeň, Slavia a Jablonec souhlasím, ale Spartu vidím tak na 3, 3-... určitě ne horší než Slavie, ale Rapid je letos průměr rakouské ligy, Monaco ani Lyon nejsou v současné sezoně žádné neporazitelné mančafty (Nice na tom bylo líp, když je Slavia dvakrát přehrála), a stejně tak Rangers nejsou tak dobří jako loni, kdy je Slavia rovněž vyřadila a zároveň i v kontextu jasných loňských výher Sparty s Celticem...

Takže de facto v téhle sezoně evropských pohárů byli lepší než 6. tým rakouské Bundesligy a 3. tým dánské ligy, což je tedy asi stejný úspěch jako skončit před Boleslaví a Plzní.

Reagovat
adoxx

Úplně zbytečně přísný a kromě Plzně nespravedlivý hodnocení

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

Hodnotil jsem to z pohledu jak bych nás viděl, kam bysme měli patřit viz. nějaká kvalita z historie, něják nevím proč z toho uhýbat. Nemáme nikoho v kvalitním evropským poháru (LM,EL) EKL mi sice nevadí a příjdou mi tam dobrý týmy i ...ale zase nebudeme si nic nalhávat, je to turnaj pro plebs... jestli patříme jenom tam už, tak budiž.

Reagovat
Pablos

navíc nikdo z našich nikam dál nepostoupil ...jen si dva o to můžou zahrát ještě playoff, jestli budou pokračovat... vždyť to není žádnej úspěch, je to prostě dostatečný ok.

Reagovat
tpeci

Na to, že Slavie měla skupinu smrti, defakto z každého koše nejsilnějšího soupeře, tak to zvládla dobře. Zvlášť když připočteme marodku a to, že Slavie má dle mého nejslabší kádr za poslední tři roky.

Reagovat
kilobyte

Jestli Tottenham vyhraje, tak kdyby to Slavia nedala, tak by byla jediná z prvního koše, kdo vypadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele