Trincão byl z Barcelony zapůjčený do Sportingu

13.07.2022, 14:18
Aktuality
Sporting CP dotáhl příchod Francisca Trincãa. Dvaadvacetiletý ofenzivní hráč se do vlasti vrací na roční hostování z Barcelony, součástí dohody je také předkupní právo...

Trincão přišel do katalánského velkoklubu před dvěma lety z Bragy, výrazněji se však neprosadil, proto před minulou sezonou zamířil na hostování do Wolverhamptonu.

Anglický celek měl na Trincãa předkupní právo, to se však rozhodl neaktivovat. Rodák z Viana do Castelo se tak vrátil do Barcelony, obratem se ale znovu stěhuje, tentokrát zamířil na roční hostování do Sportingu CP. Součástí kontraktu je opět možnost trvalého přestupu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de, abola.pt

Komentáře (58)

Přidat komentář
LAM

The Portuguese club, according to the Portuguese newspaper Record, will pay 3 million euros for the loan for a season, which will guarantee the 'lions' 10% of the pass. In June 2023, Sporting is obliged to pay another 7 million euros to guarantee another 40% of the player's economic rights, becoming, at that time, definitively, a player of the Portuguese club until 2027.

Reagovat
bobis21

Vždyť spoluvlastnictví UEFA před asi 10 lety zakázala ne? V Itálii se kvůli tomu musela předělat hromada smluv, protože to tam byla běžná praxe.

Reagovat
Petrinho17

Veď Barcelona a Betis takto pred 2 rokmi vlastnili Emersona a žiadny problém to nebol.

Reagovat
Eichel

No to sa mi nejak nezdá, pretože Barca spoluvlastnila Emersona spolu s Betisom a marí sa mi, že sa pri odchode do Spurs museli s Betisom nejak vyrovnávať.

Reagovat
Benfica

Spoluvlastnictvo tretich stran je zakazane, takto medzi klubmi je to povolene

Reagovat
bobis21

Tak to asi musel tehdy omezit italský svaz, protože to v Itálii bylo asi 50% hráčů a během roku a půl to šlo na nulu ...

Reagovat
Benfica

Mozno, ja len viem ze s tretou stranou bol problem.. lebo byvavalo, ze tych hracov nevlastnil ani jeden klub.. za Benficu mozem povedat trojicu Cancelo, Andre Gomes a Bernardo, sice hrali za nas od mala, ale od potom ich prava kupila nejala firma a ta ich potom predala do Valencie/Monaca

Reagovat
bobis21

V Itálii se to dělalo běžně tak, že když klub kupoval hráče, tak koupil třeba jen 50% aby to měl levnější a druhý klub pak vydělal na případném prodeji, když ho prodávali někam dál. Druhý případ pak byly velké kluby, které kupovaly část mladých hráčů z malých klubů, ale nechali je hrát tam, ale měli už pak jednodušší je přivést kdyby vyrostli do kvalitních hráčů. Třetí strany tam byly asi taky, ale běžnější tam byly tyto případy.

Reagovat
Benfica

To co popisujes je dnes bezna prax v Portugalsku, napriklad ani Darwina sme nemali na 100%, tusim 10 mala Almeria.

Ja zas co viem, sa velmi riesili tie tretie strany, lebo to uz bol extrem v Portugalsku, Spanielsku a myslim aj Francuzsku, ale FIFA to uz zakazala celkovo, to medzi klubmi je myslim povolene zatial, ked sa to tak robi vo viacerych statoch..

Reagovat
smazaný uživatel

měl jít raději do Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
kylo ren

Co říkáte na 4tou posilovaci dávku v očkování?

Reagovat
fenixLFC

v pohode, furt lepsie byt doma jeden dva dni s miernymi priznakmi ako unava, nez ked zas budeme vsetci par mesiacov zavreti doma. sa tu z toho ockovania robi nieco neskutocne nebezpecne alebo (co je vtipnejsie) beruce slobodu ludi, ale realne je to milairdu krat jednoduchsie a bezpecnejsie nez nemat nic. ti, ktori covid mali, tomu rozumeju. ked sme boli mali tak sa chodilo na preockovanie kazdy rok a to na choroby ktore boli zname 50, 100 rokov, cize sa vedelo akym sposobm sa vyvija a nikto nepindal. teraz vsetci z toho robia nejaku temu- bud aby ich stat nekontroloval (pricom skrz ich prehliadace a platobne a dalsie zaznamy by zistil vsetko), aby neohrozovali samych seba (pricom jak to dopovedia tak si daju x liekov na rozne malicherne bolesti, cigaretu, alkohol alebo travu) alebo aby nikto neobmedzoval ich slobodu (pricom bez toho zas zostanu zavreti doma a svojim egoizmom ohoria aj inych). ale holt chciet od ludi aby rozmyslali racionalne a na zaklade faktov, nie dojmov, to by sme chceli moc

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Demagogie.

Reagovat
srbic13

nemam ani mirne priznaky, za me absolutni no brainer

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kucka

velmi dobře

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zbytečná, bez smyslu. Varianty síly a očkování platí furt na dva roky starou deltu nebo co. Uvidíme co přinese varianta kentaur, ale očkování nikoho nezachrání.

Reagovat
r.mrazik

jj,nikoho nezachrani...je potreba pouzit variantu síly

Reagovat
Tomasso9

Nemam ani 3. a nehodlam na tom nic měnit. Uvidime co bude na podzim.

Reagovat
masly008

Zbytečná jako předchozí tři.

Pokud jsi zdravý tak to smysl fakt nedává, snad jen u rizikových skupin.

Reagovat
dejvikker

čtyřitou

Reagovat
Hiko

Reagovat
blaugrana

nemam ani jednu, ale babicky na Narkoze povedali, ze sa daju pichnut aj 10x, takze zaujem urcite bude, biznis tiez, pfizer vykaze miliardove zisky a Zem sa bude tocit dalej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Robbie

Nikdy se nenechám očkovat, žádný Covid nikdy nebyl, ale hezky z vás dělají ovce, nikdy sem to nechytil a to jezdím busem a všechno

Reagovat
srbic13

neni tu srdicko, dal bych ti ho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

Co sa pohorsujes. Kazdy ma snad slobodu volby, i ked to je tiez len taka povera dost casto. Kludne si narvi aj 15 tych pico...,

Reagovat
r.mrazik

nerikej mi mami a nech si tyhle sracky na doma...nejsem na to zvedavej

Reagovat
blaugrana

oki oci

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite! U 4vrty to neskonci! Za chvili budou chtit i 5tou, 6štou, 7dmou a 8mou!

Reagovat
srbic13

Reagovat
r.mrazik

nejspis ano...a kdyz bude upravena na omikron,tak urcite

Reagovat
Benfica

ked bude aktualizovana tak urcite, ak nie tak skor ci neskor aj ja.. btw teraz ked asi budem chodit cez SR hore dole

Reagovat
Freedo

Já měl jen 2 a pak jsem to chytil v cizině. Na třetí jsem tudíž nešel, protože už bylo jaro. Ale boosteru se nebraním. Jen je třeba to načasovat. Chtěl bych, aby mě chránila v prosinci až únoru, kdy to bude podle mě nejvíc blbý, takže bych na ní šel tak koncem října - to se začíná už kazit počasí. Určitě je podle mě blbost na to chodit v srpnu, pak tě to chrání tak do konce roku a přes leden už to neúčinkuje v těch mrazech.

Jinak si myslím, že nic špatnýho na tom není, jít na to jednou za rok. A i když jsem v nejlepších letech a mám pevné zdraví a dobrou fyzičku, tak je to lepší. Člověk nikdy neví.

Reagovat
Dody10

Záleží na typu vakcíny. Současné poskytované vakcíny proti omicronu moc nechrání, několik lidí v mém okolí dostalo covid po třetí dávce v horizontu tří týdnů, což je fakt slabota. Do čtvrté dávky bych tlačil pouze rizikové skupiny, jinak si myslím, že stačí 2 či 3 dávky + prodělání covidu a čekat na vakcínu cílenou na současné varianty, pokud to vůbec bude mít ještě smysl.

Reagovat
Rox

Pro mě za mě ať si jich každej nechá napíchat třeba 16, ale už neotravujte lidi, kteří se očkovat nechtějí. Každý by měl zvážit sám pro sebe pro a proti očkování. Někdo se očkovat nemůže, někdo měl po první dávce takový problémy, že už by se očkovat znovu nenechal, někdo je zas riziková skupina a očkování pro něj má smysl. Nikdy nepochopím útoky jedný strany na druhou. Covid chytíš s očkováním i bez očkování, tak proč pořád nějaký restrikce pro neočkovaný? Jednoduše řečeno je v tom byznys.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
r.mrazik

Relativně souhlas, ale že po dvou letech ještě někdo nechápe, že je hlavní snížit úmrtnost a hlavně přetížení nemocnic, čemuž to očkování dost pomáhalo/pomáhá...no nic..asi je pro potřeba ještě jedno kolo

Reagovat
Rox

Tak stačí se podívat kolik lidí pod 40 let v těch nemocnicích doopravdy bylo. Proto by se měl každej rozhodnout individuálně a lidi by se neměli očkovat jak prasata. Btw. dost lidí skončilo v nemocnici i po očkování, ale o tom už se nikde nedočteme.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FC Porto FC

Dobrá náhrada za Sarabiu

Reagovat
Y.N.W.A

tak teď jsem chvíli přemejšlel, co má 4čvrtá vakcína společnýho se Sarabiou

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Podle portugalského SPORT TV momentálně probíhají jednání mezi Manchesterem United a Sportingem o hostování Cristiana Ronalda.

Pojd synuuuuuuu!

Reagovat
Benfica

až nato, že to poprel sám Ronaldo pod príspevkom na IG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

OT:keď budeš mať čas a chuť

https://fb.watch/em8m2XjGx1/

Reagovat
Benfica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele