TREZEGUET Z JUVENTUSU NEODCHÁZÍ

03.03.2007, 14:38
Aktuality
David Trezeguet se konečně rozhodl o své další fotbalové budoucnosti. Francouzský mistr světa a Evropy by ji velice rád spojil s Juventusem Turín, jehož dres v současnosti obléká...

"Mým úmyslem je zůstat v Juventusu. Moji spoluhráči mě nabádali, abych zůstal a já cítím, že tenhle klub ke mně prostě patří," prohlásil Trezeguet v rozhovoru pro víkendový magazín Gazzetta dello Sport.

Francouzský útočník v předchozích měsících váhal a své rozhodnutí, zda v Turíně zůstane, či odejde, stále odkládal. Zklamal ho především postoj vedení klubu, které mu v létě po přeřazení do Serie B znemožnilo přestup do nějakého prvoligového týmu.

O Trezegueta se údajně ucházely ty největší kluby ze západní Evropy. Jeho jméno bylo spojováno s AC Milán, Barcelonou, Interem, Chelsea, Arsenalem, Manchesterem United a Olympiquem Lyon. Posledně jmenovaný klub dokonce vyhlásil útočníka hlavním přestupovým cílem léta a údajně za něho nabídl sedmnáct milionů eur.

Juventus se pravděpodobně i přes Trezeguetovo rozhodnutí zůstat na Delle Alpi porozhlédne po jedné posile do útoku. V úvahu by v tom případě přicházeli například Frederic Kanoute, Javier Saviola, Luca Toni, Klaas Jan Huntelaar nebo Miroslav Klose.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

To je fajn, s Bojinovem,Palladinem a Del pierem docela zajimavy a variabilni utok....ale posily me optimizmem nenaplnuji, grygera budiz, sali taky ale vylozene posila to neni....co takovy Barzagli ? jak slibovali.....i na mascherana je pozde uz :( snad prekvapi nebo potesi, zatim je to nemastne a neslane...

Reagovat
HOST*

urcite by to chtelo posilit...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrá zpráva...

Reagovat
smazaný uživatel

uf ...sem rad...ale takový saviola by mi taky nevadil....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele