TREZEGUET POSLAL MANCHESTERU VAROVÁNÍ

15.02.2003, 17:36
Aktuality
David Trezeguet před středečním utkáním Ligy Mistrů mezi Manchesterem United a Juventusem Turín varoval anglický velkoklub, že italský mistr svou kůži na Old Trafford neprodá lacino. "Jedeme do Manchesteru, abychom si odvezli tři body," řekl francouzský reprezentant v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

"Na zápas jsme se připravovali vlastně od Vánoc a myslím, že je to otevřený zápas. Máme stejnou šanci na výhru jako oni, jediná věc, které se obávám, je útočná síla United," řekl dále Trezeguet. Na otázku, co od letošního ročníku Ligy Mistrů očekává, odpověděl: "Vždy jsem snil o finále proti Realu Madrid a Zinedinu Zidanovi. Vím, že on by to chtěl také."

Juventus je po dvou zápasech druhé fáze ve skupině D druhý, dva body právě za Manchesterem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (26)

Přidat komentář
Josifek

Juve vyhraje nad MaU

Reagovat
smazaný uživatel

naivko!!!!!!

Reagovat
HOST*ADAM IVANKA

Sem napište text.

JAKÁ NAJIVKA VŽDYT JUVE VYHRAJE

Reagovat
HOST*demeter

ha ha hááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
HOST*Tibor Keše

Aby Manu doma prohrál, musel by to být hodně dobrej klub, kterej by na Old Trafford přijel. Juventus dobrej je, ale na ManU na jeho hřišti nemá (možná v Turíně).

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš, Juve jako není dobrý klub?! Zrovna včera Manchester dostal lekci od Arsenalu. Byli úplně mimo, hlavně Beckham, Giggs a psycho Scholes. Moc bych chtěl výhru Juventusu, ale bez Alexe to bude nejspíš remíza. Neboj se Davide, Realu se Zinedinem se dočkáš!

Reagovat
HOST*ADAM IVANKA

Sem napište text.

TY VOLE JE JASNÝ ŽE JUVE VYHRAJE.IKDYŽ FANDÍM REDS ZÍTRA PRO-

STĚ PROHRAJOU

Reagovat
HOST*Peta

Hoj.Jó, bez Alexe to bude horší.Hlavně psychicky.Von totiž vobčas zahraje pěkný hovno.Ale přímáky kope stokrát líp, než nějaká manekýnka Backham.Myslim, že to bude remíza.I když, když si vzpomenete na minulý zápasy, tak Man se proti Juve doma tvrdě nedaří.Tak nevim, kde berou fanoušci Man tu jistotu.Navíc je Juve stejně nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda piš že je!

Reagovat
antimadrista

Aspoň na tomhle se shodnem, taky budu fandit Juventusu.

Reagovat
PJ

Mno, uvidíme... Já fandim Manchesteru a doufam, že se po prohře s Arsenalem otřepe a vyhraje. I když, v kabině prej bylo po tom zápase s Arsenalem pěkně dusno...

Reagovat
HOST*ADAM IVANKA

Sem napište text.

Právě když prohráli s kanonýrama,tak zítra taky prohrajou.Ještě když

ponih Fergussun hází kopačku.

Reagovat
HOST*ADAM IVANKA

Sem napište text.

SE VŠIM SOUHLASÍM,AŽ NA TO ŽE ALEX HOVNO NEHRAJE.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, vsetko sa dozvieme zajtra, a moj tip je ze ManUtd vyhra o jeden gol...

Reagovat
HOST*David

Sem napište text.dufam ze Manchester vyhra a budem im drzat palce ale potom co sa stalo po prehra s Arzenalo to bude velmi tazke a navyse mame okrem beckhama Zranenych niekolko hracov

Reagovat
HOST*ADAM IVANKA

Sem napište text.

Normálně fandím reds ale zítra asi vyhraje juve.

Reagovat
antimadrista

JUVE vyhraje 1:2 !

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HOST*Adam

Vim že je řeč o zápase REDS-STARÁ DÁMA,ale jestli jsi antimadrista (to

teda znamená že nefandíš REALU MADRID)tak nefandíš nejlep.týmu na

světě.

Reagovat
HOST*RICH

JAK TO DNESKA VIDÍTE?JA SI NEJSEM JISTEJ,ALE ŘEKL BYCH REMÍZA.MANu SE MOC NEDAŘÍ,I KDYŽ MÁ SVOJE HVĚZDY-ALE JUVENTUS MÁ TAKY SKVĚLÝ HRÁČE.PŘES THURAMA SE BUDOU ASI TĚŽKO DOSTÁVAT,JE PODLE MĚ NEJLEPŠÍ NA SVYM POSTU A TREZEGUETA BUDOU ZASE TĚŽKO HLÍDAT,JE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ DEL PIERO.

Reagovat
HOST*loboman

Sem napište text. Juventus je a vždy bude mužstvem,ktere vždy bude hrat o špici v Italii i v Evrope.Dneska na Old Trafford to bude těžký spousta hráčů má chřipku,ale hráči Juventusu se o vítězství poperou a pevně věřím ,že zvítězí.3koda Delpiera,Di Vaia i salase a hlavně Gigi Buffona ale každej je nahraditelnej a noví neznamí chlapi se budou chtít ukázat.Možná Reds oslabený Juventus podcení a nebudou se tak koncentrovat ,možná se Nedvedovi bude skvele darit a Trezegoal se trefí třikrat do šibenice.Juventus est com el sida ce trae on las venas.Adios

Reagovat
HOST*RICH

jasně,souhlasim.ty nový hráči maj aspon šanci.myslim,že to potáhnou nedvěd,thuram a trezeguet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ccchtel bych poprosit aby do techto diskuzi nezasahovali trapni amateri kteri fotblu nerozumi! Kdyz nekdo rika ze je Juvetus lepsi nez MU tak je to amater

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak... pozrite si moj prispevok hore, moj tip bol ze Manchester United vyhra o gol a tak sa aj stalo...

Reagovat
HOST*

Suline.Ty ses amater.Juve je nejlepsi

Reagovat
HOST*lu

Man. mal štastie že hráči Juve boli chorý. Dostali by náklep.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele