TREZEGUET MÁ VELKOU MOTIVACI

15.07.2007, 15:38
Aktuality
Francouzský útočník David Trezeguet se rozhodl zůstat v Juventusu Turín a v nové sezóně bude se Starou dámou znovu bojovat v Serii A. Trezeguet slibuje, že udělá vše pro návrat bíločerných na vrchol tabulky.

"Ztratili jsme se dvě Scudetta, přestože jsme byli na hřišti nejlepší," ohlíží se francouzský útočník za korupční aférou, která jeho klub poslala až do druhé ligy. "Nyní je chceme zpět, to je naše jediná myšlenka."

"Budeme mít speciální motivaci proti týmům jako Inter, AC Milán nebo AS Řím, se kterými bylo nakládáno jinak," neskrývá Trezeguet. Devětadvacetiletý útočník po nuceném sestupu o soutěž níž chtěl Juventus opustit, před nedávnem se však dohodl na nové smlouvě a v Turíně zůstává.

Trezeguetovi se zamlouvá letní posilovaní jeho klubu, které dává naděje na opětovný boj o nejvyšší příčky. "Nyní máme široký a velmi kvalitní kádr," říká. "Po sezóně jsem říkal, že potřebujeme silný tým, abychom mohli zaútočit na scudetto a tenhle tým na to má. Jsme Juventus, nezajímá nás druhé, nebo třetí místo," dodal Trezeguet.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*ital

Hezké

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Tady pan Francouz mluví docela hodně odvážně, ale s tím nakládáním k jiným italským velkoklubům souhlasím jen ať se daří přeji juventusu hodně štěstí navíc se mi hodně líbí jejich kádr co dodat. FORZZA JUVENTUS

Reagovat
HOST*rbettega

Mě se kádr Juve nelíbí.

Giannichedda, Tecchinardi, Bririndeli, Legrotaglie, - out

Barzagli - in

Jinak doufám, že Blasi zůstane, snad ho Ranieri neprodá

Reagovat
HOST*Carlitos

Palladino to letos pořádně rozjede, doufam

Reagovat
HOST*GEGE

ftipálek budou rádi když budou stačit na uefu

Reagovat
HOST*GATTUSO

nevím s tím Juve, on je to fakt širokej kádr a další hráči přijdou, ale o TOP kvalitě se mluvit podle mě nedá. vyjímka Buffon, Trezeguet a Palladinův talent. tipl bych 3.-5.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele