TREZEGUET KRITIZUJE DOMENECHA

04.04.2007, 14:09
Aktuality
David Trezeguet se opět opřel do trenéra francouzského národního tým Raymonda Domenecha. Poté, co Domenech vynechal Trezegueta v nominaci na reprezentační sraz, oznámil střelec Juventusu, že podle něho nemá Domenech k některým hráčům vůbec žádný respekt.

Trezeguet a jeho krajané v Juventusu nebyli nominováni na nedávné kvalifikační utkání. Domenech tuto skutečnost oddůvodnil tím, že v Juve hrají pouze Serii B a to není soutěž odpovídající reprezentantovi. Třicetiletý kanonýr ovšem tvrdí: "Nemohu to akceptovat. To pro mě není vysvětlení. Prostě nechci být neloajální ke klubu, spoluhráčům a trenérovi. Zranilo mě to hrozně moc. Neskutečně trpím."

"V polovině ledna mi Domenech napsal zprávu, že mě nenominuje, aby mi dal čas na přestup do Serie A. Prý se musím dostat na tu nejvyšší úroveň. To je pro mě nepřijatelné. Minulé léto nám řekl do očí, že nás nebudu nijak trestat kvůli působení ve druhé lize. Prostě úplně obrátil stanovisko. Nevím, co se stalo," stěžuje si Trezeguet.

"Mimochodem, za dobu, po kterou je koučem reprezentace, se ještě nepřijel na vlastní oči podívat, jak hraji. Pro mě je to jednoznačně nedostatkem respektu ke mně, Jean-Alainu Boumsongovi, Jonathanu Zebinovi, Didieru Deschampsovi and celému Juventusu," chrlí další důkazy skvělý střelec.

Trezeguet v této sezóně dříve již reprezentoval a tvrdí, že není ve fotbale nic lepšího, než hrát za svou vlast. "Nominace na zápasy s Litvou a Rakouskem by pro mě byla obrovským dárkem. Byl bych za ni moc vděčný."

"Neumíte si představit, co pro mě znamená každá nominace. Je to výsledek vaší dlouhouhodobé práce v klubu. Povolání na podzim proti Faerským ostrovům a Skotsku nebylo vyjímkou. V únoru navíc Argentina. Je to jedním slovem úžasné. Miluji národní tým. Hlavně proto je tak těžké se na jeho zápasy dívat pouze v televizi. Ale vím, že hlavní slovo má v tomhle trenér. Na jeho nynější je asi jen jedna zprávná odpověď. Hrát tak, jak nejlépe umím," řekl svědomitě.

David Trezeguet zároveň přiznal, že v návalu emocí uvažoval o ukončení reprezentační kariéry. Je úplně jasné, že by to bylo kvůli Domenechovi. "Opravdu jsem o tom přemýšlel, ale v žádném případě to nebylo kvůli motivaci. Já si však ještě za národní tým chci ještě někdy zahrát. Doufám, že budu mít tu příležitost."

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, podivte se na HERTHA.BLOG.CZ, a něco tam napište, třeba i kritiku, moc by to pomohlo k vylepšení stránky

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech je idiot...a Grégory je naivka... takových bloků je spousta... ale je to lepší než abys třeba fetoval...

Reagovat
HOST*Grégory

tak to bych řek

Reagovat
HOST*Grégory

tak to bych řek, že lepší než fetovat. a naivka? a jsem si vědom, že je toho hodně, ale proč bych na to neupozornil? chci ji trochu dostat do podvědomí české fotbalové veřejnosti, myslím, že si to Hertha zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

to je sranda... hele pokud je to česke podvědomí opravdu fotbalové herthu nikam dostavat nemusíš myslím že ji všichni znají ale ... co si budem povídat moc fanklubu tady nenajdeš... ikdyž co ja vím....

Reagovat
HOST*Grégory

co ty víš, třeba se něco najde, i když s tim moc nepočitám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele