Trenéři si zatím brzký start jarní části první ligy spíše chválí

25.01.2021, 16:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím , že pan Kozel určitě nadšený není , potřeboval by s naším týmem ještě tak 4 -5 měsíců potrénovat někde v teple , jelikož naše hra nemá zatím parametry ani druhé ligy a pochybuju jestli se to kdy vůbec změní , žádný pressink , žádná kombinace , žádná střela mezi tři tyče , nejvíce dotyků s míčem nestárnoucí Laštůvka , ve středu očekávám další příděl , bohužel

Reagovat
ratusek

ano protože to je bez diváků, být to za rok stejně, tak je to taky bez diváků, ovšem dobrovolně

osobně bych to když už, tak dal od třeba od prvního týdne v prosinci až do ledna volno a od prvního unora hrát

Reagovat
Coutinho10

tak to je hodne zajimavy navrat do nasi ligy

16:38 Brno posílil brankář Berkovec

Brankář Martin Berkovec posílil fotbalisty Brna. Jednatřicetiletý rodák z Mariánských Lázní, který naposledy působil v litevskému celku Žalgiris Vilnius, podepsal se Zbrojovkou smlouvu na rok a půl s následnou opcí. Brno, které je na prvním sestupovém místě, o tom informovalo na svém webu. "Upeklo se to docela rychle. Minulý týden jsem se sešel poprvé se (sportovním manažerem) Tomášem Požárem, kterého znám ještě z Bohemky. Vysvětlil mi situaci a nebylo moc o čem přemýšlet. Těším se, přicházím s čistou hlavou a s touhou Zbrojovce pomoci k záchraně," řekl Berkovec, který se k mužstvu připojí v úterý po absolvování lékařské prohlídky. (ČTK)

Reagovat
Greny

To znamená že Markoviče musíte zkusit udat jinam

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Markoviče byl udán do Vlašimi už.

Reagovat
Coutinho10

ajo, to i me nejak uniklo

Reagovat
Coutinho10

jojo, no...moc nevim kam s nim

Reagovat
Fodbalysta

Když nemáš nikoho schopného, kdo by dal gol, přiveď golmana To posilování po Brněnsku vypadá, že si vedení klubu vůbec neuvědomuje v jakým průseru se nachází. Navíc ted hrají v Opavě a pokud tam prohrají, tak si troufnu říct, že se z toho už nevyhrabou.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu ze by je ten jejich brankar proti Liberci podrzel se taky rict neda

Reagovat
soukup

my jsme ale měli v bráně problém, golman byl potřeba

Reagovat
Liquid

ale ta naše logika je k uzoufání, Berkovec chytal ligu v týmech se kterýma hrál o sestup a to i se Slavií tehdy, s Bohemkou a s Karvinou, pochvalujete si Dreksu, který rovněž působil nedávno v Karviný u dna ligy, to jsou vážně top posily, nemůžete se divit, že jste od 1.kola nepřetržitě na sestup

Reagovat
Losinho

Berkovec vždycky podával nejlepší výkony, když na něj šlo hodně střel, pro Brno dobrá posila.

Reagovat
icka

ale Dreksa jediny v te obrane vypadal jak obrance. Hra s nim byla o dost lepsi.

Reagovat
bourbon

tak koho mělo Brno přivést ? do brány Becker, do ůtoku Neymar ? taková realita prostě je a i tvoje Slávia byla nedávno v podobných sračkách.

Reagovat
Liquid

Takács, Jugas na hostovačky, vždyť i ten Jugas přišel právě z Brna....místo toho 2.největší město v ČR živoří nad propastí

Reagovat
bourbon

tak zřejmě neměli zájem, s tím Zbrojovka nic nenadělá, pokud jim nedokáže nabídnout nějaký nadstandart, Spíše je zamyšlení, že Brno nedokáže sehnat dostatek sponzorů, kteří by z moravské metropole dokázali udělat alespoň průměrný tým ligy. ale na to by ti asi dokázali odpovědět fanoušci Brna, třeba Greny a jiní.

Reagovat
Greny

No měl to zájem koupit Fait ... Ale copánek(Bartoněk - majitel) to z nepochopitelných důvodu stopl když to bylo na hodně dobre cestě...pod copánkem se neposuneme nikdy nikam nahoru

Reagovat
soukup

Jugas přišel ze Zlína. V Brně jenom rok hostoval, když byl Zlín ve druhé lize, nikdy nám nepatřil.

Reagovat
bourbon

jj, Jugas s Hájkem byli jednu dobu ve Zlíně TOP

Reagovat
bourbon

já bych Brnu záchranu moc přál,pořád ještě zbývá 18 kol, to je spousta bodů. kdo ale sestoupí ? musel by přijít totální kolaps od Bohemky, Pardubic nebo Karviné. Boleslav a Teplice dolů nepůjdou a my to s Bobem snad nějak ukopeme.

Reagovat
Greny

Já spoléhám na to že policie toho najde víc a budou se odečítat body

Reagovat
Liquid

tak to máš naivní představu o fungování české policie a justice, než budou výsledky vyšetřování případně rozhodnutí justice tak bude dávno letošní ročník skončený, asi jediný u koho smrdí dřívější trest je Vyšehrad kvůli Rogozovi, nevěřím, že jiný klub bude za "Berbra" potrestaný už pro tento ročník

Reagovat
Greny

Boris by toho moc nechytil

Reagovat
bourbon

u sítě býval vždycky fenomenální

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dreksa hrál v Karviné bych řekl velmi dobře akorát byl často zraněný.

Reagovat
Firkraag

Ale když byl u nás, vychytal nám ligu. Ne-li nejlepší golman ligy tehdy, akorat pak po zraneni uz se do takove formy nedostal. Ale ten jeden rok u nas byl fakt top. Tak těžko říct, co teď, ale uplně marnej by být nemusel.

Reagovat
mario23

Zrovna Berkovec je pro ně dobrá posila.

Reagovat
h8_sfatto

proč dělat věci dobře jako u sousedů, když je můžem dělat jen napůl dobře, aby se neřeklo... liga o 18 klubech je mnohem zajímavější než kdejaké pokusy s nadstavbou, 3 zápasy týdně nikomu zas tolik nevadí a i v těch sračkách tu máme najednou slušně hrající Jablonec, zákeřné Slovácko nebo Liberec. Covid a Berbr ve vazbě dali konečně fotbalu šmrnc a týmy vypadají na evropská předkola připravenější než kdy dřív, už se jen očistit od Tvrdíků a podivných čínských vlivů od Hradu až po hygienické stanice

Reagovat
bourbon

za ligu o 18 týmech

Reagovat
krupa1919

OT: Právě teď Jan Bořil v pořadu na TV Barrandov u Jana Musila

Reagovat
smazaný uživatel

mu jebe? btw proc tam musil sedi na operacce? soukup nema na zidli?

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda, co vidim, tak to prekvapive vubec neni cringe, za me lepsi interview nez dava soucasny sip nebo ten traged dedek, soukup docela zajimave otazky (neverim, ze to pisu )

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

hm... slanina...

Reagovat
ratusek

Hm, tak v Pardubicích začnou stavět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele