Trenéři Rubinu a Zenitu litují svých výstupů

10.08.2008, 22:44
Aktuality
Závěr utkání Kazaně proti Zenitu se dohrával v nervózní atmosféře, která byla završena dvěma červenými kartami a vyloučením trenéra Zenitu Dicka Advocaata. Po zápase litoval svého chování nejen Advocaat, ale i jeho protějšek Běrdyjev.

"Především se chci omluvit soupeři i fanouškům za svoje výstupy," omlouval se lodivod Kazaně, především za svoje slovní výpady vůči hlavnímu rozhodčímu utkání a trenéru Advocaatovi. "Takové výstupy si jako hlavní trenér nemohu dovolit. Díky Alláhu, že jsme zvítězili. Hráči šli do zápasu s odhodláním zvítězit a proto jsme vyhráli."

Ani Dick Advocaat, který byl v zápase vyloučen po protestech proti druhé žluté pro Tymoščuka, nezůstal na pozápasové tiskové konferenci stranou. "Chtěl bych pogratulovat soupeři k vítězství. Rubin byl dnes lepší a zvítězil zaslouženě. Už od začátku zápasu šli do útkání s vůlí zvítězit."

Pane Advocaate, v závěru zápasu vám nevydržely nervy?

V první řadě mě zklamal trenér domácích. Když Tymoščuk fauloval, trenér Rubinu si neodpustil stupidními gesty vyprosit druhou žlutou kartu. Domáci bezpochyby zvítězili zaslouženě, ale takovéto chování je nekorektní. V této situaci neměla být udělena žlutá karta. A udělena by nebyla, nebýt výstupu trenéra Rubinu.

Zklamal vás výkon Puygreniera, anebo mu jen nevyšel zápas?

Zklamali mě hráči, i já sám sebe.

Proč vaše mužstvo udělalo tolik chyb?

To kdybych věděl... Na takové úrovni není možné dělat takových chyb.

Před Zenitem je mnoho těžkých zápasů. Budete naléhat na nákup nových posil? Zápas v Kazani ukázal, že je potřebujete.

Na tohle téma jsem se vyjádřil mnohokrát, už radši nebudu říkat nic... Je třeba ještě počkat.

Jak moc vás dnes Rubin překvapil?

Nebyli jsme překvapeni... Při vší úctě k soupeři, první dva góly byly jen naše vlastní chyby.

Koho byste vyzdvihnul v sestavě Rubinu?

Soupeř má kvalitní hráče... A kvalitního trenéra (smích v sále).

Autor: Martin Olšovský / championat.ru

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak kazan prolomila svoje remízy a vyšlápla si na zenit..i když je liga ještě dlouhá a je tam spoustu zápasu,tady ukázala kazan svoje kvality a ted bych jí viděl,že by mohla zakončit ligu v top 3 na ukor moskevských týmu..a zenit hodně zklamal,je to možná daný i tou aferou "aršavin"

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se Advocaata nezeptali, proč Puygreniera poslal na hřiště. Jeho příchod definitivně poslal Zenit do kolen. Hráč, který odehrál za poslední dva měsíce jen dva zápasy nemůže do tak důležitého zápasu nastoupit. Každopádně bych Puygrenira neodsuzoval. Až se rozehraje, může to být třeba druhý Škrtel. Koneckonců s takovým úmyslem ho Advocaat přivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych jeste s hodnocenim Puygreniera pockal. Co se tyce toho stridani, tak muj nazor na to... Zenit zacinal hodne tlacit a Kazan mela dost sance chodit do otevreny obrany. Podle me chtel Advocaat vystuzit zalohu defenzivnejsim (a presto celkem tvorivym) Širokovem - proto stahnul Fajzulina a na stopera postavil Puygreniera.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím tahem bych souhlasil, kdyby tam postavil místo Puygreniera třeba Hubočana, který v minulém kole podal celkem solidní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechteli pri tom tlaku dostat gol na 3:1 kterej by asi jejich nadeje ukoncil.... mno a nakonec to dopadlo jeste hur

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je ta,že i tak by měl zenit někoho ještě "udělat",přece bude hrát champions league a poslední vykony zenitu nebyly nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stoprocentne... se soucasnou formou by koncili hodne rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké posily ještě určitě příjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, ať už se uzdraví Pogrebňak. Ten zakončovatel, který těží z rychlých křídel tam prostě chybí. Při vší úctě k Tekkemu on není tím typem hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

no,zaslechl sem něco o ebim smolarkovi,ten je na lavici dobrej...tymu by určitě prospělo,kdyby taky rychle už vyřešili aršavina,to taky přidá na klidu tymu...no,buh jim to přej,viděl sem pár zápasu v uefe a hráli líbivej fotbal,taky jim uškodila ta velká přestávka a žel bohu zase díky uefě,kterou vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

V souvislosti s možným příchodem do Zenitu padlo dost zajímavých jmen (Třeba Messi ), jen co je pravda. Danny je za 30 milionů eur zbytečný, i když by se určitě hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyho bych bral vsema deseti... i za tech 30 milionu. V soucasny dobe je urcite lepsi i nez Arsavin .....akorat teda nevim jak by to v Dinamu prekousli

Reagovat
smazaný uživatel

Danny by se hodil, koneckonců nejlepším nahrávačem není náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi měl jít s iniestou i do turkmenistánu či kam...

Reagovat
smazaný uživatel

video zaverecneho incidentu:

http://www.youtube.com/watch?v=erCdaYsoaHY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm,advocaat umí dobře zatleskat ale co si budem povídat,bylo to vyhecované a trenéři chtěli odvést pro svůj tym maximum,aspon,že se na následné tiskovce umoudřili...ale trenér kazaně by měl možná dostat symbolicou pokutu za ty posunky typu "dejte mu kartu"..to není fair play

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, navíc Advocaat je impulzivní trenér a podobnými gesty je proslulý. A že se nechal v samotném závěru vyloučit tahoun Tymoščuk (a příjde o další kolo) ho sere dvojnásob....

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste takhle zbytecne.... bez Tymoscuka tu hru dozadu snad ani nechci videt Jednoznacne nejdulezitejsi hrac Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Širokov na DM. Hubočan do středu obrany. Ještě, že vás čeká na hřištích soupeřů bezzubý Těrek. Co bylo vlastně s Dominguezem, že nenastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak videl, ona snad ani jina moznost neni. Snad krome znovuzrozeni Radimova nebo Gorškova. Co vim tak Dominguez byl normalne k dispozici... proste ho trener neposlal do hry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele